Zamýšľam sa nad tým, začala som vzťah s mužom, ktorý mi veľmi skoro o sebe povedal, že je manipulator. A ja som zistila, že to naozaj tak je, ale nerozumiem tomu, prečo mi to o sebe povedal? Veď manipulátor by to mal snahu skôr tajiť či? Snažil sa obhájiť, vraj jemu by nevadilo, keby ho manipuloval človek, ktorý ho ľúbi a chce pre nás dobre. Či aj ten manipulátor má kúsok svedomia? 😃
Ber nohy na plecia a beeeeeeež,bež čo ti sily stačia a neobzeraj sa za nim.
Ja mam s niecim takym podobnym skusenost, nepovedal mi priamo, ze je manipolator ale upozornil ma po par stretnutiach, ze nie je pre mna vhodny a nechce mi neskor ublizit nakoniec sme sa dali dokopy a ukazalo sa, ze je neskutocne majetnicky muz takze niekedy mozno ked vidi muz, zenu na ktorej mu naozaj zalezi a nechce jej ublizit tak ju upozorni, ci naozaj chce byt s nim. Nie kazdy taky chlap si to neuvedomuje, niektori sa len nechcu zmenit a hladaju zenu, ktora in to bude tolerovat.
@darinka60 povedal, že ženu, ktorá by bola úplne submisivna poslusna by nechcel, pretože by ju úplne udupal a chce ženu s názorom a ktorá ho dokáže uzemnit. Alebo že nechce nejaku úplne poslušnu babiku. Nerozumiem tomu.
Namotava tá a veľmi úspešne. Kecy, že si žena s názorom a iné bla bla. Jasne, že hľadá submisívnu, lebo žena s názorom by mu povedala: tak dik a zbohom.
Ja si nemyslím, že je manipulátor, tí to o sebe takto nehovoria, len to robia a manupilujú. Skôr si myslím, že on si mýli pojmy s dojmami, možno si niekde prečítal nejakú charakteristiku manipulátora, dve z troch na neho sedeli, tak sa samodiagnostikoval. Kašli naňho, už len pre tieto reči, to sú ale rozhovory na začiatok vzťahu 🙄
Mňa by zaujímalo,koľko má rokov a ako ti túto informáciu oznámil? Pri akej príležitosti?
@mamina0078 nevedel, ako sa ta ma elegantne zbavit, tak pouzii klasicke " nie som pre teba dost dobry"..ty si sa ho aj tak drzala ako kliest, tak co uz, chudak sa aspon zabavil a ty mas zlu skusenost
Vo vztahu s manipulatorom nejde o poslusnost. Manipulatori svoju obet najprv obdivuju, je pre nich dokonala. Potom postupne zacnu svoju obet ponizovat, najprv ironiou, iba v sukromi, dalej uz neustalou kritikou a znizovanim jej hodnoty. Neskor aj v spolocnosti pouzivaju ironiu na jej znevazovanie, malokedy su to vsak ocividne utoky. Tato obet vobec nemusi byt poslusna. Casto su to uspesne a sebavedome zeny. Nikto netusi, ze v sukromi trpia.
@anita6666 ma 39, a povedal mi, že má tendencie manipulovať, ale veď pre spoločné dobro.
boze...a ty mas kolko, sestnast ?
@nyusika 35, prečo?
Posli ho manipulovat inam...:D
len tak 😀 😀
rozhodne sa len ty daj dokopy s tymto uprimnym muzom, nezabudni mu kupit drahy darcek a uvarit skvelu veceru.
A kvôli čomu si s ním? Alebo čím ťa dostal?
Nic take, ako manipulacia pre spolocne dobro neexistuje
@anita6666 Tak snaží sa veľmi. Čo je tiež znak.
A teba nenapadlo,prečo je v 39 ešte stále slobodny? Však napíš bližšie info...ako vyzerá ta jeho snaha...?
