Vzťahy - dokola to isté

kvetina1990
29. máj 2023

Žienky, spoznala som chlapa. Je rozvedený už 3 roky a má 2 deti. Samozrejme bývalá je ten typ, ktorá si myslela ze bude z neho robiť sluhu a on ju nenechá. Keďže sa rozviedol tak robí peklo mu a deti hucka proti nemu. Pracuje v zahraničí. Ledva sa mu ozývajú, keď im vola nedvíhaju, neodpisuju. Alebo sa im do rozhovorov naschvál mieša ich mama. A keď je doma a si ich vezme tak vtedy ocko nákup nám všetko čo chceme. A tak je to dookola. Vravim ze musí myslieť pozitivne a ze možno sa to časom upraví. Ze možno sa deti uvedomia ze im ocko chyba. Ona chce iba prachy nič iné.
A on je chlap ktorý má city a trápi ho to. A čím viac ho to trápi, tým chladnejšie komunikuje so mnou. Viem ze ho to trápi, deti miluje a vravela som nech sa nevzdáva, ale ak chce niekto začať odznova nový vzťah, tak by sa mal sústrediť aj na nové alebo nie? Vravela som ze budem stáť pri ňom aby to s deťmi bolo dobre. Ale no keď spolu aj popíšeme tak chladné odpovede a iba ze mu je na nič a ze je smutný. Dookola to isté. Rozmýšľam ci to bude mať zmysel ak budeme riešiť iba to a neposuvat sa

majlo1234
29. máj 2023

@kvetina1990 pokial si takto na zaciatku, a nie si zainteresovana hlboko, sla by som z kratsej cesty.
Ja mam doma podobnu situaciu, manzel, dve deti z minuleho vztahu, deti vida sporadicky skrz matku a jej vymyslanie a jeho “slabu volu” telefon nedvihaju nikdy. Vyzivne slusne, v podstate nepytaju nic naviac, co sa financii tyka. Ale skrz tieto zle vztahy mame my casto rozbity program, on odide za detmi(kazdy druhy vikend), nakoniec ich vacsinou nedostane, proste zbytocne komplikcie. To iste cez prazdniny, nwmozme nic planovat dopredu, lwbo nevieme, ci ich budeme mat… a to uz vibec nebudem hovorit o emocnej zatazi pre mna ako macochu😂

reanda
29. máj 2023

no ked mas zaujem o problemy, tak s nim ostan

kvetina1990
autor
29. máj 2023

@majlo1234 to teda znie 😳😁

akiana
29. máj 2023

Takto ti poviem. Chlapi, a ludia vseobecne, funguju tak, ze ked nieco chcu, idu si za tym priamo umerne intenzite, s akou to chcu. Ak je k tebe chlap chladny, nehladaj za tym deti, trapenie, byvalu. Cely roman, co si tu napisala, sa da zhrnut jednou vetou: nema o teba az taky zaujem.

majlo1234
29. máj 2023

@kvetina1990 k tomu mame aj spolocne dieta, tak sa vo mne ozyvaju niekedy instinkty levice😂proste chlap so zavazkami bude pre vztah vzdy komplikovany

miadi
30. máj 2023

“ Samozrejme byvala je ten typ, ktory si myslela ze bude z neho robit sluhu.. “‘ samozrejme ze tuto story mas od neho. Ved ty vobec nemozes vediet aky typ jeho ex je. A tie deti ze nedvihnu ked vola otec ., pracuje v zahranici co ty vies aky maju naozaj vztah ci sa im on dost venoval? Asi nechcel robit “ sluhu.” Rodine venovat sa im. Je ti prelozim do reality to ze on nechcel robit “ sluhu”. Znamena ze zena musela robit vsetko a Preto sa rozviedli,

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mladena
30. máj 2023

@kvetina1990 Nešla by som do toho (sama to mám tak a je to fakt ťažké s takto zainteresovaným mužom- ale mám pocit že patríme k sebe, ale druhýkrát s iným mužom už nie).

zmrzlinka2021
30. máj 2023

@kvetina1990 úprimne, si mladá žena, načo sa zahadzujes s rozvedeným a s deťmi? Fakt si myslíš, že máš vo svojom veku riešiť takých exotov?

soldi
30. máj 2023

ja suhlasim s
@miadi . mne ten chlap znie dost toxicky z toho, co si napisala. uz len to, ze vsetko zvaluje na ex, ze nema vztah s detmi a ze dookola omiela financie, ze ako ho chce osklbat. takto prezentuju rozbite vztahy chlapi, co s tym nie su vyrovnani a su zakomplexovani. plus tie chladne odpovede Tebe a ze si na Tebe vybija, ze on je smutny.

