Baby, 2 roky si pisem s jednym chalanom, medzitym sme mali obaja nevydarene vztahy, piseme denne. Zijeme daleko od seba. Konecne sme sa stretli pred mesiacom na vikend a od prvej sekundy sme boli par. Ja som netusila, ake hlboke city voci mne prechovava, nikdy mi o tom nenapisal, bola som az prekvapena, aky bol zalubeny. Vraj nevie vyjadrit city (zrejme v spravach). Po navrate domov mi dva tyzdne pisal ako zalubeny, no zase sme tam, kde predtym. Keby som mu nenapisala ja, ze ho lubim, na co promptne odpise, ze aj on mna, tak sa nacakam... Momentalne uz siesty den. Neviem to z neho dostat z jeho vlastnej iniciativy, ani ked som mala nie nebezpecnu autonehodu. Niekedy, ked mu napisem nieco pekne, co by som s nim chcela robit, tak to odignoruje. A ja sa citim ako hlupak. Uz som nevydrzala a napisala mu, ze ked nieco v sebe citi, nech mi o tom napise. Na co odpisal, ze co tym myslim. Nechcem mu polopatisticky napisat, nech mi preboha napise, ze ma miluje a ako ako mu chybam... Co mu na to odpisat? Ma 28 rokov.
Dakujem!
hlavne na neho takto netlač lebo ho od seba odoženieš
Je možné, že on to tak necíti, resp. nie tak intenzívne ako Ty. Netlač na pílu. Vynútené vyznania nestoja za nič. Ja som si takého zobrala a celý vzťah je jedno veľké prázdno. Tak si daj na to pozor a neurob podobnú chybu.
@bloger Ja viem. Len co mu teraz odpisat, ako sa z toho vykrutit?
@monika2012 Nazivo bol velmi milujuci a starostlivy.
Mohol to len hrať. Alebo aj nie. Každopádne by to chcelo viac osobných kontaktov, aby ste sa skutočne lepšie spoznali. Lebo napísať sa toho dááá....
@monika2012 nemyslim si, zeby to hral. Nemal na to ani dovod.
vo vzťahoch je bežné, že ľudia vyjadrujú lásku rôznymi spôsobmi. niekto činmi, iný slovami, darčekmi...
ak ty potrebuješ vo vzťahu často počuť, že ťa miluje, tak mu o tom normálne povedz. veď o tom je vzťah, treba s partnerom o svojich očakávaniach a potrebách komunikovať. ale ak raz taký nie je, tak zasa neočakávaj vyznania každý deň, 3x denne. stačí, keď sa posnaží hovoriť ti to častejšie.
na druhej strane, nikto nikdy nebude presne podľa tvojich predstáv, neočakávaj od nikoho dokonalosť, lebo budeš vo vzťahoch len sklamaná. urči si hranice, za ktoré nie si ochotná ísť, ale nauč sa aj prispôsobiť aktuálnej situácii. ako veľmi je pre teba vo vzťahu dôležité, aby ti partner vyjadroval lásku slovami/cez správy? stojí a padá na tom vzťah?
ja ťa chápem, lebo tiež som taká, že to chcem počuť. ale bez toho, aby si mu o tom PRIAMO povedala, on nemá šancu na tom nijako zapracovať. keď partner nevie, že ti niečo vadí, tak ako sa má pokúsiť o zmenu? myšlienky ti čítať nebude... keď niečo chceš, MUSÍŠ mu o tom povedať
Monika má pravdu chcelo by to viac osobných kontaktov lepšie sa spoznať a k tej tvojej otázke môžeš mu napísať napríklad toto: Prepáč chcela som iba vedieť ako to medzi nami je ako to cítiš ty? Ja ťa mám rada a už to nechaj na ňom samozrejme, že ako pre ženu je to pre teba dôležité to chápem
fakt máš 28 rokov?
