Začali by ste si s chlapom, ktorý nemá poriadnu robotu a ani auto?

29. júl 2021

Ahojte,nie som materialistka ale začali by ste si s 25 ročným chlapom čo nemá ani poriadnu robotu,auto ani vodičák ,býva s rodičmi.je milý ,múdry ,pekný ale no neviem

kate211
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gdpr
29. júl 2021

Ide o to či to chce zmeniť alebo nie ponzám jedného, čo v 19 nemal nič, no našiel kvôli rodine robotu v ktorej je už vyše 20 rokov, zaobstaral bývanie pre rodinu ale vodičák nemá dodnes😂

osky
29. júl 2021

A kolko rokov mas ty?

ivkazba
29. júl 2021

Že 25-ročný býva u rodičov a nemá auto je podľa mňa normálna vec. Za strašné považujem, ak nemá poriadnu prácu a ani ju nejak nerieši. Pretože ak v 25 ešte nenadobudol poriadne pracovné návyky a hlavne zodpovednosť pracovať, tak to nie je vhodný partner pre nič.

tajna1988
29. júl 2021

ak este studuje, tak ok... ale ak je po skole niekolko rokov a v 25ke nema stale normalnu pracu, tak je to smutne a dala by som od neho ruky prec.

konikkon
29. júl 2021

To ze nevlastní auto a býva u rodičov nevadí. Ale otázka znie, prečo nemá auto a prácu. Z čoho žije? Kto ho živí? To si sa ho pýtala? V 25 nemať v dnešnej dobe vodičský preukaz je divné. Ak nemá prácu dlhodobo, u mňa by nemal šancu.

luccija
29. júl 2021

Nemá poriadnu robotu len teraz či roky čo doštudoval či ešte študuje?ja len tak uvažujem, že nie každý 25 r má dvoch dobre pracujúcich rodičov, ktorí mu dajú na začiatok či prispejú na byt, auto...

zuzanockamt
29. júl 2021

Mňa veľmi zaujíma, ako je na tom autorka 😉 či toto všetko má, alebo len všetko očakáva od partnera s natiahnutou ručičkou a ona bude vo vzťahu za peknú mysliac si, že to stačí.

autor
29. júl 2021

@zuzanockamt všetko skoro

zuzanockamt
29. júl 2021

Skoro 🤭🙂😉

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kate211
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nafka0483
29. júl 2021

A preco teda nema ani pracu, ani byvanie, ani auto a vodicak? Auto a vodicak nepovazujem za nevyhnutnost, vodicak je velke plus, to si vacsina mladych chlapcov nasetri aj z brigad ak si rodicia nemozu dovolit zaplatit ho. Ale nevidela by som to ako velku prekazku, ved da sa kedykolvek urobit.

Co sa tyka byvania, je normalne ze 25 rocny nema vlastne, ale dolezity je jeho postoj - ma rezervu, setri si, planuje do buducna s partnerkou vlastne byvanie. Alebo vyhovuje mama hotel a je lenivy a hypoteku by ani nedostal lebo nema poriadny prijem?

Tak isto praca - od skoncenia skoly robi len prilezitostne, pripadne na cierno, alebo nerobi vobec? Alebo prisiel o pracu napr. v koronovych casoch a nevie si najst poriadnu novu, tak sa zatial pretlka?

Aky ma celkovy postoj k rodicom, financiam, k praci? Ako sa sprava, rozprava - ano nejaka socka alebo inteligentny chlap?

monicatko20
29. júl 2021

môj priateľ bol na tom podobne..auto síce mal ale celkovo to bolo ešte decko, ktoré sa s ničím nestaralo, bolo mu jedno z čoho bude žiť..nespoľahlivé, nezodpovedné , tvrdohlavé, žil si taký ,,svoj život,,..tiež som riešila otázku, či v ňom vidím spoľahlivého partnera do budúcna a hlavne som si nebola istá, či ho k sebe vlastne nasťahovať , lebo ma desila predstava toho darebáckeho života čo žil..ale behom pol roka si otvoril živnosť, zarába 3x tak ako ja, začal si vážiť všetko, stará sa..je úplne jak vymenený..zmenil sa mi pred očami a nie preto, že by som ho k niečomu viedla..prosto chcel zmeniť život aký žil dovtedy a stále mi hovorí, že to robí preto, lebo chce aby som bola naňho hrdá a vraj si dal sľub, že sa o mňa postará..a všetky svoje slová premenil na skutočnosť! 🙂

autor
29. júl 2021

@raja95 nestuduje,robí s kozmetikou niečo ako mlm

nafka0483
29. júl 2021

@kate211 V 25 je to nieco nezvycajne? Ja som v 25 mala stalu dobru pracu na dobu neurcitu, mala som byvanie - nie vlastne, bola som v najme, ale vlastne v zmysle, ze samostatna domacnost, za ktoru som zodpovedna a s priatelom sme mali auto - kupili sme ho spolocne - jazdene, starsie. To je podla mna celkom normalka.

