Vzťah s mladším mužom

alica1811
19. júl 2015

Ahojte 🙂
Prosím Váš, žienky, ktoré máte mladších mužov, ako Vám to klape? Respektíve, ako to berie muž?
Ďakujem za každú skúsenosť. 🙂

mima4
19. júl 2015

@alica1811 ja nemam mladsieho, ale vacsinu manzelstiev co poznam v mojom veku...muz je mladsi a uplne v pohode 🙂

slavicita
19. júl 2015

ja mám manžela mladšieho o dva roky a nemám pocit, že by mu to nejako vadilo...práveže ja som mala blbý pocit keď som s ním začala chodiť, že čo idem robiť s mladým uchom...😀 stále som si hovorila, že ja nikdy nebudem mať mladšieho partnera a tamdadadá....nakoniec som dopadla takto...😀 ale nesťažujem si...keďže je zodpovedný, starostlivý a milujúci manžel a otec, nemenila by som za nikoho..🙂

siska53
19. júl 2015

@alica1811 kamoska ma o 9r.mladsieho a klape im to normalne ako v kazdom inom partnerstve. Ja mam len o pol roka mladsieho,takze to sa asi nepocita.🙂 ale tiez tak normalne.
Sestra ma o 5r.mladsieho,su spolu 2r.,zatial tiez ok,pred par mesiacmi zacali spolu zit.

Skor je to o tom,vi su na rovnakej vlnovej dlzke ako o skutocnom veku kazdeho z nich.

marcela_mate
19. júl 2015

Ahoj Alica, moj drahy je odo mna o 3 roky mladsi a vsetko ok uz 7 rokov. 🙂 Mysim, ze na veku nezalezi 🙂

koniarova
19. júl 2015

@alica1811 Nie je mladší, ako "mladší". Aký je medzi vami vekový rozdiel?

lucy125
19. júl 2015

Moj ocino je od mami mladši o 4r a su spolu už 31 rokov 😉

mircalla
19. júl 2015

@koniarova Presne tak - o kolko mladsi? to je dost podstatna info. osobne moc neverim na vztahy s ovela mladsim muzom....
@alica1811 ak to je do 5 rokov, v pohode, viac je uz podla mna asi vela..10 rokov a viac je uz privela....jednak muzi starnu pomalsie ako zeny, a tiez su tu urcite biologicke faktory....nieco ako 2 roky samozrejme nemam na mysli...ale ak je to 10 a viac...nuz tomu moc sanci nedavam

mimla
19. júl 2015

Moja prababka vyzerala celkom spokojne s mužom vo veku svojho syna (druhý manžel). On vyzeral tiež celkom spokojne, aj keď ja som ich videla len párkrát. Nepodvádzal, podporoval aj v zdravotných a iných krízach. Po jej smrti sa zase oženil so staršou ženou, aj keď už tam nebol generačný rozdiel.

mihula
19. júl 2015

@mimla mozno iba na oko vyzerali,ako to bolo v skutocnosti,nik nevie a ty uz vobec nie,ved si bola pravnučka.Za mna do 3 rokov ok,potom v starsom veku,to nerobi dobrotu.

laretta
19. júl 2015

@alica1811

Poznam dvojicu, dnes uz starsi par kde muz bol o 7 rokov mladsi a klapalo to. Boli spolu az do smrti- jeho.
Takze da sa to. Je to o povahe oboch, vek je len cislo. Moj nazor.

deninka233
19. júl 2015

Pýtala som sa muža, ako to berie 🙂 vraj v pohode ale cíti sa utláčaný 😀
No máme vekový rozdiel len 1 rok.

megika1
19. júl 2015

môže byť o 5 rokov starší a bude večný chlapec nevyzretý a mladší vekom,ale zodpovedný ,sebaistý a vyzretý 🙂

elipolakovicova
19. júl 2015

Mam partnera o 5 rokov mladsieho, zo zaciatku to trosku prezival, mal jednoducho predsudky, co povedia ludia (hlavne jeho znami). Vyborne na celej veci je, ze vek nemame napisany na cele a dolezite je ci su vztahy medzi partnermi take, ake si prajeme, aby boli.

