Vzťah po troch rokoch

woman004
16. feb 2021

Ako ste boli/ ste v tom “pravom” vztahu po 3 rokoch?
My sme tri spolu, a zaujima ma, ci ta zamilovanost, poblaznenie, ci uz to je ustalene 😅 lebo ja mam dojem niekedy, ze som sa vcera zamilovala.
Tak ze ci to niektorej z Vas ostalo dllho este.
Bola by som rada, jak to tak je, popripade ako sa mate vo vztahu vy a pod.
Chapem ze 3 roky nejsu 30...
Sme spolu kazdy den, a vsetci v mojom okoli vravia ako ich zamilovanost niaka presla po roku, a ja sa fakt citim stale skvelo.
Prosiiiim , ze sa milujeteee 😁

mondolina
16. feb 2021

@woman004
Po 5 rokoch milujem viac a viac ♥️ a je to lepšie a lepšie ♥️

lemra
16. feb 2021

@woman004 my sme spolu 15 rokov a mame obdobia kedy sa znovu zamilujeme.ako roky plynú a stále sa meníme a vyvijame tak sa aj znova zalubime

mattkapd
16. feb 2021

My sme spolu skoro 10 rokov.. Po 5rokoch prešla taka ta zalubenost.. Možno aj tým ze prišli aj iné povinnosti ale láska zostala.. Vieme sa pomilovať, zasmiať ale aj pohadat..

tykat
17. feb 2021

@woman004 ....28r spolu 24r manzelia a stale to tam je ❤🤗

ivangeline
17. feb 2021

Po 2 az 3 rokoch prichadzali zmeny ale hlavne prakticky zivot nam ukazal aj tieniste stranky. xD Sme spolu dokopy 6 rokov. Manzelstvo a dve deti za sebou...stahovanie sa..zvykanie si a tvorba isteho rezimu..rodinny zivot..ale lubime sa stale. 🙂 Len to nie je zamilovanost. Tu si mozem myslienkami navodit. :D

janickacrazy
17. feb 2021

@woman004 No tak my po 3 rokoch sme mali za sebou zásnuby, svadbu, sťahovanie do zahraničia, narodenie dieťaťa, ale zamilovanosť tam bola stále. Ale je dosť rozdiel, či spolu len chodíte na kávičky, alebo spolu bývate, riešite sťahovanie, tehotenstvo, dieťa, atď.

woman004
autor
17. feb 2021

@janickacrazy to je krasne😍 jasne je to eozdiel, tak mi zas tak neletime uplne, ale zijeme spolu..
Babatko ma este cosi casu

chocolatte1
3. mar 2022

@woman004 sme spolu 24 rokov.
Prvé 3 boli čisté Taliansko. Postupne sme svoje emócie skludnili a je to úplne super. Každý deň mi povie, že ma lubi. Každé ráno zájdeme spolu na kávu a po práci sa teším domov.
Takze myslím, že to tam stále je a oveľa krajšie ako na začiatku 🥰❤️