Vzťah s mamou v 28-mich rokoch

9. feb 2021

Je to normalne ze aj v 28 rokoch potrebuje zena objatie od mami?
Od kedy mi zomrela babka bojim sa o nu viac. Nebyvame v jednom meste tak nie sme spolu casto a okrem manzela mam uz iba ju.

ivanizna
9. feb 2021

Samozrejme, že áno 😊 A pokiaľ máš mamu, stále si dieťa, aj keď budeš mať 60 🙂

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikpa
9. feb 2021

Toto je normálne v akomkoľvek veku 😊

trojnasobnamama
9. feb 2021

Ako veľmi by som chcela,aby ma moja mamka objala 😢.Mám 37 a mamka je už 6rokov na druhom svete❤️😔

suge
9. feb 2021

Je to normálne a krásne, svedčí to o dobrom vzťahu, ktorý nie je až taký bežný, ako sa zdá. Prajem ešte veľa objatí od maminy, kiež by sa dali nejako zakonzervovať a schovať na horšie časy.🤗

autor
9. feb 2021

@trojnasobnamama mama je len jedna viem Vas pochopit :(

osky
9. feb 2021

Samozrejme.
Vzdy ked po dlhso case pridem domov,alebo pred spanim,niekedy ked vstaneme.. uplne normalne.rovnako s otcom ...nevidim na tom nic divne a neviem si predstavit,ze by to tak nebolo...

viikkki
9. feb 2021

Normálnejšie to už ani nemôže byť ☺️

miadi
9. feb 2021

Normalne cely zivot, trochu zvlastne ze sa vobec pytas.

autor
10. feb 2021

ani neviem preco sa take pytam... v poslednej dobe mi je smutno mozno asi aj z tej situacie ohladom covidu nemozem ist za nou tak ako pred tym ze som len sadla na vlak a isla som tak isto aj ona za mnou a este som aj tehotna a strasne sa tesi na vnuca.
Tak dufam ze sa ku mne dostane po porode a dakedy zavidim manzelovi ze jeho mama byva 20 min od nas

teleskop
10. feb 2021

mam 44 rokov, moja matka byva cez ulicu, snazim sa vidiet ju a objat aspon kazdy druhy den, predtym som riesila ci sme na seba naviazane teraz ked vidim ako okolie zavidi aky mame vztah si to uzivam, bude mat 80, nebude tu naveky, buem ju stiskat a lubit kym sa da a Boh mi to dovoli....

teleskop
10. feb 2021

preco nemozes ist za nou? cez dva okresy mozes ist do prirody...

anukha
10. feb 2021

Jejdanenki tak ked si tehotna a tvoja mamina sa na vnucatko tesi a ste sa dlho nevideli mi to pride krasne 💗 maminke aspon zavolaj a jej povedz ako sa ti stiska... mozno ona sposob najde prist, ak sa tebe neda...