Vzťah s mužom z Iránu

missincognito
10. dec 2022

Ahojte,
chcela by som sa opytat, ci tu je zena, ktora mala vztah s Irancanom, alebo ma blizku osobu, ktora nieco take riesila.

Spoznala som sa s jednym muzom, povodom z Iranu, ale zije a pracuje v Londyne ako podnikatel. Velmi som ho zaujala a chce prist za mnou na kavu, aby sme sa blizsie spoznali a povedal, ze by ma chcel financne podporovat a ulahcit mi studium, nakolko o mne vie, ze som studentka. Tiez spominal, ze ak si budeme rozumiet, mozeme si spolu vybudovat vztah, ze mi bude pomahat a ze budem zanho rada…Ja vsak studujem na SK, takze by to bolo na dialku, ale on v tom nevidi problem. Telefonovali sme spolu cez videohovor a vyzeral a komunikoval uplne normalne…takisto je ohladuplny a nevyzaduje si pozornost, ked vie, ze sa ucim na zapocty.
Mne to vsak pride cele nerealne, ze sem pride na stretnutie len kvoli mne, ale na druhej strane, pri posedeni a rozhovore na jednej kave medzi ludmi nic zle nevidim. Skor ma desi to, ze si nazivo obidvaja sadneme a budeme sa chciet stretavat castejsie…a realne neviem, co mi moze hrozit do buducna. Pocula som kadejake pribehy zalozene na skutocnych udalostiach ohladom Iranu a zacinam mat z toho stretnutia obavy.
Prosim o Vas pohlad na vec.
Dakujem velmi pekne.

krisbar
10. dec 2022

Mne to skor znie ako scam.....zachvilu zacne tahat peniaze, alebo ako muz ktory hlada sugar baby. A ak ani jedno to nie je...tak ak zije v LND by som problem nevidela. Skor medzikulturne rozdiely. Ale cele mi to zneje nerealne. Neviem si predstavit ze muz pride z LND len tak na kavu...

lilienlukacs
10. dec 2022

@missincognito nedávno dávali v správach ženu ktorá si začala s podobným. A uz nie je medzi nami tak maj trosku rozumu nech neskončís ako ona a nepredá ta niekde na organy.

kornelies
10. dec 2022

@krisbar Mne blikaju dve cervene kontrolky: nema problem sa vidiet raz za cas a este ju chce podporovat financne. Toto nemoze muz povedat pred prvym rande. Je to ciste tlacenie kalerabov.
Co sa tyka, ze pride na kavu. Taliani s tym problem nemaju. Sadnu do auta a z dna na den su na Slovensku. Moj expriatel, Talian, tak spravil a boli sme spolu skoro dva roky.

0kristina0
10. dec 2022

Sama mas pocit, ze je to blbost, daj na svoj instinkt a ukonci to s nim. Je uplne nerealne, ze zene ktoru este ani nazivo nestretol uz ponuka financnu pomoc. Totalna hlupost.

luccija
10. dec 2022

@missincognito rýchlo naňho zabudni

vler
10. dec 2022

@missincognito podvod ako vysity...som si ista ze presne toto iste rozpisal dalsim zenam a caka ktora naivka mu na to skoci

marcellka32
10. dec 2022

To vážne mu veríš? Ale no tak, nebud naivná

missincognito
autor
10. dec 2022

@0kristina0 je to cele divne, avsak viem, ze vybudoval domov pre deti v chudobnych stvrtiach. financnu pomoc ponukal v zmysle, ze je rad, ze spoznal niekoho, kto studuje a ma ciel. prenho su peniaze asi nic a chce byt uzitocny. ale ja realne ziadnu financnu pomoc nepotrebujem, nie som na to odkazana.
Baby, dakujem za vase pohlady na vec. Len som tu skusila napisat, ci sa nenajde zienka, ktora ma s tymto skusenost. Dakujem vam vsetkym vopred za reakcie.

maca1984
10. dec 2022

Prosím ťa, netáraj dve na tri.
Nový profil a rovno takáto "rozprávočka"..

missincognito
autor
10. dec 2022

@maca1984 dobry vecer, ano ano, som tu nova a netaram, zalozila som si ucet len kvoli tejto otazke, inak sem pre rady nechodim.

lindous
10. dec 2022

Nikomu nechcem krivdiť, ale úplne vidím ako strašne bude chcieť za tebou prísť, ale zrovna vtedy bude mať jeho banka nejaký problém a bude potrebovať požičiať peniaze atď atď ... neviem či si videla The Tinder Swindler, ale je to prvé čo napadlo mne...