Ano tiez mi to v minulosti povedal ze ublizuje ludom ktorych ma rad a ze je komplikovana povaha . Myslela som si ze si robi srandu no nerobil🙄🙄. A ako spominali zienky vyssie rozohral s tebou hru a ked daco mu vytknes v buducnosti tak ti povie ze ved si o tom vedela a nevadilo ti to a pod kecy.takze uzembis ho jedine tym ze ok nemam zaujem
Tak aj manipulátor si podľa mňa môže uvedomovať svoje chyby a aj môže vediet, aký partner by vedel jeho zlé vlastnosti vedel uzemnit.. (ja som zase nervak, môj muz je flegmaticky čo vie ako moje nervy neznasobit a tak sa dopĺňame) povedal.ti to preto aby si vedela do čoho ideš a je na tebe či budeš túto jeho vlastnosť akceptovať.. je to zrejme ľahšia cesta pre neho ako sa popasovať s manipulatorstvom a pokúsiť sa ho odstrániť..
Je veľmi, veľmi veľa ľudí čo ostatných manipuluje, ale málokto si to prizna.. ja osobne poznám manipulatorku ktorá si to uvedomuje, možno aj trocha bojuje, avšak často sa snaží o manipuláciu okolia.. ja som zase človek čo sa má to nejako nedotýka, idem si svoje takže nie vždy somnou je spokojná, ale vždy nato akoby zabudne.. takých ľudí je určite aj tu mnoho ale nikto to nepovie 😅 A zase netreba zabúdať, že manipulátor nerovná sa psychopat, takže netreba z neho hneď robiť tryznitela..
Hrá na tvoju strunu, aká si výnimočná a iné ako ostatné. Tlačí iba kaleráb do hlavy. Utekaj.
@jana_eyre_2 Prave naopak, manipuluju najma ti, co maju poruchu osobnosti. Ta sa liecit neda. Tento si to aj uvedomuje, snazi sa z toho vytvorit cnost/vlastnost, s ktoru autorka ma suhlasit a pristupit na jeho pravdila hry. Nie, cuvla by som uz tu a nechala ho ist..
A v čom môže byť ten vzťah potom zlý? Keď si to sám uvedomuje? Keď sa snaží vytvoriť s niekým pekný vzťah.
Autorka: Povedal to preto, aby si sa potom nestazovala. Ved on ti povedal ako na tom je, nic ti nezamlcal, isla si do vztahu s nim dobrovolne. Submisivnu by nechcel, bo z tej sa neda cucat energia az tak dobre. Proste menej vyzivna potrava. Narcista nie je schopny vytvorit si pekny vztah. A snazi sa preto, lebo ide o klasicky lovebombing. Pockaj o pol roka 😀
Vo vsetkom. V tom ze ta bude chciet zmenit, lebo by si bola dobra pre dobry vztah len taka, ako povie on. ..a to vlastne nebude nikdy, vzdy bude s niecim nespokojny, nikd nebudes pre neho dost dobra. A ani sa nenazdas a uz si v tom a sama pre seba nebudes dost dobra
Časom zistíš sama...ešte taká drobnosť....nie si v tom sama...rozumej,nie si jeho jediná sexuálna známosť,strieda sa ich v jeho posteli viac...to časom zistíš sama....
@makova333 čo predpokladas o pol roka? 😃
@autorka *facepalm* No veď skús, či vytvorí pekný vzťah. Koniec toto.
@anita6666 ako to vieš? Netvrdím, že to nie je pravda. Iba že odkiaľ máš takú skúsenosť 🙂 lebo ja mám to podozrenie tiež.
🤣🤣, neviem či svedomie, skôr dobre začata hra, teda z jeho strany.
Keď tá dobre namota a bude tá manipulovať, tak ak mu niečo povieš, tak ti povie, že však on tá upozornil a ty si so vzťahom súhlasila a súhlasila si aj s tým jeho výrokom