Vzťah so švagrinou

20. dec 2021

Ahojte aké máte vzťahy, ukážkové?
Ja veru nič moc. Nenašla som si cestu k nej a nemienim sa pchať do zadku. Zato ona s mužom ako dve hrozna,stále mu niečo píše a pýta sa ho ,vyzveda ..či jej to naše svokra kaže,netuším ale hrozne prehnane láska brat a sestra. Podotýkam ,je ich viac súrodencov

nerya
20. dec 2021

Dobre, komunikujeme častejšie ako ona s bratom, na strednej sme boli spolužiačky a kamošky, možno aj preto 😉

dievcacitajucelist
20. dec 2021

Ja mam pekný vzťah so švagrinkou a dokonca aj s bratom...s bratom si píšeme, voláme podľa možností...odkedy naša maminka zomrela máme ešte hlbší vzťah a som tomu rada

blancheporte
20. dec 2021

Ja mam dve svagriny.Obidve stare dievky.Chlapa nema ani jedna.Vztahy nic moc.Nevolame,nepiseme.Ked nieco oni chcu,tak sa ozvu.To je tak 2x do roka.Ja nevolam.Ked sa stretneme tak sa tvarim,ze som v pohode,ale moja navsteva trva presne 20 minut.A odchadzam...

deti95060810
20. dec 2021

švagrin mám viac - 6 ... ale snažím sa vyjsť s každou...

malinka158
20. dec 2021

Jedna svagrina (bratova zena) je ako moja druha sestra.
Druha (muzova sestra), snou sa vobec nekontaktujem. Naposledy som ju videla minuly rok vo februari. Ku stastiu mi nechyba 😄

ivkazba
20. dec 2021

Mám 2 bratov, tam obe švagriné máme vyslovene kamarátske vzťahy. Partner má brata, s ním aj jeho ženou máme super vzťah. Stretávame sa s jednou aj druhou stranou často.

jennky13
20. dec 2021

moja svagrina, vlastne svagrine su faj. Mam ich rada, rozumieme si. Som rada, ze ich mam a som rada, ze maju dobry vztah s mojim muzom. Je super, ked si surodenci rozumeju, ved to iste tuzim aj pre svoje deti. Aby sa mali radi a pomahali si, aby to boli pre seba. Tak som rada , ze to aj vidia, ze to ide a je to super.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzki1
20. dec 2021

My mame fajn vzťah . Bývajú 80km od nás a tiež majú dve deti síce staršie o pár rokov ale tak kolobeh práca rodina škola krúžky domácnosť… takze návštevy pár krat do roka väčšinou spojíme oslavy narodenín , menín , a voláme si týždeň - obtyzden . Teraz dostal synovec mobil tak už aj s ním . Niekedy sa názory úplne nestretnú na všetko ale nič v zlom neriešime.
sestra moja je single takze švagra ďalšieho nemám… a ona ako švagriná môjho muza je taka že skôr si posielame vtipy a tak ale ma svoj slobodný život … skôr len keď potrebuje nejakú mužskú prácu s čím si nevie rady intenzívnejšie sa ozýva 😂

jahodka11
20. dec 2021

ja ziadny a som spokojna.... snazili sme sa aj s muzom, ale ked nie je chut z druhej strany, tak naco... bohuzial,ale uz som sa s tym zmierila a som spokojna

emmusska
20. dec 2021

U nas su rozne vztahy, ale ukazkove teda vobec nie. Akoze nehovorim vychadzame v ramci nejakych noriem a tak, ale zeby sme sa velice kamaratili, chodili niekam spolu alebo tak, to posledne obdobie vobec.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vilma7
20. dec 2021

Ja žiaľ nemám ani jednu. Mužov brat slobodný, moja sestra tiež slobodná.

mamina0078
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaszabova
20. dec 2021

Ja mam 2 svagrove. Jedna zije v zahranici, vztahy su ok. Druha ma 21 rokov a je to ta naj svagrova 🙂

yasmeena
20. dec 2021

moja svagrina je ukazkova... manipulatorska s*ina 😂 ...odtrhla este aj mojich rodicov od mojho syna,takze maju za vnuka len to jej dieta...na mna sa rodicia neprisli ani pozriet do nemocnice,ked som bola vazne chora-ale chodili sa s nou prechadzat a pomahat jej,aby chudatko mohla ist ku kadernicke atd...s bratom nehovorim uz asi 9 rokov,lebo z neho spravila egoistu a klamara...k nej som sa vsak musela spravat,akoby bola kralovna....vdaka nej uz ja a moj syn nemame pokrvnu rodinu-tak si tipni,aky mam s nou vztah 😂 ale posobi naozaj sladko...

miadi
20. dec 2021

To ze si brat so sestrou rozumeju je pekna vec nie je to svokryn diabolsky plan ako ti zničit život. Neźiarli na ich vztah. Ty snou Nemusis byt naj kamoska a ani ich vztah tebe nijak neskodi. Lepsie ked mà sestru za naj kamosku ako kolegynu kde by Ta ziarlovost mohla byt na mieste.

7lenka11
20. dec 2021

Ja mam dve svagriny a dve v uplne rozdielnom veku. Je medzi nimi takmer 20 rokov rozdiel. Vychadzam dobre s oboma, rada sa s nimi kedykolvek stretnem, vieme spolu vychadzat aj vtedy, ak sme spolu dlhsie. Nie je to vsak o tom, ze by sme si kazdy den volali, pisali.
Ale tiez obcas citit, ze kazda z nas patri do inej vekovej kategorie, tak trosku citit rozdiely a ine zmyslanie. No respektujeme sa a kazdemu z nas zalezi na dobrych rodinnych vztahoch...

kamatopo
20. dec 2021

Švagriná od manželovho brata je ako ja takže sme si sice nesadli hneď na prvý pokus no časom sme sa naučili akceptovať sa a aj veľa veci tolerovať jedna u druhej,takže dnes bez problémov. Druhá svagrova od druhého manželovho brata teraz už jeho ex mi je ako sestra. No ale žiaľ už bývalá. A sucasna ma teprva 22 a keď poviem teprva tak preto že aj môj syn má toľko takže zatiaľ mám pocit že je to moje decko ako švagriná. Uvidíme čo bude ,lebo už teraz papuluje viac ako môj vlastný syn 🤣🤣🤣

lubica638
20. dec 2021

@emmusska celkom ako u nas

4stanka4
22. dec 2021

@malinka158 presne ako u nás. S Bratovou si piseme v podstate denne, ked je moznost vybehneme aj spolu posediet (oni deti este nemaju, my jedno), boli sme spolu na dovolenke. S mužovou sestrou sa nemusím od začiatku, neriešim ju a ani mi nechýba.