Vyvoláva mi súkromné číslo

snob
13. dec 2020

Dobrý deň prajem.. mám menší problém... vyvoláva mi súkromné číslo a mám podozrenie že je to môj bývalý priateľ, pretože to není prvý ani druhý krát čo mi toto robil keď sme spolu neboli..keď sme boli vo vzťahu a mali menšiu krízu tak mi volal pár krát cez súkromné číslo a potom sa mi stým priznal,a povedal že ma chcel len počuť...keď mi to volá tak je tam ticho a počujem iba ako sa niekto hýbe respektíve šuchoce tam.. lenže problém je ten že má vyše roka priateľku tak mi nejde do hlavy prečo by mal potrebu má stále riešiť. Mám to riešiť alebo nechať tak.. ďakujem za každú odpoveď

majulino
13. dec 2020

A skym to chces riesit?

sisa_s
13. dec 2020

Zablokuj cislo a neries

kittykat22
13. dec 2020

@snob zavolaj na linku operatora u ktoreho si, a oni by ti s tym mohli pomoct. Ak nie, tak sukromne cisla nezdvihaj. Ved kolko ludi, ktorych poznas ti vola zo sukromneho cisla? Nezdvihnes 2, 3, 5x a ono ho to prestane bavit.

petamich
13. dec 2020

no evidentne to hlavne tusim chces riesit, keby mne vyvovalava sukromne cislo a mam podozrenie, ze je to ex, skor by som zistovala ako ho bloknut a nie co by asi tak potreboval 🙂 takze otazka znie, preco sa nad tym vobec pozastavujes?

marci77
13. dec 2020

ale pozor, aby to nebolo Radio Expres😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vollino5
13. dec 2020

Zablokovat si číslo je najlepší spôsob a najrýchlejší spôsob. Neviem, ako inak by som to riešil pokiaľ by mi niekto len tak vyvolával

vivinka771
13. dec 2020

@vollino5 no ale keď je to súkromné číslo tak to predsa nezablokujes keďže číslo ti neukáže, jedine v telefóne nastaviť blokovanie súkromných čísel, ale to zablokuje úplne vsetky

snob
autor
13. dec 2020

@viestta tak keď v noci volá súkromné číslo zdvihnem je tam ticho tak čo? A bloknúť sa nedá súkromné číslo

snob
autor
13. dec 2020

@vollino5 presne súkromné číslo nejde bloknúť

petamich
13. dec 2020

@snob operator ho bloknut vie (to len ak by to bolo velmi obtazujuce atd.)

petamich
13. dec 2020

@snob no ja napr. sukromne cisla nedviham ani cez den a nie este v noci 🙂

mogaa
13. dec 2020

@snob a prečo to vôbec dvíhaš keď vieš že nejaký úchylák ti volá a pravdepodobne si robí dobre? veď zdvihnem raz - je ticho, tak viac nezdvíham....dovi dopo....ak by niekto chcel , nechá odkaz alebo pošle sms....

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
milanm_
13. dec 2020

Na androide si zablokuješ volania z CLIR za par sekúnd. Pokiaľ nemáš 3310 tak si to vygoogli a nadstav.

cacianka
13. dec 2020

Priprav si píšťalku, taku obyčajnú a fest mu zahraj na ušný bubienok.
Niekto v nevhodnom čase zavola, neozve sa, neposle sms ze nejaky technicky problem tak piskam. Myslim ze si rozmyslí...

snob
autor
13. dec 2020

@cacianka skúsim 😂

solange7
14. dec 2020

@snob sprav na nho odrb. Na noc si vypni mobil, a rano si najdes smsku so zmeskanym hovorom, kde bude uvedene aj číslo. Ja som to takto dva krat spravila a potom sa opacna strana velice cudovala, ked som zavolala naspäť. 😀

maciatkolulu
14. dec 2020

@snob na noc vypinajnzvonenie, alebo telefón. Určite by som nezdvihalanuprostred noci súkromné čísla a cez deň ignoruj ak niekto niečo potrebuje napíše sms.

tenerifka
14. dec 2020

@maciatkolulu presne tak👍

janulik270
17. feb 2021

@snob mne denno dene volaju kopec cisla Kodaň,Rozne zahranicne cisla zrusim 30sek a opat vola daju sa blokovat hovory.Operator nic nespravy iba povie blokovat hovory.Da sa blokovat iba to cislo ;)