Prosim o radu len mamicky,co sa ocitli v podobnej situacii....o ustipacne odpovede nestojim DAKUJEM.. 😉
Stalo sa mi,ze som sa zamilovala do kolegu v praci..Zacalo to uplne nevinne,rozhovorom..lenze tych rozhovorov je kazdy den viac a pribuda aj neskutocna tuzba a ziadostivost..Zacali sme spolu chodit cez prestavku na kavu a stane sa nam,ze sa ocitneme sami.Zatial su to len "city",problem je v tom,ze som vydata a mam deti...Muza nechcem stratit,ani prist o rodinu....prezivam nieco ako pubertu-motyliky v bruchu....Hlavne neodcudzujte....chlapovi sa nevera ovela viac "toleruje a je to normalne"....Zaujima ma ci je tu nejaka mamina,ktorej sa stalo nieco podobne a ako to riesila....Je mozne fungovat v 2vztahoch bez nasledkov?
@chichotka2814 pri takýchto komentároch mávam kŕče v bruchu 🙄 aj keď si osobne myslím že si troll 😉
nemam taku skusenost ale jedinym riesenim je prestat stretavat sa s kolegom a zacat ho ignorovat. Ak si normalna zrela a mudra zena, ktora chape, ze uz je manzelkou a ma deti, tak to spravis.
@chichotka2814 ruky prec od kolegu, ak si nechces rozbit rodinu. Podla mna sa tó moze prihodit kazdemu z NAS, ale je Len na tebe, ako sa s tym vyrovnas. Ci budes neverna, alebo Verna. Na dvoch stolickach sa sediet neda. Je logicke, ze ta to laka, predsa je tó nieco nove, trva tó kratko. Avsak, ver tomu, ze po case by to bolo tó iste, stereotym a trochu viac kamaratstva vo vztahu. Pokial nemas problemy s manzelom a vsetko je medzi vami ok, ja byt tebou stiahnem sa a kolegovi by som sa vyhybala ako by sa dalo.
@chichotka2814 tu sa nic normalne nedozvies, taketo temy su skor o odsudzovani a ustipacny, ironickych a premudrelych poznamkach 😉 ... bohuzial, na konovi su same moralistky, ktore vedia co a ako sa ma robit, no realita je castokrat ina 😀 ...ja len tolko - v dvoch vztahoch sa naraz fungovat neda ... vzdy to jeden zo vztahov pociti
Každá jedna z nás to určite v živote zažila a každá z nás má právo sa rozhonúť ako sa s tým popasuje 😉 A čo je pre nu v živote doležité ,,ja ti držim palce aby si sa rozhodla správne 🙂
co je na tom zle odsudit neveru alebo nieco co smeruje k nej?? Co je zle na tom mat urcite moralne zasady a hodnoty??
Uvedomujem si, ze dnes je "in" byt nevernym/nevernou (skrucany, nikodym, a pod) a tvarit sa ze je to OK, ale ja nechcem byt "in" 😉
Pre mna je uplne OK zastavat sa urcitych hodnot. Nebudem schvalovat/podporovat nieco, ci mat medove reci, co nie je v poriadku.
@chichotka2814 možné je úplne všetko, ak ludia, zainteresovaní do takýchto vzťahov, majú "gule" žiť takýmto životom....je to len a len o vás "dvoch" a ludoch, ktorí sú súčasťou vášho života / v tvojom prípade je to tvoj manžel a deti /
@mima4 ja nezastavam neveru, zastavam slobodne rozhodnutie konkretneho cloveka, nech sa rozhodne akokolvek, obidve rozhodnutia maju svoje za aj proti
@chichotka2814 srandujes? fungovat v 2vztahoch?myslim,ze hlavne co najskor schladit tu horucu tvoju hlavku a zacat triezvo rozmyslat,pekne poporiadku,zacneme tvojou rodinkou,stoji ten kolega za to aby si ju stratila,rozpadla?co ked to je len
ošial?moze ta pritahovat,ale nemusi to byt to PRAVE MALINOVE!!Maĺa by sí dat dokopy vsetko PRE a PROTI,tiez som zazila nieco podobne,v tej chvili opantania mojho tela aj duse som mala pocit,ze podlahnem,no musela ja schladit vsetky najdene hormony a pozriet na vec z nadhladu a uvedomit co namna caka doma,prisla nato,ze mi to za nijaky ulet nestoji,aby som to stratila,,je to hlavne na tebe,verim,ze sa rozhodnes spravne a nebudes lutovat,mohla by to byt zivotna chyba 😉
kazda tu bude pisat, si vydata, mas deti a podla toho sa zariad ... ale pokial sa clovek zalubi, tak asi v tom prvom vztahu nie je nieco OK, lebo inak by sa nezalubil do druheho ... a co ak ten druhy je prave ten osudovy ... lebo nie vzdy je osudovy ten, kto je na sobasnom liste 😀 ... mozno zvlastne zmyslanie, ale ja som vodnar, tak nech mi je odpustene 😀
@zuzanockamt a ja tu slobodu v rozhodovani niekomu berem? To ze ja napisem svoj nazor tu predsa nenuti nikoho podla neho konat, spravat sa, avšak nepovazujem za zle odsudit veci ako neveru, domace nasilie, alkoholizmus a podobne...
