Ahojte 🙂
Prosím Váš, žienky, ktoré máte mladších mužov, ako Vám to klape? Respektíve, ako to berie muž?
Ďakujem za každú skúsenosť. 🙂
ja mám manžela mladšieho o dva roky a nemám pocit, že by mu to nejako vadilo...práveže ja som mala blbý pocit keď som s ním začala chodiť, že čo idem robiť s mladým uchom...😀 stále som si hovorila, že ja nikdy nebudem mať mladšieho partnera a tamdadadá....nakoniec som dopadla takto...😀 ale nesťažujem si...keďže je zodpovedný, starostlivý a milujúci manžel a otec, nemenila by som za nikoho..🙂
@alica1811 kamoska ma o 9r.mladsieho a klape im to normalne ako v kazdom inom partnerstve. Ja mam len o pol roka mladsieho,takze to sa asi nepocita.🙂 ale tiez tak normalne.
Sestra ma o 5r.mladsieho,su spolu 2r.,zatial tiez ok,pred par mesiacmi zacali spolu zit.
Skor je to o tom,vi su na rovnakej vlnovej dlzke ako o skutocnom veku kazdeho z nich.
Ahoj Alica, moj drahy je odo mna o 3 roky mladsi a vsetko ok uz 7 rokov. 🙂 Mysim, ze na veku nezalezi 🙂
Moj ocino je od mami mladši o 4r a su spolu už 31 rokov 😉
@koniarova Presne tak - o kolko mladsi? to je dost podstatna info. osobne moc neverim na vztahy s ovela mladsim muzom....
@alica1811 ak to je do 5 rokov, v pohode, viac je uz podla mna asi vela..10 rokov a viac je uz privela....jednak muzi starnu pomalsie ako zeny, a tiez su tu urcite biologicke faktory....nieco ako 2 roky samozrejme nemam na mysli...ale ak je to 10 a viac...nuz tomu moc sanci nedavam
Moja prababka vyzerala celkom spokojne s mužom vo veku svojho syna (druhý manžel). On vyzeral tiež celkom spokojne, aj keď ja som ich videla len párkrát. Nepodvádzal, podporoval aj v zdravotných a iných krízach. Po jej smrti sa zase oženil so staršou ženou, aj keď už tam nebol generačný rozdiel.
Pýtala som sa muža, ako to berie 🙂 vraj v pohode ale cíti sa utláčaný 😀
No máme vekový rozdiel len 1 rok.
môže byť o 5 rokov starší a bude večný chlapec nevyzretý a mladší vekom,ale zodpovedný ,sebaistý a vyzretý 🙂
Mam partnera o 5 rokov mladsieho, zo zaciatku to trosku prezival, mal jednoducho predsudky, co povedia ludia (hlavne jeho znami). Vyborne na celej veci je, ze vek nemame napisany na cele a dolezite je ci su vztahy medzi partnermi take, ake si prajeme, aby boli.
5 rokov rozdiel, 11 sme spolu, prestahoval sa za mnou z Ameriky, takze laska aj cez moria prenasa 🙂 a nepozera na vek a za mesiac mame druhe babatko.
moj mm je o 6,5 roka mladsi, manzelia sme 13 rokov a nikdy sme neriesili vekovy rozdiel. a este sme sa nehadali...
moja najlepsia kamaratka, si vzala tiez o 7 rokov mladsieho chlapa a zahlasila, ze predsa zeny si maju brat mladsich, aby aj ony vyzerali mladsie...
v nedalekom obchode pracuje dama, ktora nas pozna asi 10 rokov, a minule nam hadala vek - mne ubrala 8 rokov a mm pridala 6, takze tak
Ja si myslim ze to nieje o veku ,pokial vam nevadi vekovy-myslim vyzorovo rozdiel a kaslete na to ako to beru ludia tak nech je to aj 20r. Co na tom ked si jeden druhemu vyhovujete a ste spolu spokojny a stastny
Mimochodom aj ja mam mladsieho ale neklape to lebo je doslova nevyzrety -myslim ze bol prilis dlho sam a zvykol si na staromladenecky zivot a flakacky co mne nevyhovuje .
Moj brat je o 9 rokov mladsi od partnerky. Ona ma uz dospele deti, on este relat. Male. Su spolu len 5 rokov, ale zatial im to klape. Ale zas brat je ten typ, ze s nim vyjde kazdy dobre, okrem takej primitivnej husi akou bola moja exsvagrina... Takze sa cela rodina tesi z jeho zrelej a dobrej novej zeny.
Ak teda neratam badatelny vekovy rozdiel vo vizazi oboch, tak je to ok.
Sestra mala len o 3 roky mladsieho manzela , ale nakoniec to aj tak skoncilo. Ale nebol v tom vek. Takze je to relativne.
Čo som si všimla vekovo rozdielne páry, kde je muž mladší, napr. čo sa týka vizáže, časom a vekom tí chlapi vyzerajú takmer vždy lepšie ako ženy a všimla som si, že častokrát potom staršie ženy pri mladších mužoch vyzerajú ako ich mamy.
