Vyžadujem si veľa pozornosti?

bobulocka
20. jan 2019

neviem ci som ja divna...ale je od zeny zle ak ocakava od partnera pozornost? ze jej cez den aspon raz zavola...napise spravu? mam kamarata...no...najprv to vyzeralo ze z toho aj nieco bude...prve dva tyzdne mi pisal..volal..a potom zacal mat vela prace..a neozyval sa uz skoro vobec...tak som mu povedala ze je to zvlastne..a ze nejak tak si nepredstavujem vztah...no a jeho odpoved bola ze vyzadujem si vela pozornosti..😐😐😐 ka uz teda neviem...co si mam mysliet obtych muzoch

mala_bodka
20. jan 2019

@bobulocka bohuzial z tohto nic nebude .. nie si divna ak sa dvaja lubia vyzera to inak najma napr. Minimalne Prvy rok kedy sa od seba nevedia utrhnut, pisu si nonstop vola ju si aj ked sa uz nemaju pomaly o com bavit :D .. travia spolu kazdu sekundu volneho casu po nociach su hore .. pamatam sa ako sme nevyspaty chodili do prace lebo sme boli celu noc hore a kecali a vobec nam to nevadilo ..no jednoducho tym chcem povedat ze ma iba vyhovorku asi ho to preslo a nie si prenho ta prava a nevie sa vyjadrit .. tak ti povedal taku hlupost .. ja ked som mala “frajerov” a nejak som prisla na to ze nie su pravi a oni sa stale chceli stretavat a pisat si tak ma to strasne rozculovalo ze chcu tolko pozornosti .. kasli nanho nepis mu 🙂

moonlight1210
20. jan 2019

@bobulocka ked chlap chce, pre lasku aj hory prenasa. A plati to vzdy a u kazdeho. Jednoducho ked je na zaciatku zalubeny, tak chce s tou zenou byt, a ked nemoze, tak jej aspon pise a vola. A vymysla, akoby v jej blizkosti bol, zaposobil a zozal jej obdiv a ocenenie.
Netrva to vecne, ale minimalne prveho pol roka az dva roky ano. (dost to ovplyvnuje aj to, nakolko sa zena namota tak, ze sa zacne usilovat viac nez on. Tym rychlejsie jeho zaujem a snaha opadne.)

Ked to ten tvoj nerobi uz po prvych dvoch tyzdnoch, tak ta ma rad viac ako kamosku, ale omnoho menej ako zenu, ktoru by si bol ochotny raz zobrat. Takou pre neho nie si.

A v podstate dva tyzdne sa nedaju nazvat ani vztah.

Ale zamysli sa, ci si sa pri jeho pisani a volani nechovala az prilis snazivo. To spolahlivo zabije zaujem u kazdeho normalneho chlapa.
Je to klise, ale stale plati: lahka korist = nudna korist = ide hladat inde.

pininka
20. jan 2019

Nie si divná, ale sú typy,ktoré toto robiť nikdy nebudú. Jedného takého mám doma. Povedz mi niečo pekné, mu hovorím a on mi odpovie: pekne. Čo dodať. Že cez deň nejaká pusa sama od seba a pod to môžem zabudnúť. Ale zas nikdy nezabudol na nijaký sviatok a vždy som od neho dostala nejakú pozornosť. Človek proste nemôže mať všetko. Niekto nevie povedať ľúbim ťa, ale potom príde a zakryje má keď zaspím na gauči. Niekedy sa treba zamyslieť nad skutkami viac ako nad slovami

marseillefan
20. jan 2019

Pre začiatok vzťahu je to čudné a skôr by som povedal, že stráca záujem... ale s manželkou sme spolu 15 rokov a vôbec nemám potrebu jej vypisovať a volať. Som s ňou veľmi rád, ona mi rada rozpráva, čo zažila a tak, ale keď sme od seba, tak vypisovanie a vyvolávanie je tak trošku odveci a nuda... zasa poznám vzťahy, čo sú obidvaja v robote, na ušiach majú handsfree a vkuse sú na telefóne. Asi by som skapal, keby som také niečo mal robiť.

deti95060810
20. jan 2019

môj mi zavolá : Deti sú už doma zo školy? alebo aj u nás tak veĺmi fúka? Vôbec sa nehnevám, komunikácia je základ...

canerko
20. jan 2019

Tak ja z muzom ked sme este spolu nezili tak sme si denne volali,potom sme po veceroch pisali aj pet hod.v kuse
Nevedeli sme prestat
Potom ked sme uz spolu zacali zit tak sme si len poslali spravu ze sme prisli do roboty,cez prestavku volali a ked sme konecne prisli z roboty tak sme si dali kavu a rozpravali ako komu bolo v robote,co sme zazili a dohovarali sa co budeme varit na obed.Proste sme neustale v kontakte a aj po troch rokoch nas to neomrzelo.Myslim ze je normalne na zaciatku vztahu byt stale v kontakte z tym druhym ved laska je pekna vec aj ked si obcas pripadam ako stihacka.

titla
20. jan 2019

Nie kazdy ma taku potrebu. Ked si spomeniem na zaciatky s mojim muzom, tak sme spolu travili viac-manej len vikendy a cez tyzden sme si vecer zavolali prip. poslali SMS. Ale nikdy nie pocas dna, len preto ze jeden na druheho myslime a chybame si. Ano, chybali sme si, ale stacilo nam povedat si to vecer. Tak je to doteraz.
Pre mna osobne by to bolo trochu obtazujuce, ak by partner ocakaval ze mu budem venovat pozornost aj case ked nie sme spolu. Ked som v robote pracujem, ked som s kamoskami venujem sa im. Ale ked som muzom tak sa venujem jemu a vtedy ocakavam jeho pozornost. A to som kontaktny typ, ktory potrebuje od partnera objatia a dotyky (a mam ich☺).

lujza123
20. jan 2019

Tak mna zase vždy odstrasil každý človek co sa choval ako stíhačka, vkuse telefonáty, sms, každý deň stretnutie, vyžadovanie pozornosti.
Proste potrebujem osobný priestor a čas kým si niekoho pustím k telu aj keď sa mi niekto paci ci som zamilovaná neviem si predstaviť poznať sa s niekym 2 týždne a považovať to za vzťah s dennou potrebou kontaktu. A viem ze nie som sama, kto to takto ma. Nie som ľahko dostupná ani ma nezaujmu ľudia čo sa hneď ponúknu ako obed na tanieri. Nieje tam co objavovať, chyba tajomstvo, trochu toho lovenia, balenia, dobíjania....

evittam
20. jan 2019

@bobulocka Suhlas s
@moonlight1210
A pravdepodobne uz dostal čo chcel.😉

selest
20. jan 2019

Ja si pamatam ako sme na skype spolu spali. Myslim normalne zavreli oci a spali 😂
Je to blb ser nanho zasluzis si motyle aspon prvy rok 😊