@bloger Ja som velmi otvorena, pisem mu vylevy atd. On velmi dobre vie, co k nemu citim. Hodim trochu spiatocku. Nechcem to od neho vynucovat. On ani sextovat nechce, takze ani o sexe mu nic nepisem... zacina mi to dost vadit, nez sme sa "dali dokopy" som to az tak nesledovala.
@pupavapampeliska Vztah na dialku na tom podla mna stoji.
Aspoň podľa toho čo pišeš mi to nepride vzťah možno s tvojej strany.Z jeho asi veľmi nie a vzťah na diaľku je o dôvere niekto to zvladne niekto nie.My sme sa prvý rok iba stretavali ON ku mňe na pár dni ja k nemu tiež na pár dni rok úletel ako voda a vyriešili sme to tak že sme spolu už 17 rokov.Ale áno priznam bolo veľa aj slz, aj plaču ale aj smiechu pri stretnuti.Vydržali sme to delilo nás 258 km.
alebo mu nepíš nič nechaj ho porozmýšľať hoci vieš aký sme my chlapi ťažko na niečo prídeme a city je pre nás neprirodzené vyjadrovať s tým musíš počítať
@bloger Napisala som mu, ze nevsimaj si to, nech sa ti Dari v praci a pripojila fotku motyla na kvete, co som teraz fotila. On na to, aj ty, zlatko, zda sa, ze je u vas krasne, u nas to vyzera na dazd.
@dilino My to mame kapanek dalej, 1500 km. Napisal mi veci, az som oci otvarala, po mojom odchode aky bol so mnou Stastny, kompletny, ze chce len mna atdatd...
@bloger teraz mi je cudne, ze mi to preslo tak lahko 😅
Nehnevaj sa, ale premrhavas cas... Za 2 roky stw sa videli raz, tipujem na predĺžený vikend asamozrejme je to ten pravy. Ty si prisla osprchovana, oholena ( aj medzi nohami pre istotu) on to iste... Uzili ste si a booom laska.
To co zazivas je poblaznenie zalozene na soravach.. Vy ziaden, tiaden rwalny vztah nemate, to by ste samuseli zacat pravidelne vidat aby si od neho mohla ocakavat vyjadrenia a gesta.
Napis mu polopate co citis a prestan malovat vdusne zamky... On bol paf ten vikend pitom ti pisal 2 tyzdne a teraz je nemastny-neslany.. Pohni sa dalej cim skor... Ze 28 rokov ty kokso
@bloger Budem teda napodobnovat jeho styl. Pisat pozitivne, v pohode, ziadne lubim ta a tak. Sice ma to bude zozierat, ale nebudem zo seba robit debila viac.
Podľa mňa má tiež len iný jazyk lásky 😊
S mojim priateľom to tiež nachvíľu škrípalo, lebo ja som to tiež nikdy nevedela povedať a napísať, proste vyjadriť slovami, radšej napríklad navarím 4 chodový obľúbený obed a upečiem obľúbený koláč alebo sa dotýkm.. Bolo za tým veľa rozhovorov, v ktorých sme hľadali riešenie problémov, kým som zistila, že môj partner to potrebuje proste počuť.. tak som sa začala učiť vyjadriť lásku, tak ako to on potrebuje a aj som mu vysvetlila ako ju vyjadrujem ja, aby tomu rozumel (on sa ma tiež potom začal viac len tak dotýkať) .. A stále mi to nejde dokonalo, nie som na to zvyknutá, doma sme mali vždy kopu lásky, ale nikdy sme si to nehovorili
Proste možno nie je len vypisovateľský typ, možno to nevie takto vyjadriť.. Normálne otvorene sa s ním na túto tému vyjadrovania lásky porozprávaj, spýtaj sa ho čo je pre neho prejavom lásky, povedz mu čo to je pre teba 😊
Len ak to takto je a napríklad to vyjadruje činmi, tak na túto vzdialenosť to bude dosť zložité a nikdy sa nebudeš cítiť tak ľúbená.. Zváž to
a čo tým vyriešiš, keď budeš "napodobňovať jeho štýl"? namiesto toho, aby si mu normálne povedala, že by si prijala, aby ti častejšie hovoril čo cíti, že to chceš/potrebuješ počuť, tak ty radšej začneš hrať nejaké nezmyselné hry a čakať... čo vlastne? že si v tvojich myšlienkách prečíta, čo máš za problém???
ach, asi škoda niečo ti písať... takto sa vzťahy naozaj neriešia.
