Chcela by som sa opýtať,ako ste to mali vo vašich vzťahoch s význanim citov? Kto komu prvý a ako sa na základe toho vyvíjal váš vzťah? K lepšiemu alebo k horšiemu? Mali ste prípadne aj vzťah kde ani jeden z vás city tomu druhému nevyznal?
my sme si city nikdy nevyznavali, a sme spolu 11rokov, niekedy slova netreba
@karhu a nechýba ti to? Ja mám tiež partnera, ktorí akosi mi city nevyznáva...viem, že ma ľúbi, lebo robí pre mňa, deti veľa...ale ja som taka citlivka rada by som to počula 🙂 aj som mu to povedala, ale tak on stále povie, že on to tak nevie vyjadriť...
ja mojmu poviem, alebo napisem, ze ho lubim. on potom povie, ci napise, ze aj on mna...ale sam od seba to povedal asi 2x a to sme spolu uz dlhsie. ja by som chcela, aby mi to hovoril, ale ako on vravi, nikdy na to velmi nebol....
je lepsie, ked lasku preukazuju cinmi nez slovami. naco by mi bolo, keby mi 200 krat za den povedal lubim ta, ale necitila by som to? moj teda je taky, ze aj aj, ale ja napriklad nie som absolutne romanticky typ 🙂 takze moje aj ja teba milacik asi nie je uuuplne super, ale tak, aspon mu to davam najavo inak. aj tak je to jedno, kto to povie prvy. podstata je niekde uplne inde.
@dievcacitajucelist mne tie slova nechybaju, ja to tiez nepoviem..hlavne je, ze denne vidim na x prikladoch ako to dokazuje skutkami
Ono fakt slová sú na nič, keď vidíš, že to povie len tak aby si bola spokojná. činy detto, ono to musí zo vzťahu podľa mňa vyžarovať, že je všetko tak ako má byť
fuha?
@dievcacitajucelist nie kazdy muz to dokaze, myslim slovne vyjadrit city. Ale muza robia ciny, nie slova. Urcite aj ty poznas takych sladkych chrumkavych muzov, ktory svoju partnerku zahrnaju slovami milujem ta a ty vies, ze doma nepohnu prstom v lepsom pripade, alebo nemaju problem si odskocit za inou - v tom horsom
Môj muž prvý,ja som celkovo veľky introvert.On je otvorenejší,smelši atď.Hovorime si to každý deň,no on je ten iniciátor.A pravdupovediac,mne je to tak príjemné,ja s tým málokedy prídem prvá aj keď som tiež citlivka.Samozrejme aj bez toho cítim,že ma ľúbi.je veľmi starostlivý a všímavý ku mne aj k mojim deckam z prvého manželstva.To je pre mňa naj
Teraz uz manzelovi som to povedala prvá ja 😬 aj ked som v tejto oblasti staromodna.
Bola som v ten vecer v kine s kamoškou na nejakej blbosti a pocas filmu ma premohol extrémny pocit, ze prečo stracam cas pozeraním takej blbosti, ked chcem byt S NIM, lebo ho milujem!
Tak ten vecer som mu to proste potrebovala povedať a neriešila som, že budem hrať formu kym to prvý povie on... On to citil rovnako ale priznal sa ze s tym cakal na nejakú spesl chvílu.... 😁🤷♀️
A hovoríme si to denne, neriešime, kto to povie prvý.....
Ja som to priatelovi povedala prvá.. cítila som že on ma lúbi už dlhšie ale stále mi to nepovedal.. Tak som zobrala situáciu do vlastných rúk a povedala som mu to ja😊 Radšej mu to poviem ja lebo budem čakať na neho a môže ma predbehnúť nejaká iná žena ktorá mu to povie.. tak na čo čakať keď to tak cítime?😉
Ja mam v sebe taku nejaku brzdu ze nikdy nehovorim prva, milujem ta, aj ked to citim. Vzdy mi to chlapi povedali ako prvi, ale ked si dobre pamatam tak povacsine to bolo pisanou formou.