"cim viac ho to trapi, tym chladnejsie komunikuje so mnou" - emocionalne Ta vydiera a ospravedlnuje svoje nevhodne chovanie. tuto vyhovorku moze pouzit vzdy, ked sa k Tebe bude chovat skaredo a Ty mu nebudes na to moct nic povedat, lebo vsak on je iba smutny kvoli detom.

pri chlapoch, co su rozvedeni a kydaju neustale na svoju ex by Ti mala blikat obrovska kontrolka

cely ten text znie ako by Ta uz riadne naockoval svojou verziou a Ty mu veris kazde jedno slovo. zapoj kriticke myslenie a skus sa pozriet na jeho reci s nadhladom a odstupom.

ibajaanikiny
30. máj 2023

@kvetina1990 ja si skor myslim,ze situacii s detmi len pouziva ako vyhovorku…podla mna,bud nie je presvedceny o vztahu s tebou,alebo ta jednoducho nemiluje. Situacia ho urcite trapi,to je jasne,ale ak by ta mal ozaj rad a chcel s tebou byt,tak by nebol vzdy chladny…ak je normalny clovek,ktory naozaj miluje,tak by sa k tebe takto nechoval,bez ohladu na situaciu s ex a detmi…

p.j.jacky
30. máj 2023

Klasicky prípad ex mrcha a chlap chudáčik strapeny …..

mandzula
30. máj 2023

@kvetina1990 ak sa aj nejako utrasie problem s detmi, pride nieco ine, co ho bude trapit a znova bude chladny - su to proste take typy, ktore su komplikovane sami osebe, nieto este s detmi ako zavazkom na cely zivot. Je to o jeho celkovom postoji k zivotu, k tebe, nielen o tych detoch, tie su momentalne len hlavnym programom dna.
Mna by takyto chlap nebavil.

luccija
30. máj 2023

@kvetina1990 ako veľké sú deti?podľa toho by som sa zariadila, keď malé to budú roky o tomto istom.

soldi
30. máj 2023

ja ked citam tieto story ako nova frajerka lutuje chudaka chlapa a nadava na jeho ex mrchu, tak si spomeniem na svojho ex, ze co ten o mne musel nahovorit svojej sucasnej, ze si ho nastahovala k sebe do domu, napriek vsetkym tym red flags:

1. zena (ja) sa s nim rozviedla napriek styrom detom
2. sud mu napriek sucasnemu trendu striedaviek dal deti iba na dva vikendy do mesiaca
3. ma zakaz priblizenia a zakaz vstupu do vlastneho domu
4. zobrali mu vodicak kvoli opakovanym priestupkom na jeden rok a ona mu musi robit taxikara ...

atd. ale presne viem co o mne rozprava:
ze som s nim planovala rozvod 6 rokov dopredu (a urobila si s nim medzitym dalsie dve deti 😀)
ze mi ide len o peniaze
ze som vsetkych proti nemu zmanipulovala
....
nepripomina Ti to niekoho autorka?...

akiana
30. máj 2023

Ale ved muz je predsa vzdy obet, len tie husi, co im to veria, si nikdy nepolozia otazku, preco sa ex sprava tak, ako sa sprava. Lebo z 90% nie je ona nejaka pomstychtiva zhrdzena psychopatka a zlatokopka, ale zena, ktoru on podrazil a ona sa snazi, dat si zivot dokopy.

marcelik88
30. máj 2023

To je fakt, v dnesnej dobe uz ozaj je problem najst chlapa, ktory by nemal za sebou tisic vztahov, nebol by rozvedeny a s tromi detmi na krku.

miadi
30. máj 2023

@soldi tak oni ti pani uzasni musia mat nejaku story na vysvetlenie preco ich vztah stroskotal, Tento pan pracuje v zahranici vacsinou tu citam od ich zien ze len domov poslu par € uplne minimum a ked dojdu konecne domov nechcu pohnut prstom chcu len relax nemaju chut na rodinne aktivity ignoruju zenu atd. Takze ked pan nemienil robit “ sluhu” normalneho clena rodiny co sa aktivne podiela na chode domacnosti tak to nebude robit ani pre novu partnerku. A tiez mi nie je sympaticke ked sa hra na obet zlej zeny a deti do toho taha. To ze je naladovy nevie sa chovat k novej priatelke empaticky len zo seba robi obet .. je nedostupny a vyhovara sa ze je taky koli ludom ktorych ona ani nestretla .. uz teraz je sebecky vo vztahu k nej . A za chvilku bude hovorit 3 zene aka bola jeho posledna znamost onicom nechapala jeho situaciu nebola mu oporou..,

anjelik107
31. máj 2023

@kvetina1990 Rada ti pomôžem vyriešiť ten problém. Ak hľadáš skutočné riešenie a nechceš sa iba vyrozprávať, kontaktuj ma