Chodili sme spolu 4 roky, potom sme sa zobrali a mame dieta. Neviem, ci by dalsie dieta zachranilo nas vztah. Bol niekto v takejto situacii?
@gulicka55 Tak budeš mať dvojité výživné, keď tak.. 😉
néééééééé,v žiadnom prípade,ako píšu dievčatá,skúsiť to urovnať,ale nie dieťaťom....
urcite nie. pokial to nefunguje, tak to fungovat ani nebude. dieta nezachrani vztah. ako myslite, ze by ho mal zachranit? vztah je o dvoch ludoch a pokial to nefunguje, tak tretia osoba to nezachrani.
To je najvacsia kravina aku mozes urobit....
určite neodporúčam
@stanislavao
@aristka
@hajajanka
@dejnas
@materina_duska
@tanapeta
@ekinkala
@sue
Nepije, nefajci, nechodi za zenami, no problem mame v komunikacii. Uz sme si viackrat slubili, ako budeme fungovat a po niekolkych dnoch je to opat v starych kolajach.
Dlho sme nemohli mat dieta, uz vtedy som nad tym rozmyslala, no nakoniec sa podarilo.
Neviete nahodou, ako funguje manzelska poradna?
no amen tma - rozhodne nie - skôr to zapôsobí opačne aj ked možno na začiatku to bude vyzerať dobre - dopadne to horšie ako zle.
Preboha!!! Žiadne tehotenstvo neudrží vzťah..nikdy! To je to najhoršie, čo sa môže spraviť, lebo trpia potom deti.
@gulicka55 nepoznam vas vztah, ani vas dvoch, podla mna nikto nedokaze povedat, ci mat alebo nemat dalsie dieta okrem vas dvoch..niekto tu radil zbalit kufre...preco? ved si nenapisala ziadny konkretny dovod, preco by si sa chcela rozviest. Ja by som Vas vztah hned nezatracovala, ved mate dieta a uz len kvoli nemu sa oplatia vztahy riesit a nie utekat. Asi mate krizu, kto niekedy take obdobie nemal? Myslim, ze aj v tych najukazkovejsich manzelstvach je niekedy obdobie o ktorych nikto rad na verejnosti nerozprava, ked na prinajlepsom ten druhy lezie na nervy alebo my lezieme na nervy jemu, ked nemame chut sa ani rozpravat, ked sa na seba netesime, ked sa nemilujeme, ked pochybujeme o vztahu. Nemusia to byt klasicke veci ako nevera, alkohol a pod a predsa sa nieco vo vztahu "riesi". Je to vsetko nastastie riesitelne, netreba sa hned vzdat, niekedy spozname v nasom blizkom opat toho cloveka, do ktoreho sme sa zalubili, alebo on nas znova najde. Nemyslim, ze treba poradnu, da sa na vztahu pracovat, ale uprimne, lahsie to ide bez intenzivnych materskych povinnosti 😒 ... co si budeme nahovarat... ak ta teda nejako intenzivne netlacia biohodiny alebo neblaznis z tuzby po dalsom dietati, tak radsej "investuj" cas do vztahu a druhe dieta zatial nechaj na cakacke
To, ze dieta zachrani vztah je len mylna predstava, nic ine.
@gulicka55 ďalšie dieťa v nefunkčnom vzťahu určite nie je správna voľba...
myslím si že dalšie dieta, nefunkčný vztah nezachráni, to je blbost , mala by si len problémy , a zostala by si sama na 2 deti, skus si porozmýšlat a niečim inym vztah udržat, ale to je tažke
@gulicka55 žiadne problémy sveta nevyrieši druhé tehotenstvo.. je to tá najväčšia hlúposť, ktorú môžeš urobiť, ak do nefunkčneho vzťahu privedieš ďalšie dieťa... Nič o nevyrieši, naopak, môžeš riadne skomplikovať celú siutáciu sebe, mužovi a hlavne svojim deťom.... Zabudni na túto myšlienku a najprv si vyrieš život... potom plánuj iné...
@gulicka55 Ahoj ,ja by som do dalsieho tehotenstva urcite neisla.Dieta je dar,ale s nim prichadzaju aj ine problemi riesit choroby,peniaze,naklady a starostlivost na 24h ,to by ste isli obaja bokom a vsetko by sa tocilo okolo prcka a dalsieho dietata! Vas problem by sa len na cas uplcal ,ale casom by vystupil zasa na povrch!!!
Davaj si pozor aby si o pol roka,ci rok nezakladala novu temu: "ostala som s dietatkom a tehotna sama",alebo "som sama s dvomi detmi,ako dalej?"
Určite nie 😒 neodporúčam. Dieťa nezachráni žiadny vzťah.