Zdravie.
Ženy alebo muži, ako ste riešili vzdialenosť medzi sebou? Neprekážalo Vám to? Mám kamaráta s ktorým si rozumieme, vydame sa ako kedy tj. raz za 2-3 týždne. Teraz ide o to, že chceli by sme sa posunúť ďalej a ísť do vzťahu, ale mne kus prekáža to že je vzdialený 110km. Keďže som spoločenská osoba a potrpim si viac na osobný kontakt ako písanie a volanie ( nevravím že je to zlé), ale viem sa prispôsobiť. Chcem sa spýtať ako ste to zvládali vy. Vznikol u Vás časom problém so vzdialenosťou? Ako ste to riešili? Bojím sa že pôjdeme do vzťahu a sa budeme malo stretávať osobne, keďže je to diaľka. Za odpovede a rady vopred ďakujem.
110km? My sme od seba 960
My sme s priateľom od seba 75km. 😃 S bývalým sme boli až 200km (som rada, že už s ním nie som, náš vzťah sa neskončil kvôli diaľke).
Funguje to, ak to tí dvaja vo vzťahu
naozaj chcú...❤️
110 km pri dnesnych moznosti az tak vela nie je, my sme s manzelom boli od seba cca 50 km, letel za mnou aj kvoli 10 minutam. Fakt je ten, ze laska hory prenasa a vzdialenosti skracuje, je to o tom, ci chcete.
@kamik295 nemozete by spolu castejsie? nie je to tak daleko.s muzom sme dochadzali za sebou kazdy vikend 2,5 roka. cesta tam trvala 6 hodin a viac.
@kamik295 s mužom sme od seba 100km, skrátil si pracovný týždeň na 4 dni a o to viac trávime čas spolu. Ten kompromis som vyžadovala,keby sa mám rozhodnúť ešte raz, nedovolila by som, aby bolo medzi nami 100km. Takto fungujeme 3 roky , s tým jedným dňom navyše len pár mesiacov ale aj tak mi to nevyhovuje, Cítim, že láska sa vytratila z mojej strany za ten čas čo sa nevidíme...ako sa hovorí, zíde z očí, zíde z mysle. Ale začiatky budete mať určite krásne, bude na čo spomínať.
Ja som bola od strednej s ex až do 27rokoch ...prvé 3 roky sme sa stretávali 260km a strašné ma to obmedzovalo ...nestačilo nám to ...ja ako školáčka som nemala veľa možností za ním chodiť a tak sme si len písali,volali.uz by som nikdy taký vzdialený vzťah nebrala aj keby bol fesny geroj
Keď vám po 6 rokoch partnerského vzťahu partner napíše správu, že 25km medzi nami je veľká vzdialenosť a aj finančne náročná, preto nemá význam v tom pokračovať. Podotýkam, že pracujeme v jednom meste s flexibilným časom, ktorý sa dá vždy prispôsobiť našim potrebám. No bývame 25 km od seba. Čo si mám o tom myslieť?
@kamik295 Tri vzťahy som mala také, že sme bývali od seba ďalej a už by som do toho viac nešla. Pre mna to časom bolo náročné na psychiku. Ale moj názor nemusí tebe brániť do toho ísť. Nech sa uz rozhodneš akokoľvek, prajem veľa šťastia 🍀