@mima4 napisala si :" jedinym riesenim je prestat stretavat sa s kolegom a zacat ho ignorovat. Ak si normalna zrela a mudra zena, ktora chape, ze uz je manzelkou a ma deti, tak to spravis" - takze v podstate podsuvas jedine mozne riesenie 🙂
@zuzanockamt ale v tomto pripade jedine toto riesenie je. Manzelstvo je zavazok na cely zivot, ale kedze pre teba je to len papier,... co dodat..nezazijes, nepochopis 🙂
@mima4 kazdy problem ma vzdy niekolko rieseni 🙂
@zuzanockamt ...som sa tu tak zacitala.....a rozmyslam,ake riesenia ma tento problem?cisto zo zvedavosti sa pytam 😉
otazne je vsak, co je pre mna prioritou. Manzel, rodina, deti alebo hladanie "osudoveho" muza z cervenej kniznice 😉 a obdobne zenske bachorky 🙂
Clovek ked vstupuje do manzelstva, VEDOME a hlavne DOBROVOLNE prijima zavazok, ze aj keby niekedy stretol "ideal"...tak vie, pre koho sa uz rozhodol... o tom to cele je. Nie "ist do pruhu, ktory ide rychlejsie" 😉
@terezka1947 1. zabudnut na kolegu, ostat s manzelom ... 2. nezabudnut na kolegu, trosku si s nim uzit, manzelovi nic nepovedat a potom zabudnut na kolegu 😀 ... 3. nezabudnut na kolegu, zabudnut na manzela, rozviest sa a nasackovat sa ku kolegovi ... a este ma napadaju aj dalsie 🙂
@mima4 kazdemu co jeho je 🙂 😉 ... inak cervena kniznica nic pre mna 😀
@zuzanockamt ..nooo,ao,aj mna napadaju viacere 😀
ale autorka sa pytala ci je tu nejaka mamicka,kt.nieco podobne zazila a ako to riesila
moja odpoved je jednoznacna....manzel+deti
@chichotka2814 stoji ti to za to? Nepodvedies iba muža, ale aj deti!!!
@terezka1947 tiež ma zaujíma to riešenie,dnes idem spat,ale zajtra dočítam 🙂
Bud do toho pojde a može si rozbiť rodinu,alebo nepojde a nemusí si rozbit rodinu.Nič medzi tým.
@terezka1947 tak ja by som momentalne tiez volila moznost dieta a muz 😀 ... ale nikdy nehovor nikdy 😀 😀 😀 🙂 😉
@anatalia77 hmmm.....ak lubi manzela.....nepojde do toho
povedzme si uprimne,jemne flirty v praci zazil snad kazdy,ale je na nas,kde mame hranice....uz aj pri flirtovani...nie to este...
@helencek 23 rokov je pekne cislo s jednym chlapom 😀 🙂 ... ja mam mojho este len 10 😀
a s manželom ste na tom ako?? zrejme by si rada skúsila niečo nové, ale pritom nechceš prísť o istotu, ktorú maš doma, ak som správne pochopila??
v tomto ti neporadí nikto, pretože nikto nemôže dopredu vedieť ako to dopadne. poviem ti len jedno, neveru určite naveky neutajíš, či už sa to prevalí samé, alebo sa pod ťarchou zlého svedomia nakoniec priznáš sama , a nech už to dopadne akokolvek, bude to pre tvojho manžela poriadna rana, tak si rozmysli či chceš toto urobiť človeku ktorého miluješ a ktorý miluje teba a porozmýšlaj ako by to bolo tebe,keby ti to urobil on
no dosť bolo múdrych rečí 😀 😀 😀 podme do praxe ... ak to chceš ukončiť, musíš sa s ním prestať stretávať, ak nechceš ohroziť manželstvo, kludne porozmyšlaj aj nad vypovedou v práci, preziješ si pár bezsenných nocí, možno si poplačeš, ale ono to prejde
pokial si s manzelom neni stastná a chceš to skúsiť, najideanejsie by sa bolo rozist este popredu ... pokial chces skusit len tak, priprav sa na vsetky dosledky, ake to moze mat !!!!!
a nikdy nevies, mozno ti s nim bude dobre a mozno vsetko stratiš ...... prajem ti, aby si sa správne rozhodla
@zuzanockamt ...tak ja jednoznacne manzela....zivot moze priniest kadeco,ale clovek musi vediet,co ma a vazit si to.
Ja by som ti poradila len tolko .... čo ma prist prííde,, či ti tu už budu radit aby si to neurobila.....
@chichotka2814 nie je mozne fungovat v 2 vztahoch bez nasledkov.
U chlapov sa nevera ovela viac toleruje, pretoze ked chlap je neverny, vacsinou ide iba a iba o sex. Drviva vacsina zien to vsak takto nema, u zien v pripade nevery nastupuju do hry city, co je daleko, naozaj daleko horsie a nebezpecnejsie.
Zahravas sa s ohnom. A ten, kto sa hra s ohnom, sa raz skor ci neskor popali, ak nie rovno spali ci upali.