Vzťah - nevzťah s mladším

mojee
25. mar 2014

Ahojte, veľa čítam vaše dobré názory, na niektorých sa dosť bavím iné ma doslova prekvapia aké riešenia sa ponúkajú, keď diskutuje viac šikovných žienok a je Vás tu neúrekom. Ide o to, že som sa zaplietla s mladším mužom...ehm..skôr s chlapcom...ja budem mať tridsať rokov a mladý má len sedemnásť...áno ja viem, viem...choré. Ale fakt si rozumieme. Neplánovala som to ani nič, zoznámili sme sa náhodou. Je na svoj vek vyspelší ako iní chlapci v jeho veku... Bože, sama sa z toho neviem spamätať, viem, že to nie je ok, ale akosi si ho neviem odoprieť. Čo vy na to, mám byť sebec a chvíľu si ho užívať? (je mi jasné, že budúcnosť to nemá) Alebo sa mám odstrihnúť a nekradnúť mu jeho čas?

diskutujuci
25. mar 2014

@mojee ahoj, z tvojho pisania neviem ci si vydata, to je dost dolezite asi 🙂) a podla mna uzivaj si, preco nie, ak si stastna a vies ze to nikam nebude viest 🙂

mojee
autor
25. mar 2014

@diskutujuci som rozvedená a mám dcéru, ktorá ho miluje...ale je to haluz, lebo keď sú oni dvaja spolu tak mám pocit, že mám deti dve, a keď sme sami tak je to zase úplne o inom. Ide mi hlavne o to, že bojujem s tým, či nie som sebecká, mal by tráviť asi v jeho rokoch čas s kamošmi a tak. A ja si ho takto uzurpujem. A tiež sa bojím aby nám to neprerástlo cez hlavu, zatiaľ je nám obom jasné, že je to len "na chvíľu", ale mám strach čo bude neskôr...

raszuz
25. mar 2014

@mojee nebola som v takejto situacii, ale asi by som to stopla na zaciatku, aby sa chlapec nenamotal a nebolo to potom tazsie skoncit, viac menej by som sa snazila vyhnut problemom

sue
25. mar 2014

Keby to bol môj syn,tak asi dosť zúrim,že nejaká žena berie môjho syna ako zábavku :/ a dosť by som ťa nemala rada... Na druhej strane mladý ťa tiež berie len asi ako prostriedok na získanie sexuálnych skúseností a na to sú vraj staršie baby s viacerými sex.partnermi lepšie 🙂 ...jemu hodiny nemajú prečo biť...to skôr ty si dávaj pozor,aby si v sebeckosti neušla tak,že o dva tri roky budeš chcieť ozajstného partnera a dieťa a už to nepôjde....

sue
25. mar 2014

Tvoja dcéra má koľko rokov ak ty 29 a jej frajer 17???? Nevymýšľaš si?????????

raszuz
25. mar 2014

@sue myslim, ze to boli myslene, ze mala ma s jej "priatelom" dobry vztah, a ked su spolu, tak to posobi ako by mala 17 rocneho syna a co ja viem mozno 5 rocnu dceru

diskutujuci
25. mar 2014

@mojee 🙂 ved to je uzasne, kolko zien sniva o tom nie? 🙂) a ked napisu nie, tak ti zavidia 🙂)
tera som si asi vela zien znepriatelil 🙂))
aj ste mali spolu pomer? si pre neho prva?
podla mna si len musis velmi uvedomovat ze to fakt coskoro skonci...

raszuz
25. mar 2014

@diskutujuci si si isty, ze zavidia? 😀

monka744
25. mar 2014

čím skôr sa spamätáš tým lepšie pre vás oboch...keby to bol môj syn, tak ho zrežem až bude fialový...Prepáč, ale toto fakt nie...A už absolútne ti nezavidim, skôr ľutujem jeho i teba...

mojee
autor
25. mar 2014

@sue malá má 4 roky, ja 29 a nie jej frajer - ale môj momentálne... 😉 a nie je to tak, že ho beriem ako zábavku, ja ho mám fakt rada a záleží mi na ňom. A s tou matkou máš pravdu, samozrejme že to držíme v tajnosti, ale mám paniku aj z toho, že sa to prevalí a jeho rodičia mi prídu búchať na dvere. 😒 ☹

@raszuz áno, na jednej strane rozmýšľam presne takto a na druhej si ho neviem zakázať. Už som sa raz pokúsila, ale obom nám bolo dosť smutno a nakoniec ma presvedčil... 😔

diskutujuci
25. mar 2014

@raszuz ano, podla mna ano, kedze a pohybujem v kolektive kde je dost zien a pocuvat och niekedy je zaujimave
nepoznam ta , ale ked budes mat 40 a v tvojom okoli sa objavi mlady sarmantny princ a ty by si bola rozvedena, podlahla by si mozno 🙂) ci sa mylim? 🙂)

raszuz
25. mar 2014

@mojee ze by to bolo viac ako len uzivanie ....

cecil36
25. mar 2014

@diskutujuci o 17 rocnom? vazne? 😀 No, dobre, ak ma zena 20, tak mozno o 17 rocnom, ale styridsiatnicka urcite nie 😀 😀
@mojee beriem to ako srandu, lebo rozumna 30-ka, ak by sa aj neviem ako zalubila, brala by to v platonickej rovine a urcite by to neriesila....

