Čaute. Uvedomujem si, že tento prípad je úplne odveci.... Pred cca 5 rokmi som odišla do Talianska a som tu stále. Bývam blízko Ríma, ale nie priamo. Robím na jednej rodinnej farme, ktorá si vyrába vlastné výrobky, ktoré sa jedia a takisto kozmetiku. Ale to je jedno. Keď som tam bola asi pol roka, prišiel tam nakúpiť jeden chlap. Ako doslova... Ja som v živote nevidela krajšieho muža. Začal chodiť častejšie.... Lenže po čase som zistila, on mi to povedal, že je herec. Teraz si asi pomyslíte, že vymýšľam, alebo trepem.... Proste je to herec, hrá aj režíruje. Je ženatý, má rodinu. Od vtedy sa ten vzťah nevztah ťahá už vyše 4 rokov. Viacmenej som ho odmietla (po tom všetkom), nespíme spolu.... Ale stretávame sa. A ja neviem, ako to nadobro uťať. Aby už za mnou neprišiel.
stretávaš sa s ním ale nesexujete? A kde sa stretávate len pri tom jeho nákupe na farme? Možno ťa má len ako kámošku ....
@ifava áno, zo začiatku, asi pol roka. Potom som to ukončila, nevideli sme sa asi 4 mesiace. Ale odvtedy zase. Len tak, nespíme spolu. Ale mne už preskočí z toho.
Mozno si to cele len zle pochopila, mozno ta rad vidi, vnima ta ako kamaratku a teda tebe to neda spavat. Rozpravala si sa o tom s nim jak ta vnima?
a čo vlastne chceš ty? aby išiel kdesi do čerta ,alebo aby ste boli spolu a sexovali... lebo mne nie je jasné o čo tebe ide....
To zase Evita sem môže prísť a čerpať inšpiráciu.
@ifava možno som to zle napísala. Zo začiatku sme spolu mali vzťah cca pol roka. Samozrejme boli problémy, vzhľadom k okolnostiam. Po pol roku som to ukončila a nevideli sme sa asi 4 mesiace. Odvtedy za mnou chodí, ja mám malý byt v prenájme. Stále hovorí, že stačí slovo a budeme spolu. Jeden čas sa odsťahoval od manželky. Ona tiež robí do médií, ale nie až tak ako on. Má dva deti, už skoro dospelé. Nespime spolu, nemá zo mňa teda nič. Stále si hovorím, a čo, chcem ho.... Lenže keď si predstavím ten poprask okolo toho. Ja ani neviem, čo a ako to napísať. Nie som už najmladšia, ani on, mohol by mať hocijaké. Stále si hovorím, že radšej prídem domov na svk, že som si len skazila život a zaľúbila sa do muža, ktorého vlastne sama odmietam.
Tak v tom pripade by si si mala urobit sama v sebe jasno, co chces. Ako chces. Otazka je ci ozaj by bol ochotny vsetko nechat a ist za tebou a byt s tebou. Lebo myslim, ze clovek aby nieco take urobil musi mat velku motivaciu.
Taliani su v celom svete znami ako najvacsi ku++evnici, takze vztah od neho necakaj ani nic viac,radsej nech ti zozenie job v Rime v nejakej agency aspon, vyuzi ho ako kontakt. Ci budes na farme driet do konca zivota a cakat tam na princa na bielom koni? On sa nudi, tak chodi a domrza, lebo ho bavi ten lov na teba aj ked uz daco bolo ale bavi ho to a nudi sa, tak ved oreco nie no a za rohom ma dalsich takych pat ako si ty 😀 Krason jeden, nebud naivna a aspon nech ti daco ( alebo dakoho) dohodi. Inak cista telenovela toto 😀
Keď sa spolu vyspite, prejde ho to rýchlo a vráti sa k manželke. Drž sa pri zemi.
@fleur1111 oni už spolu spávali, pol roka a už niekoľko rokov sú len kamaráti.
