Vzťah s mužovou rodinou

3. jan 2022

Ahojte. Muzova rodina ma ohovara. Mam pocit ze im vsetko vadi (pridu mi taky povrchny, riesia len oblecenie, co kto ma a aky chudy/tucny je) . Pridu k nej na navstevu a svokre povedia daco o mne, ze ma videli tam a tam a ohovoria ma ako chpdim (pritom chodim aluane, len si nezakladam na najnovsej mode a nemam xy veci v satniku) a ide na navstevu moj muz a jemu to povedia, ze co spominala jeho sestra/brat. A mu mi to povie, tam sa ma snazi branit. Nemam ani chut sa tam s nimi stretavat a ani bavit. Mne pride ze svokra so svojimi detmi auhlasi , inak by ich stopla a neriesila to a nerozsirovala dalej, a zvlqst bie muzovi. Len ja sa to dozviem vzdy od muza, co zase maju, a cize nemam ani moznoat ich poslat do prdele. Co robit na mojom.mieste ? Pri najblizsom stretnuti im povedat ze vsetko viem a poslat ich kadelahsie, alebo s nimi obmedzit kontakt a uz ich nikdy nevidiet. Ako az tak mi to srdce netrha, lwbo vidimze mame rozdielne hodnoty, len to zamrzi a znechuto vam tontoho cloveka a uz sa s takym nedokazem bavit, a potom im vadi ze som ticha a nic nepoviem.

hipuska
3. jan 2022

Podľa mňa, keď máš muža na svojej strane, máš vyhráte a neriešila by som to. Proste sa na to vykašli a úsmev na tvár. Nič s tým aj tak nevyriešis. Neprestanú s tým. Akurát začnú na teba kydať ešte viac, a dostaneš muža do situácie, kedy si už bude musieť vyberať. A to ti pokazí vzťah

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
3. jan 2022

@hipuska ved to, ze dakedy si aj pomyslim, ked sme u svokry alebo kde a ja som ticho a naprnemam zaujem travit cas s nou sama aked muz potrebuje odbehnut, radsej idem domov, ze ona ma prednim ohovara potom, co mi onnepovie, pripadne mu dohovara ine veci, ze ktovie ci to nas vztah vydrzi, ze co je pre muza podstatnejsie. Nemame ine problemy, len vidim ze mu vadi ake vztahy mam s jeho rodinou, ale chyba mu take pochopenie mojej situacie, ze sa mi nedapretvarovat a hrat sa na rodinu.
Z mojej strany rodiny ma s tymi ludmi pekne vztahy, a aj keby mal problem s niekym, nenutim ho, nie je povinny mat rad kazdeho, len preto ze je to rodina, ani ja vo svojej rodine sa nebavim s kazdym.

autor
3. jan 2022

@elizabet173 naco mu to svokra hovori ? A ano, muz by mi to nemal vraviet, mal by to tam stopnut priamo a razne, nie s nimi o tom debatovat a obhajovat ma tak. Nevie to a asi tam je problem.

ifava
4. jan 2022

Preco ti to povie? Nechapem, moj neraz si ma zastal aj ked som tam nebola. Ono podstatne je aby muz bol na tvojej strane. Aby to uzavrel a koniec. A ty kasli na to. Reci sa hovoria, chlieb sa je. Nezijes s nimi, par navstev pripadne zvladnes, ale nemusis s nimi nejako extra vychadzat.

bestyyy
4. jan 2022

Toto by som si nenechala. Obmedz kontakt na minimum, nemá to význam keď sa takto správajú...