@nikolka1986 Asi ano. Ubrat. 2 tyzdne pisal zamilovane, takze to v nom je...
@pupavapampeliska 2 tyzdne mi pisal pekne. Takze to v nom je. Teraz sa bavime ako kamosi.
@nikolka1986 ak píše, že sú vo vzťahu - ja mám síce na vzťahy na diaľku vlastný názor, ale ten autorku nemusí trápiť - tak nevidím dôvod na to nebyť otvorená a hrať sa na "odmeranejšiu" a nevyjadriť svoje city také aké sú .. To už nie je nejaká fáza balenia a asi ani spoznávania sa po 2 rokoch...
@pupavapampeliska ked mu napisem, co by som s nim chcela robit - milujuco a senzualne a on sa k tomu vobec nevyjadri, co si o tom mysliet????
Podla mna je jedno, co píše. Ak naplánoval ďalšie stretnutie sám od seba, chce ta, ak nie, tak nechce.
Vy ste sa videli len raz ,stravili ste spolu jeden vikend a uz sa tak milujete? Mne by teda hned blikala kontrolka, pretoze vyznat city v podstate na prvom rande je pre mna mega podozrive...
Asi ta dostal tam, kam chcel a uz nema potrebu sa snazit. Rozlezal si to v hlave a uvedomil si, ze to nema buducnost. Lebo ako tu uz odznelo - toto naozaj nie je vztah 🙂
Btw, kebyze som na jeho mieste a pises mi obsiahle milujuce a senzualne traktaty a snazis sa zo mna stale vymamit nejake vyznanie, tak by som ta asi zacala ignorovat tiez. Niektorym ludom taketo silene veci idu neskutocne na nervy.
Mne to pride, ze bol pre ten vztah vyhecovany (sam sebou), vela do neho vkladal.
Pri stretnuti si tie pocity uzil naplno.
A potom si to pokazila.
Zacala si davat najavo, ako strasne si zalubena ty. Vsetko dostal na tacke, o nic sa nemusel snazit, cela si sa exkluzivne naservirovala, tak ta jednoducho odlozil bokom (neznamena, ze ta nema rad) a venuje sa prednostne inym veciam.
Jasne, ze na teba mysli. Ale uz nie si priorita c.1 jeho dna.
Umoznila si mu nabazit sa ta naplno a rychlo. Na istotu, ze aj ked sa ti nebude stale venovat, budes tu a budes na neho cakat s telefonom v ruke.
Nie, nemas teraz hrat jeho hru, robit odmeranu, atd.
Bud on nie je (napriek vsetkemu) vhodny partner pre teba (povahovo nie ste na jednej vlne). Alebo je, len ty sa privelmi do vztahu investujes. Takze si ako “kolac kazdy den” miesto “kolac v nedelu”. A to sa jednoducho preje a prestane to byt vynimocne, ostane to vsedne. Stale mame kolac radi, je super, tesime sa z neho. Ale uz mu nevenujeme tolko pozornosti, iba ked nan dostaneme chut.
Takze prestan mu pisat, co vsetko s nim senzualne chces robit, vylievat pocity, zobronit o “povedz mi: lubim ta”.
Pis si s nim, udrziavaj kontakt, ale pis o kadecom. Hladaj spolocne temy, aby ste si pokecali. Nie iba o citoch. O comkolvek.
Bud naspat to dievca, ktore na zaciatku tak velmi chcel.
Dávnejšie som mala niečo podobné, no úlet. Dostal to čo nečakal a asi už nemá snahu. Keby mal, tak by bol iniciatívny. Čo viac tam chceš a potrebuješ riešiť?