diskutujuci
25. mar 2014

@cecil36 dobre mas pravdu, mal by 25 vysoky mily gentleman 🙂) neverim ze nie 🙂)))

raszuz
25. mar 2014

@diskutujuci ako sa hovori, nikdy nehovor nikdy 🙂, ale momentalne neviem posudit, co by bolo, lebo som clovek, ktory sa snazi riadit rozumom 🙂

cecil36
25. mar 2014

@diskutujuci ale jasne ze hej 😀 😀 to uz znie lepsie, tych 17 mi zavana pri 40-ke pedofiliou 😀

diskutujuci
25. mar 2014

@raszuz ja zase rad snivam zijem v utopiach a predstavach, fantaziach a harms a na keby🙂)
preto dakujem za pripustenie a menej racionality 🙂)

juliana77
25. mar 2014

@mojee " Je na svoj vek vyspelejší ako iní chlapci v jeho veku "........... si myslela fyzicky, alebo mentálne?

Ako tu už spomínala niektorá mamička, keby to bol jej syn tak zúri atď, tak detto môj názor.

Vekový rozdiel ma nedojíma až tak, čo sa týka užitia si a spoločných chvíľ, ale ak by to bolo v prípade , že chalan má 25 a ty niaky vek hore. Píšeš, že si rozvedená, tak podľa toho čo čítam asi si dávno nemala pánsku spoločnosť a chytáš sa aj slamky. Mám osemnásťročného chalana a nechaj toho chlapca žiť a nájdi si vekový súlad.

diskutujuci
25. mar 2014

@cecil36 tak v najhorsom by si si samaa sebe nahovarala ze ma 19 🙂) a nechcela nikdy vidiet jeho obciansky preukaz 🙂

raszuz
25. mar 2014

@diskutujuci nehovorim, ze uplne nesnivam, nelietam vo fantazii, ale i 40 si viem vedla seba predstavit starsieho chlapa ako chlapceka 🙂

diskutujuci
25. mar 2014

@raszuz pokial zijes len v predstavach tak je to dobre, pisatelka nebola naplnena, nebola stastna, nasla si svoju lasku, vidis kazdy sme iny, ona je stastna sim ty mozno s inym starsim a predsa nie s manzelom 🙂))))

mysicka36
25. mar 2014

No 17 je málo. Ale keďže ty si už voľná, on je ešte voľný, prečo nie? Len teda neviem či by som tomu dávala dlhú trvácnosť. Skôr by som sa zahrala na učitelku lásky a vysvetlila mu (a aj sebe by som si to vtĺkla do hlavy) že to nemá budúcnosť. Rodičia a iné prekážky.... Ale prečo si nespraviť dobre ak to obaja tak cítite? 😉

buffinko
25. mar 2014

@mojee zaujímavé je, že opačný pomer teda muž 29/ žena (dievča) 17 sa až tak nerieši....ja by som to nechala na čas, myslím si, že skôr či neskôr si ty aj on nájdete vekovo vhodnejších partnerov 😉

raszuz
25. mar 2014

@diskutujuci k stastnemu zivotu vo dvojici treba papier? Tak to mi je novinka 🙂, nevadi, clovek sa uci cely zivot 😉

jaja018
25. mar 2014

Ja som mala 17 a on 28 a teraz ja mam 22 a on 33. Tri roky sme uz manzelia a mame dve deťúrence. Ale je to opačný prípad, ja som ta mladšia.

aneri66
25. mar 2014

môj brat má 22 rokov a rozumu nikde tak ten 17 ročný ho určite má...veď to je dieťa..... užívať si s deckom ???? Veď to je choré..ešte také štyri roky a môžem mu byť mama....určite jeho rodičia o tom nevedia.... neviem no užívaj si s rovesníkmi a nekaz mládež... možno v budúcnosti bude mať problém si kvôli tomu nájsť aj priateľku

diskutujuci
25. mar 2014

@raszuz jasne, ved inak sa neda a svadba v kostole a sex pred manzelstvom uplne vyluceny 🙂) ved tak sa ma, ci? 🙂)

katieg85
25. mar 2014

@mojee to iste ma moj brat ma 20 rokov a ma zenu po 30-tke ,uz ma aj vetsieho syna.uz ziju spolu,aj ju zoznamil z rodicmi a oni nato nic ,ved je to jeho zivot.neviem ci im to vydrzi ale ked sa maju radi tak na veku nezalezi ,skor by som sa bala toho ,keby som ja mala mladsieho ,ze po par rokov si najde mladsiu. 🙂

kykka
25. mar 2014

@diskutujuci No urcite zeny nesnivaju len o tom, ako spat so 17 rocnym pubertakom... Sa spamataj, nie je tu co ziarlit. Mne sa napriklad pacia MUZI ako Jason Statham a tak. Sexi, zreli a silni muzi. Taky chlapcek by mi co mohol dat? Ani skusenosti v sexe nema, este by sa urobil skor, ako by vysiel na mna, no dakujem pekne... 🙂

raszuz
25. mar 2014

@diskutujuci som sa teraz pobavila 🙂, nemam nic proti veriacim a tym, ktori takto funguju, dokonca poznam taky par, ze pred svadbou nie a vyzeraju byt spolu stastni, zrejme ocakavaju caro nepoznaneho, ale myslim si, ze je to aj o odopierani si, silnej viere a to asi vela % ludi nedokaze. Nepoznam ta, ale myslim si, ze asi tiez nepatris do tych par % 🙂