Zabúdanie snubneho prsteňa

laura__
6. júl 2023

Baby mam taký problém a neviem či to robí zo mna teraz zlu snúbenicu alebo aspon ja sa cítim zle ale s priateľom sme sa nedávno zasnúbili a máme malé babo mesačne takže na nič iné nemyslím keď odchádzame z domu len na to že či všetko máme pre maleho či sme niečo nezabudli alebo či je prebalený napapany atd…. No pri tých starostiach a myšlienkach aj zabúdam si nasadiť prsteň a vyjsť z domu väčšinou odchádzam bez neho lebo po dome ho nenosím bojím sa že maleho s kamienkom uzkrabnem alebo niečo s ním spravím pri domácich prácach…. Robí to zo mna zlu snúbenicu keď ho stále zabúdam ?

januska12323
6. júl 2023

Nosenie akéhokoľvek prsteňa nie je povinné.

koniarova
6. júl 2023

Teraz sranduješ,že?😁 Mne by skôr vadilo,že už mám dieťa a stále som len snúbenica.

kacena4
6. júl 2023

nie nerobi, my sme manzelia viac ako 20r a snubak ani obrucku nenodime. ak mas výčitky daj si ho na retiazku na krk

mila23
6. júl 2023

ja nenosim obrucku (ani snubny) uz asi 10 rokov...prestala som nosit na materskej - a odvtedy som sa k tomu uz nevratila....a nech si mysli kto chce co chce...ale ako pise @
@koniarova viac by mi vadilo,ze som stale este iba snubenica....

anjelicek26
6. júl 2023

Daj si ten prsten na retiazku na krk a mas vybavene... ak ta to teda nejako trapi... snubenica ci manzelka nie je o prsteni...

nevenka
6. júl 2023

No dieta jej to zacne natahovat za chvilku na tom krku, ja ani retiazky nenosim...

rakywanda
6. júl 2023

My sme si pri sobáši ani prstene nedávali.

nelca84
6. júl 2023

@laura__ to naozaj? My nenosime ani obrucky 🤦‍♀️

ankare
6. júl 2023

@laura__ nie, nerobí to z Teba zlú snúbenicu. 🙂

dzejsik
6. júl 2023

ja som si snubak pri beznych cinnostiach akurat tak pokazila, takze uz nosim len obrucku, prstene s kamenom len ked ideme niekam na nejaku prilezitost

marhulka13
6. júl 2023

@koniarova toto iste presne napadlo aj mne.

Môj snubný prsteň leží na dne duchonky, takže tiež ho nenosím.

diaalex
6. júl 2023

@laura__ prsteň som nosila kým som sa nevydala, akonáhle som sa vydala a narodila sa malá odvtedy je odložený 🙂 manžel to nerieši

diewcatqoo
6. júl 2023

Tak to ja som bola najhorsia snubenica na svete (snubak som mala na prste asi 3x) a som najhorsia manzelka ever, lebo nenosim ani obrucku 🙂

sasesoe
6. júl 2023

@laura__ ahoj, ja som snubny i obrucku nosila alo bezdetna, potom som oba odlozila cca mesiac pred porodom a dala naspat az pri vasich detoch... obrucku o cosi skor, snubny az teraz, ked mala tretia najmladsia cca 2r...
Pomedzito som dostala este 1 iny prsten bez ocka, hladky, tak ten nosim tiez... ale vacsinou neodkladam vobec

spadnutaslivka
6. júl 2023

@koniarova vyzerá to skôr, že konečne je snúbenica 😉

palicka
6. júl 2023

@laura__ ja nenosim ani obrucku. A vobec si to nevycitam...

eeffka
6. júl 2023

Som vydata 20r prstenw nenosim odkedy som bola 1x tehotna cize 19r, vztah nie je o noseni prstena

martyzpp
6. júl 2023

@laura__ treba zmenit za obrucku, ta az tak nevadi 😉

sara07
6. júl 2023

ja snubak ani nemám lebo nenosím také prstene ani a obručku nosim raz za čas doslova
namiesto snubaku sme si urobili trek po alpách a mám kamen na poličke ano to je môj snubak šutrisko

vilma7
6. júl 2023

Moja obrúčka ako aj manželovi je 8 rokov v skrini. A nik z toho nerobí problém...

petamich
6. júl 2023

kym bol maly babatko ani ja som ho nenosila 🤷‍♀️ a to ho inak nosim stale, niekto nenosi vobec a naozaj to nehovori nic o tom, aka si snubenica

ingridpisarova
6. júl 2023

no to snáď nie je pravda ,takáto otázka od dospelej ženy ...

vilma7
6. júl 2023

@ingridpisarova no na MK ma už neprekvapí nič 🙂

peterfeher1975
6. júl 2023

@koniarova som na tom podobne! Keď sme riešili malého krst, chceli sme aj sobáš. No vyššia moc/svojra a ex svokra partnera mali iný názor a sobáš sa nekonal. Čiže ci mi je to trápne alebo nie, som matka jeho syna

denden77
6. júl 2023

nenosim zasnubak od tehotenstva (mala bude mat 3r) 😁

akbara77
6. júl 2023

@laura__ ziarli chudacik

koniarova
7. júl 2023

@peterfeher1975 no aby mi svokra a ex svokra rozhodovali o mojom sobáši,takú ešte nehrali. To je čisto výhovorka.

irusa
7. júl 2023

To sú mi problémy
😁

peterfeher1975
7. júl 2023

@koniarova bohužiaľ realita a dosť smutná...s tými dvoma nedokážem bojovať

canis_lupus
7. júl 2023

Treba sa vydať, potom budeš mať hladkú obrúčku, čo ti nebude zavadzať 😅😂 ja som sa zasnúbila, keď mal syn 3 mesiace a snubák som nosila až do svadby, aj keď mal veľký šuter a časom mi ešte aj bol väčší a otáčal sa mi na prste 😂 po svadbe ho už nenosím vôbec a s obrúčkou nemám najmenší problém, nosím ju nonstop. Prípadne ak ti záleží na tom, aby bolo vidieť, že si zasnúbená, kúp si nejaký prsteň s mini kamienkom/bez, aby ti nezavadzal napr. z chirurgickej ocele alebo striebra ako náhradu 😁