Vzťahy s ex rodinou

7. máj 2023

Ale máte vzťahy s rodinou ex po rozchode? Teda ak sú v tom deti.

deti95060810
7. máj 2023

u nás to pozdravom začína a aj končí...😉

muchotrafka298
7. máj 2023

My sme spolu deti nemali, ale moj vztah k nim je nie ze na bode mrazu, ale ide do minusu. Oni ma spehuju napriklad na socialnych sietach. Jeden cas mi masivne vypisovali spravy na Messenger.

autor
7. máj 2023

@muchotrafka298 no ja som vyhodila ex svokru z Facebooku, nakoľko mám na ňu ťažké srdce, a ona nič nepridáva, tak nemusí ma len ocumovat, je mi to až divné, keď už pridám fotku s novým partnerom. Ale inak som sa vzťahy snažila držať korektné, aj ju zavolala na oslavu. A teraz na základe toho FB, sa ona vraj uz so mnou nechce vidieť. Čo mne teda nevadí, ale príde mi to prehnane, jedine tak na oslavu narodenín by som urobila výnimku. Ale tak urobim si oslavu inú s deťmi.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
muchotrafka298
7. máj 2023

Ona vychladne, hlavne ak mate deti a bude ich chciet vidiet. Udrziavala by som s nimi korektne vztahy len kvoli nim, kym su mensie, nasledne keby boli uz vacsie deti, by som dala na vyber, nech sa rozhodnu same ohladom navstev a kontaktu.

autor
7. máj 2023

@muchotrafka298 tak kontakt s deťmi ma cez expartnera, k tomu ma nepotrebuje.

mandzula
7. máj 2023

Ja ziadne, kedze moja "exsvokra" hned po rozchode volala mojej mame, ze vychovala kurvu.

laila22
7. máj 2023

Ja som si po rokoch pridala exsvokru do priateľov na FB. 🙂 Máme korektné vzťahy, občas si zavoláme. Zaujíma sa o moju dcéru. So súrodencami exa nejaký vzťah nemám. Jeho sestru som naposledy videla, keď som sa odsťahovala od svokrovcov a s bratom sa občas stretneme, pozdravime,to je cele. Keď boli deti menšie, nosili sme si darčeky. Narodeniny, meniny, Vianoce.. popri tom rýchla káva, ale koronou to zakapalo. Takže keď sa stretneme zakýame si, pozdravíme sa a neriešime 🙂