Potreba doviezt sa do okresneho mesta k busu cestovky. Zo 4.rieseni jedno bolo, ze sa v pohode dovezieme do mesta, zaparkujeme, odcestujeme. Syn bude mat druhy kluc a do polnoci pride po nase auto, ktore necha tyzden pred ich domom. Neviem co zlyhalo, ale je to vraj "debilina". Pritom ked z rodiny nevesty treba ist po dovolenkarov na letisko, do vselijakej inej tramtarie, sadnu a idu. Pre prazdne auto ist a zasa ho tam o tyzden vyviezt, aby sme sa doviezli domov....tak to nejde... 💔
Nejaký známy či kamarát vás neodvezie? Veď povedz, že prispejes na benzín
alebo potom taxík
Ak mate takéto vzťahy, radšej zaplatím taxík ako sa doprosovať
Taxik.
A preco ho rovno nenechate v tom meste ten tyzden?
Musíš vedieť čo zlyhalo, poprosili ste syna ten súhlasil a neveste sa to zrazu nepáči? Tak sa zariaďte sami, taxík, autobus, iný známi, auto nechajte tam celý čas...
Stava sa... neviem ake mate vztahy. Nie je pobliz niekde nejake parkovisko, kde by sadlo aut nechat? V style, doveziete sa, vylozite batozinu a osoby a jeden sofer sa obetuje a zavezie niekde to auto na parkovisko?
na rovinu povedat že inokedy to ide a teraz nie, hned teraz
pripadne ked budu niečo potrebovat pripomenut, zrejme su zvyknuty že všetko môžu
asi by som volila bus no čo už alebo taxik ked sa taží tak sa taží
a synator by sa mal uvedomit nežiadate ho o nič zložite
My tiez chodime taxikom. Najjednoduhsie
Taxik a neriesit...
@ahhola Vy pôjdete na aute do mesta, ale tvoj syn sa tam musí nejako doviesť aj s druhým soferom. Potom zoberie vaše auto zaparkuje pred dom a potom o týždeň zase zoberie vaše auto, nechá ho tam odparkovane aby ste vy mohli nasadnúť a ísť domov? Dobre tomu chápem? Dúfam, ze nie 😃
Kazdy ma pravo povedat NIE, aj bez toho, aby musel vysvetlovat dovody. To, ze ste z toho vyrobili rodinny konflikt a idete jeho aj nevestu poohovarat na modreho kona, to svedci viac o vas nez o nich. Ani sa im necudujem, ze nie je ochota.
A prečo vás rovno on neodviezol? A prečo tam nenechate auto? Ja nechápem 🤷♀️
Ja by na mieste syna vám povedala heeej doma je auto a nechala tam 😀
Asi zlyhala vychova ked ti to tak škaredo povedal ze “ debilina.” A neveste viac zalezi na rodicoch ked pre nich idu do tramtarie. Ked vas syn neodvezie tak by som
Sla s taxi .
taxik a nemusis sa nikomu prosikat a dakovat. zaplatis a hotovo. Nezabudla by som pri dalsej prilezitosti spomenut nech sa kazdy zariadi sam
Prepáč, ale to to je fakt "debilina".
Aké voli tie ďalšie alternatívy?
Odvezte sa k busu, auto zaparkujte a o týždeň sa zas odveziete domov.
Súhlasím so synom, toto riešenie je “debilina”, ale porozprávala by som sa s ním, či vás nemôže rovno odviesť. Načo behať pre auto a zaniesť auto, keď stačí absolvovať len jednu, resp. dve cesty? Alebo taxík.
Veď ma pravdu. Zo všetkých možných riešení, ktoré táto situácia ma, ste vymysleli najväčšiu debilinu akú ste mohli. Čo vám mal na to povedať? Mne keby takýto nezmysel naši zahlasia tak neviem ako by som sa na nich pozrela. Asi nemá čas vás tam odviezť keď pôjdete, ak tomu správne rozumiem a teda idete autom ktoré ma on priviezť. Lenže na to aby ho tam priviezol potrebuje ďalšie auto a ďalšieho človeka a potom zas to iste keď sa budete vracať? To vás tam nemôže nikto iný odviezť? Alebo autobus, taxík. Len pre to, že je to váš syn ešte predsa nemusí súhlasiť s každým nezmyselným výmyslom
Ale syn môže ísť pre ich auto aj autobusom a dovezie si ho pred svoj doma keď sa budú vracať pôjde pre nich a môže sa s nimi aj vrátiť, ak to ie je nejaká veľká vzdialenosť, tak sa to dá.
@petronelag ale ved oni sú možno bez syna už tolki, že on sa do auta s nimi nezmesti
Žiaľ súhlasím je to volovina. Jazdiť hore dole ako bkbec nie je riešenie. Však nech vás odvezie alebo tam nechajte auto, pripadne choďte busom/vlakom.
Tiež chodievame taxíkom, to je najjednoduchšie.
@ahhola kamoška tak išla tam aj späť, že si zavolali TAXI. Tiež nemal kto odviezť, povedala, že kašle na to a poriesi to po svojom.
Ste nenapísali ani, kde ten syn býva. V tom meste? Kde vy? Potom tomu ľudia ani nerozumejú
tvoj synator je pod papucou?? ved ked to sľúbil tak nech si spravi po svojom aj ked sa jej to nepaci ved neide do bordelu ale po auto ... okrem toho - existuje tento "druh ludi" ktory cisto z trucu robia prieky a nemuselo sa nic pokazit je to cista potreba robit zle druhym ... je to moderne .. ja ma. rodicov ktory by po mojich surodencov isli aj na mars ale nie su schopny prejst 8 km po mna do nemocnice a odviest ma domov cca 2 km od nemocnice - podotyka. ze su na dochodku, vitalny a ja som mala operovane koleno a slepak ktory sa mi zapalil kym som tam bola
Doviesť sa vlastným autom pred synov byť, odtiaľ ísť taxíkom alebo MHD?
@ahhola prilis malo informacii, aby sa dalo posudit, ci to je debilina… a hlavne neviem, cim sa pokazili vztahy?
@ahhola poproste dobreho kamosa/kamosku (niekto z vasej rodiny snad takeho ma) a dajte jemu/jej druhe kluce.