Vyznáte sa v mužoch?

21. sep 2021

Konfrontovala som isteho dlhorocneho kamosa s tym, ze ci sa mi to zda, ze by ma chcel. Jeho odpoved bola, ale ano, mozno sa mi to zda a ze nevie, preco by som to mala chciet prave ja. Na co som mu napisala, ze som nikde nepisala, ze to chcem, ale ze sa mi zda, ze to chce on, tak intuitivne. Priamu odpoved som sa od neho nedozvedela, vobec nerozumiem jeho odpovediam.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
21. sep 2021

mozno to zle precital alebo len nepochopil ,.. kazdopadne si sa ho mala opytat priamo z oci do oci a nie pismom

lindusss2016
21. sep 2021

Ak si mu to napisala podobnym stylom, ako tuto temu, tak sa ani necudujem, ze ste sa nepochopili 🤷‍♀️

autor
21. sep 2021

@lindusss2016 nechcela som mu napisat priamo, ci ma chce. Je to dlhodoba zalezitost, no vzdy sme mali partnerov atd.

certi
21. sep 2021

😀😀

autor
21. sep 2021

@viestta no ano 🙂 nechcem, aby si myslel, ze ho chcem. Chcem, aby bol trosku zmeteny. Predsalen muz je lovec, lenze on je strasne pomaly clovek skupi na slovo co s nim..

desore
21. sep 2021

No na sex ta moze chciet... Ci aj na viacej, to uvidis neskor... Zalezi, co ty chces...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
21. sep 2021

@viestta on robi v cechach dlhodobo a pisala som mu tiez, ze skoda, ze neni na Slovensku a ze nemoze tak skoro prist, takze zase nejake naznaky tam boli z mojej strany.
Skor to chcem mat uzavrete. Radsej nie alebo ano, ale ano mozno je co netusim.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
21. sep 2021

Ach tieto pisacky 🙈...co ta napadlo sa toto pytat, ak zaroven chces, aby bol zmateny 😁😁. Naco tieto hry cez pismenka, nechapem.

moonlight1210
21. sep 2021

Vsak miesto chodenia okolo horucej kase chod na vec.
Co horsie sa ti moze stat, ako to, ze na teba zacudovane pozrie a spyta sa ta, ci si v poriadku?
V lepsom pripade sa chopi sance a vyspi sa s tebou.
Teoreticky z toho nakoniec bude vztah.

Lebo ak si zle vykladas jeho spravanie a vypustas taketo zmatene dymove signaly, moze si on mysliet, ze to ty ides po nom ako pes po udenom.
A ak dobre rozumiem, tomuto chces praveze predist. Chcela by si ho, ale tak, zeby on urobil prvy krok a dobyval ta.

autor
21. sep 2021

@moonlight1210 to dufam nie.

moonlight1210
21. sep 2021

Ked mas pocit, ze chlap po tebe ide a ty ho chces tiez, no je akysi nesmely, tak si z vasej konverzacie nastuduj, co povazuje na sebe, alebo na inych ludoch, za obdivuhodne (v com sa citi skvely).
Na to nadviaz a daj mu vediet, ze ludia s takymi a takymi vlastnostami su u teba vysoko kladne hodnoteni. Zaujimavi. Cenis si ich.
Tym padom sa osmeli, lebo uz bude citit, ze bude u teba prijaty. Kedze splna kriteria zaujimaveho partnera. Ze ma sancu.

Ak sa aj tak nic neudeje, tak najskor si si to zle vylozila a “az tak ta nezerie”. Teda si skvela kamoska, ale zivotnu partnerku v tebe nikdy nevidel.