Autorke: ujasni si, čo chceš. Píšeš, že nie si najmladšia. Tak prečo strácať čas niečím neistým a niečím, z čoho vlastne nič nemáš. Ukonči to, povedz mu, že viac s ním nemáš záujem komunikovať, zameraj sa na seba a nájdi si časom niekoho, s kým môžeš mať plnohodnotný vzťah. A prepáč, ale reči že ak povieš, tak odíde od ženy... vieš aké % mileniek končí ako manželky? Veľmi mizivé. Nie je to úplne nulová šanca, ale reálne je veľmi malá, že od ženy ozaj odíde a rozvedie sa. Nakoniec, mal na to 4 roky, keby chcel, už sa dávno mohol s tebou niekam posunúť.
Nie si najmladsia a nesexujes. O staru uz nikdo nezakopne, jedine ak budes bohata a dobre vyzerajuca panicka. Boze, uzi si zivota a neries, ci je zenaty alebo nie. Taliani su uz raz taki. Uzasne vedia dvorit, zena sa citi ako princezna. V tomto su svetove jednicky. 😄 Zalubis sa, on tiez, bude vam krasne. Potom sa rozidete, poplaces si alebo s nim zostanes. Chyt sancu za pacesy. 😉
Mala som Taliana, vysokopostaveneho. Kedykolvek mu zavolam/ napisem, tak mi je ochotny so vsetkym pomoct. Stravili sme spolu pekne obdobie, ale som matka a moje miesto je pri detoch, ktore boli este v tom case male.
Tipnem si, George Clooney 😀
@antoniatonka George je Talian? 😯
@antoniatonka Preco ustipacne? Moj taliansky priatel vytrel zrak kamaratom, ktori neverili a ked zistili, kto je a co robi, zostali s otvorenymi ustami. Stacil o napisat meno do Googla a porovnat realitu s fotkami a udajmi na nete.
@desore mna vobec ma nezaujima kto bol tvoj priatel ani tej jej, napisala som to na odlahcenie 🙂
@janickacrazy nepisala, ze je talian, len ze ho spoznala v taliansku, uz davnejsie som zachytila info, ze sa tam usadil, ci nastalo, neviem
Ja Ti fandím a na Tvojom mieste by som to skúsila.
Možno je to naozaj muž tvojho života.
Každá senzácia trvá dva dni a potom sa aj jeho mediálny život znovu upokojí.
Ak si to ale nemyslíš a nechceš už s ním nič mat,
tak sa budeš musieť bez slova presťahovať, buď naspäť na Slov. alebo inde v Tal.
Držím ti palce 😊
@antoniatonka nie, George nieje môj typ 😉
@desore bývaš v Itálii? On mi tiež pomôže s čím treba aj s tým čo netreba.
@antoniatonka 😄😄😄ved ani ty mna nezaujimas, vobec to nebolo na odlahcenie. Reakcia typickej ziarlivej Slovenky. 😉
@katkazuz tak sťahovať sa nebudem, asi to musím skúsiť 😉
Nie, som na SK, ale zostarnut tu nechcem. 😉
Držím Ti palce, nie vždy je život nalinkovany a nudný.
Autorka, tak vieš čo? Choď do toho! Ak on už raz od manželky odišiel, deti už sú veľké, chce Ťa, aj keď ho odmietaš a povedal, že stačí slovo a budete spolu, tak povedz to slovo a uvidíš, či splní, čo sľubuje. Takto sa akurát tak obaja trápite. Vlastne traja, lebo ani jeho manželka nevie, na čom je. Píšeš, že už nie ste najmladší. Tak nečakaj. Lebo si to budeš po rokoch vyčítať.
Daj nám potom vedieť 😊
@katkazuz áno, dám. Od kedy som tu písala, tak som ho nevidela. Vyhnala som ho a povedal, že už nepríde. Už asi po 100x. A už možno naozaj nepríde a bude všetko vyriešené.
Tak to máš skoro ako vo filme 😊
Neľutujes to teraz?
Ty sa mu zrejme ozvať nechceš.
Ahoj, ako to u vás nakoniec dopadlo?
Happyend?
Nechapem celkom, akoze nieco viacej bolo medzi vami?