Ahojte som tu nova na modrom koníkovi.
Idem si po radu. Mám sestru Mama nám zomrela pred rokom. No zo sestrou mame chladný vzťah. Nebývam z otcom, no hučí otcovi, že si nepraje aby som tam chodila ku nemu, že výmenný Zámky.
@martina1201 Nie nebýva s nim, je slobodná naopak ja mam dve malé deti...
@petulka1986 neodpovedala si na zvyšok mojich otázok.
@petulka1986 a aku radu potrebuješ?
to je tak strohe ze ani neviem co napisat, preco mate chladny vztah? preco nechce aby si chodila k otcovi ze vymeni zamky? uz ste sa skusali porozpravat?
@petulka1986 preco by sestra vymienala otcovi zamky na dome? Otec je nesvojpravny? Sestra ma nejake psychicke problemy?
@0silvia0 proste vždy na mňa žiarlila, ociernovala môjho manžela a nadavala mu do KO... Manžel tam už ani nechodí. Vždy si niečo nasla. Otec sa jej boji niečo povedať lebo je sama atď.
@petulka1986 ved si to s nou odkomunikuj. Ked sa bojis konfliktu, tak tam nechod, nech otec chodi k tebe. My tvoju sestru nepozname,, tazko radit
@0silvia0 skúšala som bez úspechu komunikacie
@petulka1986 co sa jej otec boji povedat, lebo je sama? ked jej povie, ze sa s tebou chce stretnut, ved si tiez jeho dcera, ona samsia kvoli tomu uz nebude 😒 ci otec sa boji, ze ona by k nemu , prestala chodit kvoli tomu, ze sa s tebou stretne? ved chodievajte k otcovi kazda zvlast, nech sa nevidite, ked ta tak nemusi. ale pri vsetkej ucte, ona nema co hovorit do toho, ci chodis ako dcera na navstevu k vlastnemu otcovi, a uz vobec nie vymienat zamky na jeho majetku 🙄
@elizabet173 áno vie
@petulka1986 ste sestry. Ak máte medzi sebou problémy, treba si o tom pohovoriť. Nikdy ste sa nemuseli? Pozvi ju k sebe a porozprávaj sa s ňou, že aký má problém s tebou. Ona býva u otca? Prečo by si k otcovi nemala chodiť? Však si jeho dcéra a jemu istotne dobre padne keď ho prídete jedna či druhá pozrieť.