Vztah na dialku aky mate nazor ? ( vztah bez svadby )
Môj priateľ odchádza za prácou , takže tiež je to ako keby vzťah na diaľku a ako bolo povedané, viac si vážiš toho druhého. A keď si dôverujete a beriete to naozaj vážne, nevidím problém si počkať na spoločné chvíle.
Ja tak zijem uz 13 rokov. Moj manzel pracuje na tyzdnovky, chodi domov len na vikend, aj to nie vzdy...zvykla som si...zial jeho praca je taka
Podla mňa je to skvele.Viac si vazite jeden druhého.Nemusite spolu riešiť kazdodenne problémy a hádať sa kvoli nim Veľa pozitív to ma.
Ja som začínala tak s manželom. Prvé 3r sme za sebou dochádzali na par dni v mesiaci. Bud ja za ním domov keď bol doma na východe alebo on keď išiel z Čiech prišiel on za mnou. Vážili sme si jeden druhého ne plánovali sme nejak budúcnosť nakoniec sa on presťahoval na svk ku mne na západ. Najskôr podnájom potom tehu svadba jeden pôrod, druhy pôrod a nové bývanie. Je tomu uz8r
Asi záleží na tom čo tebe konkrétne vyhovuje. Ja už by som to nechcela keby nemusím. Mala som pocit,ze vzťah chladne a vzdialujeme sa. Každý si žil svoj život. Nechcem nikoho uraziť, ale ako môže niekto napísať, ze je to super lebo spolu neriesite denne problémy. Ok nepohadate sa tak často (urcite nie nikdy) ale zároveň sa spolu ani neudobrujete, netesite z denných radosti. Pre mňa sa vzťah buduje a silnie puto práve tým časom s tou osobou v celom bežnom živote. Život je kratky a ak niekoho ľúbiš, tak s nim chceš byť čo najviac, nie ľutovať, že si mohol a nebol....
Ako nevyhnutné obdobie počas vzťahu ok. Inak skôr nie.
vztah na dialku musi mat spolocny ciel
inak je to len kamarat s vyhodami, hoc ako pravidelnymi
Zazila som vztah na dialku a mozem to porovnat. Ak zijes na dialku,nezazijes tie kazdodenne stereotypy,rozculuju ta ine veci ako ked zijete spolu. Nikdy sa tak nespoznate a nikdy to nebude take suzitie ako ked ste pri sebe. Ja som tak zit nedokazala,je to prazdny zivot pre mna. Akoby si zila dva zivoty.
Pokiaľ je láska silná, zvládne aj vzťah na diaľku. Musíte mať ale spoločnú víziu do budúcnosti. Dlhšie ako rok by sa mi to na diaľku ťahať nechcelo 😉
Naši známi majú vzťah na diaľku a veľmi sa majú radi 😊
Ja si to napríklad neviem ani nechcem predstaviť...ale len môj názor
@marcestana A ked sa vrati na trvalo domov, tak rozchod, ked sa zacnete hadat. 😂
Vlastne si tak iba minate cas a zivot, ked si myslite, ze na dialku to super funguje, potom dialka skonci a skonci aj vztah.
Podľa mňa je rozdiel či spolu žijete, a odchádza za prácou...alebo len randite a stretávate sa len cez víkendy.
Keby som mala mať frajera z Bratislavy a ja bývam v Košiciach a máme sa len stretávať, keď je čas, tak nie...
Ak mám manžela, otca mojich detí, ktorý pracuje v zahraničí, aby nás uživil...tak to je iné. Ale samozrejme tam musí byť dôvera.
My sme takto tri roky. Muž chodí vonku na dva mesiace. Voláme každý deň cez web, píšeme si pohľadnice, listy 😊...domov chodí na desať dní. Ale zase nevidí vyrastať deti, neužíva si ich. Prichádza o veľa zážitkov, veľa dôležitých krokov v ich živote.
Je to veľmi individuálne. Z vlastnej skúsenosti som zažila dva vzťahy, v ktorých v rámci klasického vzťahu (t.j. mali sme spoločné bývanie) nastalo obdobie, kedy sme pracovne jeden alebo druhý odišli z domova na dlhšiu dobu. A vždy to bolo pre vzťah veľkým oživením a veľmi ho to posilnilo.
cele chodenie sme mali vztah na dialku. dochadzali sme za sebou kazdy vikend na striedacku. po 2,5 roku sme sa vzali a zacali spolu byvat. chceli sme byt spolu a to bola hlavna motivacia to nevzdat. ten cas ma dost vycerpal, najma preto, ze sme dochadzali vlakmi/busmi, to cestovanie bolo narocne. plus tie vikendy u svokrovcov, malo sukromia atd.
Cize len vikendy spolu