Zachovali by ste rodinu?

5. júl 2024

Ahojte, posnažím sa to zhrnúť do krátkych bodov..
S partnerom mame 4 rocneho syna, porod bol veľmi ťažký hrozila nám smrť alebo ťažké následky.. lekári sami povedali že bolo 5 minút PO dvanástej.. našťastie všetko dobre dopadlo. Prvý rok bol však poznačený obrovským strachom.. muz nám bol 150% podpora, podal nadľudský výkon pomáhal mi dojcit odsávať nosil malého celé noci. Stali sme sa však spolubyvajuci. Stále si rozumieme rozprávame sa o všetkom smejeme sa bavíme už aj cestujeme. Ale teda nežijeme ako partneri. Keď sme sa bavili na tuto temu povedal že nikoho iného nechce. Ja som ešte doma so synom partner zarába nadštandartne nechýba nám nič len ten partnerský život. Neviem si predstaviť že by sme išli od seba ale zase toto nemôže byt normálne žiť takto? Bez intímnosti… čo robiť v takomto prípade ? Ostať žiť takto? Čakát kým nám to niekedy vadiť začne a potom to riešiť ?

minenkak
5. júl 2024

Začať sa dotýkať, bozkávať,zas cítiť toho druhého

ivangeline
5. júl 2024

Nájdite si čas pre seba? Oheň sa rozdúcha, keď nemáte nejaké iné veľké problémy vo vzťahu.

mimi3008
5. júl 2024

Z toho co pises, mate takmer bezproblemovy a ukazkovy vztah a manzel je asi velmi spolahlivym a napomocnym otcom a partnerom. Ak ide len o tuto jednu vec, tak podla mna sa to da napravit. Skusit cielene iniciativne doma, prip. skusit poradnu

4stanka4
5. júl 2024

Skúste si začať prejavovať náklonnosť- len tak sa večer pritulit jeden k druhému, dať si pusu. Začni ty, uvidíš ako na to partner zareaguje. Ako dlho ste spolu? Spomeňte si na časy keď ste spolu začali randit. Dúfam ze sa vám podarí rozduchat iskru vo vzťahu, držím prsty 🙂

januska12323
5. júl 2024

No a prečo tie intimnosti nemáte?

maminkadeticiek
5. júl 2024

No jasne ze zachovala!Partnerska terapia a naordinovat si otvoreny rozhovor a kazdovecerne intimnosti.

zuzanka.zuzu
5. júl 2024

milenec? 🤷

janickacrazy
5. júl 2024

To ste akože už 4 roky nemali sex alebo ako to mám chápať? Veď keď sa viete o všetkom porozprávať, tak sa o tom rozprávajte. On ťa odmieta alebo ako to vlastne je? Keď sa pritulis k nemu, tak čo? Nemá milenku?

kp7333
5. júl 2024

Nic neobvykle, typicka kriza rodicov, ktori zabudli byt partnermi. Syn je uz dost velky, dajte ho do skolky, babke... a spravte si cas sami pre seba. Postupne si zvyknite opat travit cas v dvojici - prechadzka, kino, divadlo, vecera, rozhovor pri vine... Ked sa opat naucite byt partnermi, rozpravat sa aj o inom ako o synovi, podari sa vam obnovit aj intimny zivot.

ukgirls
5. júl 2024

otazne je co chces ty..ak ho este milujes a aj on teba tak sa posnazte.. najdite v sebe iskru .. najdite si cas jeden na druheho bez doetata .. rozpravajte sa o inom ako o rodine .. ak neviete ako na to-existuju rozne poradne ...

medda_beda
5. júl 2024

Začať žiť intímne aspoň sa o to pokúsiť?Veď nikde nie je napísané, že vám to nemusí stačiť raz za mesiac.
Akože ono áno dá sa takto žiť, pokiaľ to obom vyhovuje.

Toto sa môže stať v každom jednom vzťahu.Ono tie motýle a túžba raz vyprchajú.

miadi
5. júl 2024

Mne to pride uz prehnane stym pomahanim dojcit odsavat . To akoze rucnu odsavacku pumpoval ci zapinal elektricku? Neviem si to ani predstavit. Ja som len kojila a muza som k tomu nepotrebovala. To ste nemali sex cele 4r? Asi sa bal ze umres a sex porod to vse sa mu spojilo v hlave stym zeby o teba prisiel . A uz v tebe nevidi zenu milenku ale len matku dietata . Alebo ty si sa bala ze si skoro zomrela bala si sa sexu dalsieho pripadneho teho Tak si ho odmietala? Mali by ste pracovat na vasej intimite. Dieta vyrastie raz dva a vas nebude vecne bavit spolu zit ako dvaja 80r . Ak sa milujete a neviete si sami poradit tak vyhladajte odbornu pomoc sexuologa.

sweaaa
5. júl 2024

Neboj, toto ešte vôbec nie je stratené. Stačí jedna dovolenka bez dieťaťa, už je veľký, zlepší sa to.

mili2016
5. júl 2024

A prečo vlastne nemáte sex?

