Vzťahovačnosť

21. máj 2021

Baby zamyslam sa nad sebou a asi moc vztahovacna
Nakorv som mala pocit ze randim s hlupakom ale ako sa radim s kamoskami tak mam pocit ze MOC vsetko riesim
Za mladi som takato nebola ☹
Ked pochvali ine zeny mam pocit ze ja som asi skareda - ze sak chvali ine tak ja sa mu nepacim - ale hovorila som mu ze na to trapi a on ze nemam si tie veci vrat osobne
Ked povie ze sak ked bude mat frajerku ktora bude chciet dieta tak este sa stane ockom(ja deti uz mam a nechcem)...a ja hned v “depke” ze on to so mnou nemysli vazne
Rozmyslam ze asi nemam ziadne sebavedomie a moc som vztahovacna
Inak mame fajn vztah a rozumieme si len ja vkuse riesim dake dilemy v sebe ze co povedal (velakrat v ramci srandy) a dospela som k tomu ze asi je chyba v mojej hlave ...

ivkazba
21. máj 2021

No hlavne si treba vyriešiť tému deti. Ak ty už ďalšie deti nechceš a on áno lebo žiadne ešte nemá, tak potom ten vzťah nemá príliš význam.

janinah
21. máj 2021

Je s tebou do momentu,kedy stretne takú,ktorá deti chcieť bude.Hladajte si každý takého partnera,ktorý vám bude vyhovovať.

jaskolka
21. máj 2021

A on vie ze ty už nechceš deti? Lebo ak áno, skutočne nemusí to myslieť vážne a keď nájde takú, čo deti chciet bude, tak dá prednosť jej.

trixi12
21. máj 2021

no ja neviem, ale mne by to tiež trochu vadilo. môj tiež istú dobu riešil takéto veci, že čo by bolo keby (typu ak sa raz rozídeme,tak... a podobne). Vadilo mi to, začínala som mať pocit, že načo sa mám vôbec vo vzťahu snažiť, ale nič som nepovedala. Keď už to bolo pár vecí, tak som mu to raz v hádke vykričala, že ako si myslí, že sa asi cítim keď točí o takýchto hypotetických somarinách akoby ich plánoval. Už to nikdy nespomenul. Podľa mňa je to od partnera veľmi netaktné. A čo sa týka chválenia iných žien, záleží o kom konkrétne hovorí. Pokiaľ pochváli niekoho z rodiny alebo známych tak ok, je to kompliment, ale pokiaľ ti náhodne vychvaľuje cudzie ženy, tak to by mi ok neprišlo. A sranda alebo nie, o niekotrých veciach sa u mňa proste nesranduje - najmä ak viem, že by to partnera mohlo raniť.

kikus7
21. máj 2021

A Teba chváli, keď pochváli iné baby? V čom ich napr. chváli? Môžeš uviesť niečo konkrétne? Chváli ich vzhľad či čo? Ak len vzhľad, krása aj tak časom pominie. Ale asi by to vadilo každej.
K tým deťom. Povedal, že ak bude mať partnerku, ktorá deti chcieť bude, tak ich bude chcieť mať aj on. Mne to príde zrozumiteľné. Existujú aj chlapi, pre ktorých je priorita partnerka a nie skutočnosť, či budú alebo nebudú mať deti. Aspoň ja by som to tak pochopila. Alebo by som sa teda spýtala, či deti chce alebo bude s Tebou aj vtedy, keby neboli vaše spoločné.
Dôležité je komunikovať a jasne si povedať, čo chcete, čo plánujete a zistiť, či sa v tom aj zhodujete..

dadis
21. máj 2021

Podla mna nie si vztahovacna, je to debko, co je u teba na prestupnej stanici

autor
21. máj 2021

@dadis diki baby
Co sa tyka deti, on svoje ma tiez
Dacnejsie som sa skor ja vyjadrila tak ze keby najdem partnera s ktorym si sadneme a chceme sieta obaja tak ze by som este chcela aj ja ... on velakrat vravel ze uz nikdy ... toto som uviedka ako priklad ze napriklad povie ze ked si najde partnerku ktora bude chciet deti tak ze by este chcel aj on (ale zas inokedy sa tvari ze deti uz nie)....

Ja som skor chcela poradit ako sa zbavut tej vztahovacnosti

dadis
21. máj 2021

Bud vztahovacna aj nadalej. Ved sa ta to dotklo. Si zena a vsetky sme citlive. Chceme byt pre tych nadich naj, obdivovane, lubene, chcene, nechceme byt nahradene. Tvoje pocity su uplne ok. Nemen sa kvoli nemu.Ak to tak nemysli, nech taje kktske reci nevedie. Ved on ta skusa, pokial si mu oddana, ja by som si to nenechala

dadis
21. máj 2021

A skor ako vztahovacnosti by som sa vzdala jeho. Zila som s muzom s narcistickymi crtami, spraval sa rovnako, stale podryval, mal pripomienky, zhadzoval ma, vzbudzoval pocit, ze nie som dost dobra. Fuj, ja som uz na taketo spravanie muza extra alergicka.

littlebubble
22. máj 2021

Môj muž nekomentuje cudzie ženy.Toto mi robili ešte nezrelí chlapci a veta od muža alebo ženy, že ak raz budem mať...

No pre mňa by to bol koniec vzťahu ak by sa niekto vyjadril spôsobom (raz ťa vymením) .

Ako vôbec môžu takto dvaja zaľúbení ľudia rozmýšľať.Jedine, že ste spolu len aby ste s niekým boli.

autor
22. máj 2021

@littlebubble ano pre mna je to tiez neakceotovatelne...
Ked som mu to povedala takk sa tvaril ze sak zo srandy a nemam to brat osobne ze sak on teraz jijiho nehlada
Ale ano je to akokeby je so mbou len docasne ...
Ale toto bol iba priklad. Ja si niektore veci noc osobne berem

dadis
22. máj 2021

Ano, moj ex to tiez vsetko robil zo srandy. Skusa tvoje hranice a ked prekroci, zhodi to na teba, vsak on iba zartoval, ty nevies co je sranda, ty si na seba citliva atd. Ale teda pozor, toto nie je ani vtipne ani nic. Kto sa na tom ma akoze zabavit? A ta odpoved, ze on TERAZ nikoho nehlada, to nemyslis vazne, ze toto ti povedal a stale ste spolu.

littlebubble
22. máj 2021

Ja som zo srandy bola tiež sprostá krava, p***, k***.Najprv raz za čas a potom každý deň.Tiež to tak nemyslel, veď sranda presne to isté hovoril čo ex užívateľky v komentári vyššie.Takže skús o tom porozmýšľať, že či by si nechcela mať pri sebe zrelého muža ktorý nemá potrebu ti dávať najavo, že si prechodná stanica 🙂 a takto nenápadne ťa vlastne uraziť.Mňa by to urážalo ak by každá bola lepšia, krajšia.Zažila som si to v puberte nakoniec skočil do postele s druhou 🤷.Prišla príležitosť.

Chválabohu môj muž nemá tak úbohý humor a ani nevyhľadáva pozornosť iných žien.