V priebehu tohto mesiaca doslo k umrtiu cloveka,co vychovala manzela (zato som tomu cloveku vdacna).Avsak odkedy som s manzelom,tej osobe sme stale financne pomahali aj ked sme my nemali vela (viacero dovodov,nemienim rozoberat).Osoba napriek nasej snahe zomrela,sice ma deti,ale ani jedno nema peniaze,cize este aj pohreb sme museli zaplatit (osoba mala len dlhy) a ja mam neskutocne tazke srdce z toho,ze sme tie nase tazko vydretu rezervu sme museli minut a zaciname odznova.Viem,ze napisete,ze som nevdacna atd.,ale na jednej strane je mi luto manzela aj tej osoby,ale na druhej strane ma to tazi.Len som sa chcela vypisat,kedze sa nemam komu zdoverit
Nie, nie si zlý človek. Je úplne normálne že tá to stve.tu rezervu ste mohli použiť na niečo iné. No nič, už len si povedať že ok, pomohli sme
Ale ak ten človek má dedičov, tak možno by si sa mohla poradiť s právnikom či sa to nedá nejak riešiť
mne umrel krstny otec 2013 ja a moja mama sme zaplatily cely pohreb syn alkoholik a vnucka nemala robotu ani ecka, a proste sme to urobily ani som to neriesil a nemal ma ani rad lebo len segra bola in.neriesil som to. zaplatily sme 6stovek a bolo vybavene.raz tito panbosko vrati.uprimnu sustrast
@sylvester01 Sylvo, preopakovať gramatiku by to chcelo😅
@oli18 nevim odkal si ale ak je na slovensku sylvo tvrdym y tak potom nevim kto tu gramatiku potrebuje opakovat??? ja radsej nebudem vedzet gramatiku ale bude clovek,nekdo tu pise gramaticky a hlavu ma vyfukanu ako stodolu ty nemyslim teba!!!!
@sylvester01 Veď som skrátila tvoj nik, kde máš tvrdé y 😅
Vráti sa ti to, neboj
@oli18 sak nevydzis citat?? sylvo je s makim ne sylvo jajaj
Nie si zlý človek. Nie je to fér, že sa rodina nepodelila o výdavky s pohrebom a nechali to celé na vás. Myslím si, že právom cítiš, to čo cítiš. Potrebuješ to však v sebe nejak spracovať. Nemá význam sa na kohokoľvek hnevať, ani na seba, ani na rodinu.