tykat
21. sep 2021

"...Chcem, aby bol trosku zmeteny..." tak to asi vyslo, podla toho co odpisal si ho zmiatla dokonale 😀

autor
21. sep 2021

@tykat aspon cosi

karolinakr
21. sep 2021

Ty si doňho vyryvala, či ťa chce a nakoniec vyšlo najavo, že ty ho chceš a bojíš sa, aby si on nemyslel, že po ňom ideš? Tak toto je podarené. A ešte sa tešíš, že je zmätený. Nakoniec on hodí spiatočku a vypne si mobil. Tak mu napíš : ked si myslíš, že ťa chcem, to si na omyle, ja po tebe vôbec nejdem 🙂

miadi
22. sep 2021

Mozno sa mu trochu pacis alebo si sa mu volakedy pacila no nechce Ta , muzov su milioni daj sancu lovcovi co ta bude chciet ulovit. Takto nie je ani moc zmateny on ale Hlavne ty .😉

h2
22. sep 2021

Predstav si situáciu, že Teba by sa niekto, kto sa Ti páči, ale nesnaží sa o Teba, opýtal, či by si ho chcela. Lebo jemu sa to tak zdá. No čo by si mu povedala? Podľa mňa je trápne sa na toto pýtať. Lebo to vyznieva, že Ty si si to všimla, ale necítiš to rovnako a nemáš záujem. Ak sa mi niekto páči a vidím, že by som mala šancu, dám najavo záujem iným spôsobom. Možno sa len tváril, že to nepochopil, aby na to nemusel priamo odpovedať.

mladenca
22. sep 2021

V jeho situacii by som tiez povedala, ze nie, najma ak by som vedela, ze ta druha strana to neciti podobne, asi by mi to proste bolo trochen blbe.

autor
22. sep 2021

@mladenca ale on nepovedal nie, povedal -ano, mozno sa mi to zda-.

mladenca
22. sep 2021

No mne z toho vychadza, ze ano zrejme sa ti to len zda, ale teda kazdy si to moze vysvetlit po svojom.

dadis
22. sep 2021

No proste na blbu otazku, blba odpoved. Ved ak by chcel, tak by ti naznacil, ze ma zaujem.

jaskolka
22. sep 2021

A čo máte 15 rokov? Lebo v tom veku je bežné, že sa decká pytaju"a si do mňa? A budeme spolu chodiť? "
Ú dospelých ludi sa predpokladá, že sa na to, čo jeden ma o druhého záujem netreba pýtať, lebo sa tak budú správať.okrem toho z tvojho mierne dopleteneho príspevku som pochopila, že akurát si úplne doplietla seba aj jeho a výsledok je, že aj tak vôbec nič nevieš, či ťa chce alebo nie. Teda mne z toho vychádza, že na 99%záujem nemá, lebo ak áno, tak by ti to buď dal jasne predtým najavo, alebo aspoň po tejto otázke.Keď zahmlieva, tak zrejme to u neho také horúce nebude.

jaskolka
22. sep 2021

Teraz som prečítala tu vetu, že povedal "áno, možno sa ti to zdá" a co z toho akože nechápeš? Veď jasne ti povedal, že sa ti to zdá.Teda záujem nemá a ty si si to zle vysvetlila.

h2
22. sep 2021

Autorka, možno by si nám celú tú Vašu komunikáciu mohla poslať, možno potom z toho budeme múdrejší.

jaskolka
22. sep 2021

Ja som si predstavila takú konverzáciu:
A:ahoj, Jožko,mam takú otázku. Zdá sa mi to, že ma chceš?
J:ahoj, áno,možne je, že sa ti to zdá.
Co z toho nie je jasne?

adka176
22. sep 2021

To je dilema...kokso...to ako byť či nebyť?!!!!
Skôr ako on, si asi viac znätená ty... ktorý chlap by nechcel? ..to by musel byť dáky iný asi ...a ty ho chceš akože naťahovať ako žuvačku? či chce, či nechce...lebo ty chceš aby chcel ale nechceš aby chcel lebo chceš aby nechcel...no celé divné...čo máte 15 tokov?

theabloom
25. dec 2022

No ale keď mu takto jednoznačne naznačis, že ho nechceš, čo ma akoze dobíjať? Vieš to by bolo ako proti vôli. Chápeš. Náznaky záujmu treba prejaviť, ak máš naozaj oňho záujem, ale prvý krok nechať na neho.