jazula
5. júl 2024

Ach ja ti tak rozumiem…u nás trvalo obdobie bez sexu len o trochu kratšie. Partner chcel, aj robil pokusy, ale mňa strašne zomlel nedostatok spánku a stres z roboty (u nás som ja živiteľ rodiny, tak som sa vracala do práce veľmi skoro), plus menšie popôrodné zdravotné problémy. Chcela som len svätý pokoj a spánok…dlho dlho som ho odmietala. U nás ale nikdy nechýbalo objatie, pusa, chytiť sa za ruky, dotyky.
Určite by som sa na tvojom mieste teraz nerozchádzala, ale ani sa nezmierila so súčasným stavom. Nesiľ to, pri prechádzke ho skús chytiť len tak za ruku, keď pôjdeš doma okolo neho, len ho letmo pohlaď po ramene a tak podobne. Uvidíš, či tieto dotyky u teba postupne prebudia zasa motýliky v bruchu, uvidíš aj jeho reakciu.
Moja skúsenosť je taká, že keď som ja v sebe prelomila tú bariéru a vyslovene som si povedala, že toto kamarátske spolužitie je cesta do pekla, začala som sa partnera viac dotýkať a “zobudila” som seba, on sa chytil už veľmi rýchlo 😅. Takže sa veľmi pomaličky začíname stávať zasa aj partnermi, nielen rodičmi.

julia_romeo
5. júl 2024

na to ti tu nikto kvalifikovane neodpovie, kedze si nenapisala, preco sa intimny zivot vytratil. ak je to preto, ze sa vytratila laska a pritazlivost z jednej strany, je mala, skoro nulova pravdepodobnost, ze sa podari intimny zivot obnovit. Ak je v tom unava, dieta a ine faktory, da sa s tym nieco robit ale musi to byt obojstranne.. Kazdopadne, ak by sa to nepodarilo, za mna je lepsie ist od seba, pretoze skor ci neskor nastane bez sexu frustracia co sa zacne prejavovat aj na vztahu (aj ked kamaratskom uz v tom case) 🙂

domkakvet
5. júl 2024

Velmi zvlastne, preco nechce sex?

fido69
6. júl 2024

Štyri roky bez sexu? A nie je to príliš kratko, aby si to riešila? Veď vy máte doma regulérny kláštor. Ty ako abatiša a tvoj manžel ako opát.
Dosť bolo srandy. To čo máte doma nie je štandardná situácia. Normálny chlap nevydrží bez sexu pár dní a nie 4 roky. Takže možnosti:
- má milenku a sex praktizuje s ňou
- je gay a prekonal sa kvôli pocitu zo štandardnej rodiny
- choroba (erektílna disfunkcia) a hanbí sa to riešiť
Takže musíš sa s ním porozpravať a zistiť príčinu, aby ste ju vedeli odstrániť. Inak to časom jeden z vás nevydrží a nájde si náhradné riešenie. 😉

lopka1313
7. júl 2024

@fido69 alebo len onanuje sam v sukromi a zaroven ma vela stresu, tak sex nevyhladava... Chlap vydrzi bez sexu naozaj dlho a naozaj na neho nemusi vzdy mysliet a chciet.
Mozno je skor problem v tom, ze uz Ta po Vasich problemoch a pomoci nevidi ako sexualny objekt, ale ako matku Vasho dietata.

Skusala by som, ako Ti uz radili, zacat sa ho dotykat. Pohladit, objat, dat pusu, pouzit pre neho pritazlivu vonu, a tak podobne... Proste to postupne opat intimne rozhybat. Postupne.

fido69
7. júl 2024

@lopka1313 napísala "Chlap vydrzi bez sexu naozaj dlho a naozaj na neho nemusi vzdy mysliet a chciet"

Prepáč, ale vôbec nepoznáš chlapov. To čo si napísala je úplné sci-fi. Normálny chlap sex nielen potrebuje, ale dokonca aj vyžaduje. Ver mi. Som chlap. 😉

lopka1313
9. júl 2024

@fido69 doba je plna stresu, ludia maju hektické životné tempo, pracovné vypätie a su casto v dosledku toho aj nevyspati... Dnesni 30-40-tnici su na tom naozaj tak, ze ten sex az tak nepotrebuju a naozaj sa radsej uspokoja sami. A nedavno som citala, ze aj medzi mladsimi rocnikmi potreba sexu vyrazne ustupuje...

tramtada31
9. júl 2024

Ešte je syn maly, za taký rok bude už samostatný, budete mat viac casu na seba. Treba si prejavovať intímnosti, dotyky, to vás zblizi

majka99999
9. júl 2024

Tiez by som sa priklonila k tomu, aby ste skusili objatie, bozky... Ked syn vecer zaspi, spolocny program mat, ked len sediet na gauci, pozerat film a tulit sa. Prestante byt len rodicia, rozpravajte sa nielen o malom, ale aj o praci, kam pojdete na dovolenku... Neviem, ako zijete, ci dom alebo byt, ci pracujes, ci je syn uplne zdravy. Kazdopadne, ak by mohol par dni byt u starych rodicov, ze by ste si aspon vikend urobili bez neho. Hlavne za porozpravat, co druhemu chyba, aby ste posilnili vztah. Niekto porebuje pochvalit, niekto capnut po zadku.