mikadooo
10. dec 2022

@missincognito súhlas s @lindous. Podľa mňa, aj keby si povedala ok, tá káva sa nikdy neuskutoční. Veď mu povedz že ok, vždy môžeš na poslednú chvíľu "ochorieť", či "mať úraz". Ale predpokladám, že on ťa so storkou prebehne 😄.

viestta
10. dec 2022

Joj takych uspesnych podnikatelov po svete beha... A aj naivnych zien, ktore im sadli na lep. Tie stastnejsie prisli len o peniaze ale este stale maju svoju slobodu, tie menej stastne sedia kdesi v kute a biju hlavou o mur a rozmyslaju ako sa z toho megapruseru dostat.

lasoli
10. dec 2022

zajod to za hlavu,nic nezacalo nieje to nic len iluzia.Venuj sa skole,potom pride niekto kto naozaj sa bude o teba zaujimat a bude pri tebe.

zuzanaete
10. dec 2022

@lindous Nevybetaju si takyto skor starsie zeny, kde je predpoklad, ze zarabaju, maju uspory? Ale aj tak je to cele divne.

marsmykkok
10. dec 2022

ako ste sa spoznali? Opíš bližšie?

viestta
10. dec 2022

@zuzanaete mlade su nevesty na predaj

lenkakravcova
10. dec 2022

@missincognito Zistíš len keď sa s ním stretneš reálne.
Ideálne na Slovensku. Niekde na verejnosti, počas dňa, napr v cukrárni. 🙂
Inak nezistíš či je to skutočne možné alebo je to odrb. A rady z MK ti v tom tiež nepomôžu.

tykat
10. dec 2022

@missincognito ...nepride, skor ci neskor bude chciet peniaze.
Ako ste sa spoznali?

Jeemine "...vybudoval domov pre deti v chudobnych stvrtiach..." tak to je tutovka nejaky co ti chce "poslat vela penazi". Radim zablokovat a zabudnut.

missincognito
autor
10. dec 2022

@zuzanaete ved to, ze ja mu naozaj nemam co realne ponuknut, jedine on moze ponuknut mna niekomu inemu…nie som z tych, ktore by potrebovali jeho peniaze. chcel mi ich poslat ako darcek, aby som si uzila s kamaratmi alebo nieco si kupila, avsak odmietla som, pretoze mi to moje svedomie nedovoli.
Zienky, spoznali sme sa cez instagram…

lindous
10. dec 2022

@zuzanaete Učebnicovo asi hej, ale prečo to neskúsiť na kohokoľvek, aj mladá sa dá ošuškať, aby si popožičiavala kade tade peniaze 😅

olimuc
10. dec 2022

@zuzanaete Nie, im staci hocijaka plnoleta truba, ktora si vie zobrat uver alebo ma rodicov. Staci im pozriet profil … par fotiek v znackovych handrach, nejaky dom aj ked rodicov a este par zasnenych statusov a blbosti na nejakej sieti. Napise 150 tim A jedna “pretty woman” sa ozve. Bohuzial poznala som osobu kt za “starych” cias nasekala dlhy v 350k korun a skoro boli z rodicov bezdomovci, vybielila ucet vo firme … ale ona svojho Egyptana aspon parkrat stretla… skoncila na psychiatrii … skoncilo to velmi zle.

ika11123
10. dec 2022

@missincognito mne to nepríde normálne...mne od takých chodí deno dene žiadosť na FB pišu mi pod fotky na FB že chcú byť mojimi priateľmi a také blbosti že zdedili veľa peňazí ....

cacianka
10. dec 2022

Takýchto oblbovacov na nete mrte.
Bohatý, empatický sponzor opustených detí a zvieratiek, haha , pritom krpaty ind/černoch na opačnom konci sveta , ktorý maká cez internet na oblbovaní cudziniek. A takto má nalovenych stovky žien, samozrejme cukrové slová, aj fotky a videjka posielajú, všetko falošné natočené oj.eby. už to tu ženy rozoberali viac krát.

123andy123
10. dec 2022

Ako ste sa spoznali? Čím si ho už len ty zaujala? Prosím ťa nebuď naivná, vysokoskolacka by mohla mať rozum

martinkatinka
10. dec 2022

Ved nech pride.... Ja som zvedava ako toto skonci. Potom napis 😉

mondolina
10. dec 2022

@missincognito
v živote ho naživo neuvidíš, takže si nelám s tým hlavu.

hiro
10. dec 2022

"avsak viem, ze vybudoval domov pre deti v chudobnych stvrtiach" 🙂 A mozno len chcel byt skromny a v skutocnosti im postavil 3 mrakodrapy...

123andy123
10. dec 2022

@martinkatinka potom uz nenapíše, nebude mať prachy ani na internet

lavinis
Autor odpoveď zmazal
Zobraz