roamers
19. júl 2015

5 rokov rozdiel, 11 sme spolu, prestahoval sa za mnou z Ameriky, takze laska aj cez moria prenasa 🙂 a nepozera na vek a za mesiac mame druhe babatko.

cailinevelyn
19. júl 2015

moj mm je o 6,5 roka mladsi, manzelia sme 13 rokov a nikdy sme neriesili vekovy rozdiel. a este sme sa nehadali...
moja najlepsia kamaratka, si vzala tiez o 7 rokov mladsieho chlapa a zahlasila, ze predsa zeny si maju brat mladsich, aby aj ony vyzerali mladsie...
v nedalekom obchode pracuje dama, ktora nas pozna asi 10 rokov, a minule nam hadala vek - mne ubrala 8 rokov a mm pridala 6, takze tak

didi19
19. júl 2015

Ja si myslim ze to nieje o veku ,pokial vam nevadi vekovy-myslim vyzorovo rozdiel a kaslete na to ako to beru ludia tak nech je to aj 20r. Co na tom ked si jeden druhemu vyhovujete a ste spolu spokojny a stastny
Mimochodom aj ja mam mladsieho ale neklape to lebo je doslova nevyzrety -myslim ze bol prilis dlho sam a zvykol si na staromladenecky zivot a flakacky co mne nevyhovuje .

jantyy
19. júl 2015

Moj brat je o 9 rokov mladsi od partnerky. Ona ma uz dospele deti, on este relat. Male. Su spolu len 5 rokov, ale zatial im to klape. Ale zas brat je ten typ, ze s nim vyjde kazdy dobre, okrem takej primitivnej husi akou bola moja exsvagrina... Takze sa cela rodina tesi z jeho zrelej a dobrej novej zeny.
Ak teda neratam badatelny vekovy rozdiel vo vizazi oboch, tak je to ok.
Sestra mala len o 3 roky mladsieho manzela , ale nakoniec to aj tak skoncilo. Ale nebol v tom vek. Takze je to relativne.

mimla
20. júl 2015

@mihula Preskákali toho spolu naozaj dosť, vojna, emigrácia, vážne choroby, finančné problémy, niekoľko nových začiatkov, počas ktorých sa na ňu mohol vykašľať. Neurobil to.

0silvia0
20. júl 2015

Čo som si všimla vekovo rozdielne páry, kde je muž mladší, napr. čo sa týka vizáže, časom a vekom tí chlapi vyzerajú takmer vždy lepšie ako ženy a všimla som si, že častokrát potom staršie ženy pri mladších mužoch vyzerajú ako ich mamy.
Chlap starne s gráciou, so šedivými vlasmi a primeraným vkusom čo sa oblečenia týka a žena starne tak, že sa silou-mocou robí mladšou a to sú potom pubertálne kreácie na vlasoch, hrozný make-up nosiaci sa pred 20-timi rokmi a častokrát obtiahnuté šaty na starnúcom tele vyzerajúce už komicky.
Toto je môj postreh a platí to na páry, ktoré som si povšimla vo svojom okolí a neplatí to samozrejme na všetkých, nechcem, aby sa to niekoho dotklo, ale bolo by fajn, keby bol človek za každých okolností sám sebou a keď už mám partnera s vekovým rozdielom, tak hru na výrazne mladšiu osobu aj tak každý prekukne a vyzerá to strojene 🙂

adel222
20. júl 2015

mam o devat rokov mladsieho, sme spolu pat rokov. Je to ok

lina129
20. júl 2015

v prvom rade neuvadzas o aky vekovy rozdiel ma ist... ci len o rok, dva... ci o 10 alebo o generacny rozdiel... ja mam o 2 roky a 17 dni mladsieho 😀 a moj brat ma o 4 roky starsiu manzelku... v oboch pripadoch to nerobi ziadny problem 😉 ja vyzeram vraj mladsie a u mojho brata vyzeraju ako rovesnici, takze v pohode... podla mna, nejde o vek, ale o to, ako sa ten dotycny chova, niekedy sa aj 40 rocny muz moze chovat ako nevyzrete decko a 20 rocny moze byt zodpovedny a rozvazny... ide o to, co hladas a ako si rozumiete 😉