Chlap starne s gráciou, so šedivými vlasmi a primeraným vkusom čo sa oblečenia týka a žena starne tak, že sa silou-mocou robí mladšou a to sú potom pubertálne kreácie na vlasoch, hrozný make-up nosiaci sa pred 20-timi rokmi a častokrát obtiahnuté šaty na starnúcom tele vyzerajúce už komicky.
Toto je môj postreh a platí to na páry, ktoré som si povšimla vo svojom okolí a neplatí to samozrejme na všetkých, nechcem, aby sa to niekoho dotklo, ale bolo by fajn, keby bol človek za každých okolností sám sebou a keď už mám partnera s vekovým rozdielom, tak hru na výrazne mladšiu osobu aj tak každý prekukne a vyzerá to strojene 🙂
mam o devat rokov mladsieho, sme spolu pat rokov. Je to ok
v prvom rade neuvadzas o aky vekovy rozdiel ma ist... ci len o rok, dva... ci o 10 alebo o generacny rozdiel... ja mam o 2 roky a 17 dni mladsieho 😀 a moj brat ma o 4 roky starsiu manzelku... v oboch pripadoch to nerobi ziadny problem 😉 ja vyzeram vraj mladsie a u mojho brata vyzeraju ako rovesnici, takze v pohode... podla mna, nejde o vek, ale o to, ako sa ten dotycny chova, niekedy sa aj 40 rocny muz moze chovat ako nevyzrete decko a 20 rocny moze byt zodpovedny a rozvazny... ide o to, co hladas a ako si rozumiete 😉
Kamaratka ma o 3 roky mladsieho. Suhlasim ze vek nehra rolu ak maju spolocne ciele a beru sa do uvahy biologia zeny. Avsak zrovna v tomto pripade je cjlapec ecemplarny dement a jeho tupost sa obhajuje jeho vekom. Nie... tento tupec bude aj v 40tke taky isty tuprc!!! Grr
ahoj...môj manžel je mladší o necelých 5 rôčkov, sme spolu 11 rokov a kedže som finančne sebestačná ani neriešim žeby si našiel nejakú náhradu .-) . Čo sa týka okolia nikdy ma nezaujímalo ako to berú druhí, pretože s ním žijem ja .-)) a ja som spokojná
Ja som mal dvoch príbuzných v manželstvách kde bola manželka staršia o 11 rokov a jedného o 3 roky. To posledné v pohode. Tie prvé boli v pohode kým sa žena nepriblížila 50ke. Potom spohodlneli ešte viac duševne ako fyzicky a jednoducho prestali partnerom stačiť. A muž pred 40kou ešte je plný energie, chce žiť, cestovať, skúšať nové veci - takže obidvaja si našli priateľky na sex a voľný čas a povedali doma ak sa ti to nepáči, idem preč a budeš sa živiť sama. Deti boli odrastené, museli sa s tým zmieriť a asi im to ani tak nevadilo. Inak ani jeden si nenašiel mladé mäso, obidvaja tak starú ako oni takže o dekádu mladšia žena nevadí ale staršia raz skôr bude ako nebude problém.
@oldman50plus no presne take cosi ak je ten vekovy rozdiel velky predpokladam..je to podla mna logicke a takmer neodvratne
Ja keby som nemala môjho muža, tak by som chcela mladšieho, len čo potom ak by prišlo čo vraví oldman50plus.
😒
Mladší muži sú úžasní, pozorní, ocenia skúsenosti, niektorí teda, no asi by som neváhala. Len do času. 😢
Ja mam tiez mladsieho od seba o 9 rokov a nemame ziadne problemy. Dokonca sme spolu 24 hodin pracujeme v jednej kancelarii a fungujeme uplne uplne na 100% . Mame podobne myslienky, nazory takze je to vsetko v pohode. Na zaciatku som JA nechcela lebo som sa bala snim nieco zacat za jedno moj nadriadeny, za dalsie mlady a potom ja mam syna.. No teraz uz viem ze mame syna a snazime sa o babenko. Nikdy som netretla tak super cloveka ako je moj Marek 😵
Mám o 8 rokov mladšieho partnera, sme spolu 2 roky a všetko je super. Na začiatku som bola ja čo sa toho vekového rozdielu zľakla , váhala či do toho ísť, ale trvalo mi to iba pár dní kým som si to v hlave usporiadala. Teraz po dvoch rokov môžem povedať, že všetko je to o osobnosti a charaktere človeka a nie o veku. Vek vôbec neriešime. Pozri sa na Zdenku Studénkovú jej vzťah s mladším partnerom trvá 20 rokov . Na druhej strane máme v rodine zlú skúsenosť s mladším partnerom, sesternica sa vydala za chlapa o 3 roky mladšieho, vtedy mal 19 rokov, čo podľa mňa bol ešte nevyzretý človek. Po piatich rokoch chlap opustil sesternicu s 2 malými deťmi so slovami: doteraz som sa staral o rodinu odteraz si chcem užiť trochu života. Každý vzťah je tak trochu lotéria, buď to vyjde alebo nie.Určite to nie je o vekovom rozdiele medzi partnermi.
@alica1811 ja nemam mladsieho, ale vacsinu manzelstiev co poznam v mojom veku...muz je mladsi a uplne v pohode 🙂