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kubkovamama
29. júl 2021

Nie.A fakt nie.

monicatko20
29. júl 2021

@nafka0483 ja tiež tak isto od 19tky sama..
@raja95 áno ak študuje na vysokej škole, čo ale neštuduje..

kate211
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pallacinka29
29. júl 2021

“nieco ako”? podla mna to nie je normalna, stabilna praca… tiez by ma zaujimalo, co robis Ty?

autor
29. júl 2021

@pallacinka29 sestrička som on robí dealera s kozmetikou také nieco

deti95060810
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
moonlight1210
29. júl 2021

najlepsie pravidlo, ktorym sa mozes riadit, je neist pod svoj standard.
takze, ak ty mas uz dosiahnutu nejaku uroven, standard, ktory si vies zabezpecit (zarabas si nan), tak partner s nizsim standardom ta bude tahat dole.

spociatku, kym budes zalubena, to nebude take vyrazne, ale casom ano. zacnes na neho tlacit, aby sa pozviechal, stupol na tvoju uroven minimalne.
ak to nepojde, zacnu vazne problemy.

ak by pocas vztahu pekne leveloval na tvoju uroven a vyssie (teda by ste sa vzajomne tahali vpred), je to ok.
inak je takyto vztah v podstate odsudeny na problemy.
tvoje ocakavania, ze on sa bude starat o rodinu vs. jeho pocit, ze zena zaraba viac. to byva slusny zaklad na snahu ponizovat partnera, ziarlenie, hadzanie si polien pod nohy, atd.

25, pekny, zaujimavy, mily, ... je postacujuce na zalubenie a zaciatok vztahu. ale zalostne malo na jeho pokracovanie a rozvijanie do buducnosti. iba ak by on mal zaujem sa zacat viac snazit (hoci aj v tej kozmetike). ak bude aj po roku chodenia ostavat na rovnakej urovni, pojde to do kytek.

kate211
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sense
29. júl 2021

To ze nemá auto a vodiča a býva v 25 s rodičmi by mi nevadilo, to ze nemá riadnu prácu by mi vadilo

evkamotka
29. júl 2021

Hladiet na auto je nerozumne, ak byva blizko prace, nemusi ho potrebovat. My sme kupovali auto az ked sme cakali babatko, dovtedy sme sa obisli s verejnou dopravou. Vodicak-ak nema auto ani otec mu nedaval svoje, asi zatial nebolo 3x aktualne si ho robiť. Byvanie u rodičov - v 25 uplne ok, ved kolki vtedy len koncia skolu a obzvlast, ak nikoho nema. V 35 by ale bolo dost cudne.
Jediny problem vidím v pofidernej praci. Ta sa da zmenit, ale to by bolo treba spoznat ho lepsie. Su typy ľudí, co sa stale pretlkaju v cudnych zamestnaniach a su ludia, ktori docasne zobrali cokolvek (aby neboli bez prijmu) a popri tom si hladaju lepsiu pracu

mpg
29. júl 2021

Záleží aj na tom akú má školu, keď robí takúto prácu. Vodičský preukaz by si už mohol urobiť, tým sa tiež rozšíri možnosť zamestnania. Povedalala by som, že sa pri ňom netreba ponáhľať s nejakou svadbou alebo dieťaťom.

marcellka32
29. júl 2021

Pracovala som v mužskom kolektíve (vek 23-33), zo 7 chalanov mal auto a vodičák len 1 z nich (vzťah a priateľku nemal žiadny), a všetci bývali u rodičov...auto nepotrebujú (všade sa dá dostať busom), byt tiež nie, (stačí im izba doma)......na všetko mali odpovede, nemyslia na budúcnosť a to väčšina mala bližšie už k 30 roku...podľa mňa auto a prácu by chlap mal mať, bývanie môže zabezpečiť, keď nájde frajerku

betulinka1
29. júl 2021

S pohľadu 40 ročnej ženy, ti môžem napísať. 25 ročný nemá poriadnu prácu by bol pre mňa problém. To, že nemá vodičák by mi bolo dosť divné, niečo to o ňom hovorí. Ale to, že býva s rodičmi by som brala ako OK ani nevadilo by mi, že nemá auto. Ale nie nezačala by som si s nám, lebo by som ho nemala chuť vychovávať. Evidentne mu chýba nejaká chlapská energia ako chcem robiť veci sám, chcem zabezpečiť rodinu, som technicky zdatný, nechcem aby ma vozili kamoši alebo rodičia, ak niekam chcem ísť a tak. Proste chlap má byť chlap a žena jeho kráľovná. Nejde o výzor ani o jeho výkon v posteli, je množstvo iných drobností, ktoré proste podľa mňa môže tomuto typu chlapa chýbať. Ešte som si predstavila ako ho všade vozíš, na dovolenku, na výlet, s deťmi k lekárovi.... Predstav si to a sama si nájdeš odpoveď.