Začali ste po rozvode život s druhým manželom od znova? Mala som byt moj druhý muž dom s priateľkou teraz nemáme kde bývať tak bývame u rodičov lebo chceme stavať len ma občas prepadne depka v podstate začíname od nuly keď už je väčšina ľudí za vodou...Mám 40. Zažili ste to niekto? Na jednej strane máte partnera po akom ste túžili a na drujej ste prišli skoro o všetko.
Teraz si predstav, ze by si mala to svoje "vsetko" a bola by si vo vzťahu nestastna... takže za mňa radšej od nuly a šťastná vo vzťahu. Ved spolu to bude radosť budovat❤️
Máš deti? Ak áno, máš ich pri sebe? Tak potom si o nič dôležité neprišla... Ak deti nemáš, tak v tom prípade je tiež pozitívne, že obaja začínate spolu odznova, od nuly.... Čo si spolu vybudujete, to budete mať, nemáte si navzájom čo vyčítať... Nepozeraj už, čo bolo, pozeraj dopredu, plánuj, ži... A áno, zažila som to... Mala som 37 rokov.
Začať od nuly musia niektorí ľudia aj v 60
.také, takže ste na tom ešte celkom dobre. O všetko sa dá prísť kedykoľvek.
Máte pravdu dievčatá...ten majetok nestál za to...teraz mám doma muža činu 🤣 nie uplakane hystericke decko závislé na alkohole a nikotíne.
niesi prva ani posledna .. bud rada ze mas s kym zacat kolko starsich ludi konci na ulici a uz nema ani tych rodicov ..