dkethe
20. júl 2015

Kamaratka ma o 3 roky mladsieho. Suhlasim ze vek nehra rolu ak maju spolocne ciele a beru sa do uvahy biologia zeny. Avsak zrovna v tomto pripade je cjlapec ecemplarny dement a jeho tupost sa obhajuje jeho vekom. Nie... tento tupec bude aj v 40tke taky isty tuprc!!! Grr

agnesino
20. júl 2015

ahoj...môj manžel je mladší o necelých 5 rôčkov, sme spolu 11 rokov a kedže som finančne sebestačná ani neriešim žeby si našiel nejakú náhradu .-) . Čo sa týka okolia nikdy ma nezaujímalo ako to berú druhí, pretože s ním žijem ja .-)) a ja som spokojná

oldman50plus
20. júl 2015

Ja som mal dvoch príbuzných v manželstvách kde bola manželka staršia o 11 rokov a jedného o 3 roky. To posledné v pohode. Tie prvé boli v pohode kým sa žena nepriblížila 50ke. Potom spohodlneli ešte viac duševne ako fyzicky a jednoducho prestali partnerom stačiť. A muž pred 40kou ešte je plný energie, chce žiť, cestovať, skúšať nové veci - takže obidvaja si našli priateľky na sex a voľný čas a povedali doma ak sa ti to nepáči, idem preč a budeš sa živiť sama. Deti boli odrastené, museli sa s tým zmieriť a asi im to ani tak nevadilo. Inak ani jeden si nenašiel mladé mäso, obidvaja tak starú ako oni takže o dekádu mladšia žena nevadí ale staršia raz skôr bude ako nebude problém.

mircalla
20. júl 2015

@oldman50plus no presne take cosi ak je ten vekovy rozdiel velky predpokladam..je to podla mna logicke a takmer neodvratne

natalym
20. júl 2015

Ja keby som nemala môjho muža, tak by som chcela mladšieho, len čo potom ak by prišlo čo vraví oldman50plus.

😒

Mladší muži sú úžasní, pozorní, ocenia skúsenosti, niektorí teda, no asi by som neváhala. Len do času. 😢

juliett99
20. júl 2015

Ja mam tiez mladsieho od seba o 9 rokov a nemame ziadne problemy. Dokonca sme spolu 24 hodin pracujeme v jednej kancelarii a fungujeme uplne uplne na 100% . Mame podobne myslienky, nazory takze je to vsetko v pohode. Na zaciatku som JA nechcela lebo som sa bala snim nieco zacat za jedno moj nadriadeny, za dalsie mlady a potom ja mam syna.. No teraz uz viem ze mame syna a snazime sa o babenko. Nikdy som netretla tak super cloveka ako je moj Marek 😵

martinsen
20. júl 2015

Mám o 8 rokov mladšieho partnera, sme spolu 2 roky a všetko je super. Na začiatku som bola ja čo sa toho vekového rozdielu zľakla , váhala či do toho ísť, ale trvalo mi to iba pár dní kým som si to v hlave usporiadala. Teraz po dvoch rokov môžem povedať, že všetko je to o osobnosti a charaktere človeka a nie o veku. Vek vôbec neriešime. Pozri sa na Zdenku Studénkovú jej vzťah s mladším partnerom trvá 20 rokov . Na druhej strane máme v rodine zlú skúsenosť s mladším partnerom, sesternica sa vydala za chlapa o 3 roky mladšieho, vtedy mal 19 rokov, čo podľa mňa bol ešte nevyzretý človek. Po piatich rokoch chlap opustil sesternicu s 2 malými deťmi so slovami: doteraz som sa staral o rodinu odteraz si chcem užiť trochu života. Každý vzťah je tak trochu lotéria, buď to vyjde alebo nie.Určite to nie je o vekovom rozdiele medzi partnermi.

mircalla
20. júl 2015

@martinsen az na to, ze kostka sa musel zmierit s tym, ze nikdy nebude mat deti...co podla mna nie je uplne idealne

natalym
20. júl 2015

@mircalla Áno a vyzerá o dosť staršie na to, že je v podstate mladý chlap.