Ahojte. Pred pár mesiacmi som stretla muža ktorý je odomňa starší ja mám 23 on 38 nie je to ani Slovak ale už niekoľko rokov tu žije a pracuje. Poviem pravdu zo začiatku to bolo všetko len taká zábava pre oboch ak viete čo myslím. Občas sme sa stretli užili si a išli si každý po svojom ale teraz v poslednej dobe mi stále viac hovorí že chce somnou vzťah a žiť ako normálny pár chce aby som sa k nemu presťahovala neskôr. Myslíte že mám ísť do toho a skúsiť to? Rozumieme si všetko je fajn ale nie je podľa vás ten vekový rozdiel vo vzťahu problém? V intímnych veciach nám to funguje viac než dobre ale čo vzťah? Nemám s niečím takým skúsenosti vôbec. Ďakujem 😊😊
@acrobaleno býva tu už takmer 10 rokov domov už ani nechodí.
Teraz je to nove "voňavé" vzrušujúce...ale čo o pár rokov?? Ty budeš ešte mladá "chrumkavá" ako čerstvé pečivo ale on už bude ako dvojdňový rožok...rozumieš čo tým myslím? Neviem...ja by som do toho nešla
@autorka a odkiaľ je?
@acrobaleno je to podstatné? Pretože pre mňa nie
V podstate to je celé na tebe, ako to cítiš a čo chceš. Keď sa to rozpadne, aspoň sa z toho môžeš niečo naučiť, keď nie, môžeš byť rada, že takýto vzťah vydržal.
@dievcacitajucelist áno práve preto sa pýtam lebo v budúcnosti to môže byť iné ako teraz ...ale je mi trochu ľúto to neskúsiť s ním ale zaujíma ma názor niekoho iného 🙂
@ella_price áno chcem len počuť názor niekoho iného...je mi ľúto to s ním neskúsiť lebo si veľmi rozumieme zatiaľ 🙂
Ja by som to na tvojom mieste skúsila ale dieťa si s ním hneď nerob
@bucko555 nie dieťa ešte nechcem pár rokov určite 🙂
Tak to skús. Čo môžeš stratiť? Iba by si si vyčítala a premýšlala nad tým, akoby to celé vyzeralo. Aj páry, ktoré mali medzi sebou velký vekový rozdiel sú spolu dodnes a šťastní.
@autorka Áno je to veľmi podstatné. A aj by som si aj tipla. Nebuď hlúpa. Nejaký vyžitý starý bohvieodkiaľ, ktorý sa na teba nalepil. A ty hlúpa sa nechaj zviazať do vzťahu a ešte sa nechaj aj nabúchať. Kto ti na 100% zaručí, že nemá rodinu?
@acrobaleno tak si tipnite možno trafíte 😄 nemá rodinu to viem na 100%
Drzim palce 😉.
Urcite neplati pausalne, ze o par rokov budes "chrumkavy rohlik" a on "dvojdnovy".
Zivot nie ie ciernobiely, ani sa nezije podla nejajych sablon.
@acrobaleno neviem podľa mňa je človek ako človek a nezáleží z akej krajiny pochádza 🙂
@autorka...no pochybujem, že to vieš na 100%. Ale veď najlepšie sa učí na vlastných chybách.
@autorka Nezáleží z ktorej krajiny pochádza? Fúha, vidno, že máš 23.
@bona_dea veľa starších mužov vyzerá lepšie ako nejaký 30tnik 😄
dosť znamená by si sa divila
tak schválne má naše občianstvo alebo mu končia víza pracovné ?
a to ti on povedal že nemá rodinu ? lebo určité národnosti v 38 nemat založenu rodinu sci fi
vyzerat môže ale časom aj vekom sa názor zmeni, spôsob života atd .. ked budeš mat 45 ten rozdiel budeš citit pokial aktivne nešportuje
Tak autorka asi sama dobre pozná čo on je zač. Za to, že je zo zahraničia automaticky neznamená, že je to nejaký chlap z krajiny, kde má ďalších 20 žien a keď, tak to bude len jej hlúposť, keď si začne s chlapom, čo ju potom bude chcieť vziať do svojej krajiny 😀 Kamarátka má takto manžela z Nového Zélandu a všetko funguje moc dobre. Dokonca deckám chodí do škôl prednášať o svojej krajine a kultúre.
Mame v rodine prípad, že mladučká ako ty si vzala chlapa, čo mal 50. Vlastne nikto nevie presne jeho vek. :D žijú spolu šťastne, spokojne, majú dve deti, jedna takmer dospelá. Jednoducho, vyšlo im to.
Na druhej strane, musí v čerstvej 40tke riešiť manželove choroby, operácie a podobne veci vyplývajúce z veku. Áno, zdravotné problémy môže mať aj mlady človek, ale u staršieho ideš takmer na istotu. Ale to je len môj pohľad. Ak je spokojný človek, tak to je uplny základ. Ja a muž máme okolo 30tky a šťastie nám to nezarucilo.
@sara07 áno má naše občianstvo 😄 nemusíte začínať scény že si ma vezme aby mal naše občianstvo a potom si sem prepašuje svoju rodinu 😄 rodinu nemá 10 rokov tu žije lebo tu má dosť dôležitú prácu
Je veľký rozdiel v tom odkiaľ pochádza, tí muži majú v sebe vžité zvyky ich krajiny, aj vo vzťahu ku ženám a pod. Oni to zo začiatku neprejavujú.
@ella_price nie z takej krajiny nie je nemá ani jednu ženu 😄😄 podľa mňa je to o človeku ako sa správa a aká je jeho výchova a nie o Tom odkiaľ pochádza 🙂
@autorka tak prečo nepovieš odkiaľ je? Keď na tom nezáleží.
@ella_price Mám pocit, že tento bude skôr na východ..juhovýchod 😂
@acrobaleno lebo sa pýtam na názor na vzťah so starším mužom 😄 to odkiaľ je a ako sa správa viem aj bez vás a na čo vám to je? Čo podľa krajiny určite povahu človeka? 😄😄
mozno nie o povahe cloveka. To narodnost nepovie, ale z akej kultury pochadza, tak to uz povie dost. Viem o com hovorim, manzel je cudzinec 😉
@autorka No ja mám skúsenosti z okolia a nie len mladé baby a fest záležalo na tom odkiaľ tí muži sú. Dušoval sa, že nemá v Albánsku rodinu a baba tiež na 100% verila a mal ženu a 3 deti😂 A to nehovorím o tej mentalite, kde muž je "viac".
@acrobaleno tak takú mentalitu on nemá 😄 možno je to tým že je tu už 10 rokov predomnou mal 5 rokov normálny vzťah. Keby mi nepovedal odkiaľ je ani neviem že nie je Slovak 😄
@acrobaleno Bývalá kolegyňa si takto narazila futbalistov (jeden Chorvát a jeden nejaký potmavší Afričan 😀 ) obaja mali decká a ženy 😀 Len ona je ten tip, čo si za to môže sama, tam ide do Turecka na dovolenku a nemá problém sa vychrápať s animátorom a potom si s ním vypisovať cez ig a plakať mi tu, že už jej nepíše 😀 Proste, celé zle toto. Ale ona to mala tak nastavené a doteraz je sama 😀
Za mňa nie. A ešte, keď je aj cudzinec.