Musím sa vyrozprávať. Stretla som muža , ktorý mal iný život, ktorý už ,,vraj,, nefungoval, a bola otázka ,,času,, kedy si vyrieši veci sám pre seba. Všetko krásne, ideálne, zaľúbený po uši. Prešiel nejaký čas definujme rok, kde sa mi to jeho ,, riešenie,, začínalo nepáčiť, stale bol na tom istom mieste, nechala som tomu voľný priebeh aj kvoli sebe a nechcela som nič tlačiť, po ďalšom pol roku to na mňa začalo doliehať a začala som uvažovať o ukončení ak sám nedokáže dať do poriadku svoj život.. začali hádky.. schádzanie - rozchadzanie, ale ani o krok vpred nič nevyriešil nikam sa nepohol iba hovoril , sľuboval, zavadzal, činy nikde , o tom čo by raz mohlo byť, no a takto sme boli dalsi pol rok, kde ma reči typu ,,raz,, dohnali k tomu, že som mala silný pocit ukončenia, pretože každý človek žena/muž chce mať druhého po boku a nie počuvať sladke reči… (začala som mať z toho zdravotne problemy, psychika, bolesti hlavy zo stresu sťahujúce 2 týždne obvod hlavy, trápenie, plač.. nevedela som sa pohnúť, resp. vedela, moje vnútro to vedelo dávno ale rozum bojoval) nikde ma za celý čas nepozval, nemal vyriešený svoj starý život, nemohol…,celý čas žiadna večera, kino, kava, priatelia, ziadny spoločný program, záľuby, nič, nemali sme spoločné zaujmi, témy, nestaral sa o nič, o mňa či mi nič netreba, pomoc, akúkoľvek, maličkosť opraviť niečo, doma, s autom, či mám nakúpené, postarané, finančne nič, iba to prekliate milujem ťa som počuvala non stop, ale nič na život, oporu, podporu, čas, budovanie, zmysel… bolo mi veľmi zle a vedela som, že musím vycúvať videla som, že nerobim dobre, a v tychto podmienkach nezostávam, vykričla som všetko, nakoniec som ja zlá, že som to ukončila definitivnou smskou, slušnou, vraj som sklamala ja a nechce ma vidieť ani počuť, teraz som zablokovaná všade… ale to čo cítim, je vykúpenie, idem ďalej a nikdy sa neobzriem tou cestou spať. Chorý vzťah.
Tak dufam, ze si si z toho zobrala aj ponaucenie a nabuduce si nebudes zacinat so zadanym chlapom…
A co ste robili cely ten cas, keď veci, co si vypisala, ste nerobili? 🤔 tie, ktore v podstate tvoria zo zaciatku vztah? Nechapem...
Viem, o čom píšeš. Podobné som niečo zažila. Dobre že si to ukončila. On ťa akoby "blokoval" ..strhával ťa na svoju stranu..
Urob hrubú čiaru. Nezaoberaj sa už tým. Ži si svoj život. Ver, že čoskoro stretneš svoju spriaznenú dušu. Spoločné záujmy. Že to bude mať i budúcnosť.
Nepíš mu, nevolaj... aj tak ťa zablokoval.. robí sa urazený, dôležitý.
Stále budem tvrdiť.. nikdy si nezačínať so ženatým chlapom, s deťmi!! Načo? Zbytočné komplikácie.
Užívaj si slobodu a nájdi si slobodného, bezdetného.
@isis234 dlhší čas som cítila, že ma brzdí, že ma blokuje, počuvala som pekné veci, zatelefonovali sme si, písali, stretávali veľmi často, ale nič neprichádzalo, dni, týždne išli, a ja som videla v tých dňoch priestor v jeho živote, kedy mal čas na vyriešenie. To vo mne vyvolavalo neporiadok. Niečo iné hovoril a iné robil. Bola som na konci zo silami. A vždy zo mňa bral tú energiu. Až kým som nepovedala, že neostavam v týchto podmienkach.
@lucimichi Nepišem, nevolám, od toho mojho vyjadrenia a jeho útoku, že ja som ,,nepočkala,, prešlo niekoľko dní, len nahodne, som to vlastne zistila, že on ma zablokoval, keď som chcela na fb nájsť cez vyhľadávač inú osobu a dole boli mená kt. mi vyhodilo z minulosti a pri jeho mene mi ukázalo taký kruzok s casom bez fotky, preto som klikla a videla. Nemám cit písať ani volať. Pretože viem, že som urobila správnu vec pre seba.
Nechápem, tej vete, "vravel, že už nefungoval". Píšeš, to nejako zaskatulkovane. Veď, napíš priamo či išlo o paralerny vzťah, alebo nechcel posunúť váš vzťah ďalej. Nejako som sa v tom stratila.
Som rada, že si na to prišla a ukončila to.