Dobrý deň prajem.. mám menší problém... vyvoláva mi súkromné číslo a mám podozrenie že je to môj bývalý priateľ, pretože to není prvý ani druhý krát čo mi toto robil keď sme spolu neboli..keď sme boli vo vzťahu a mali menšiu krízu tak mi volal pár krát cez súkromné číslo a potom sa mi stým priznal,a povedal že ma chcel len počuť...keď mi to volá tak je tam ticho a počujem iba ako sa niekto hýbe respektíve šuchoce tam.. lenže problém je ten že má vyše roka priateľku tak mi nejde do hlavy prečo by mal potrebu má stále riešiť. Mám to riešiť alebo nechať tak.. ďakujem za každú odpoveď
Zablokuj cislo a neries
@snob zavolaj na linku operatora u ktoreho si, a oni by ti s tym mohli pomoct. Ak nie, tak sukromne cisla nezdvihaj. Ved kolko ludi, ktorych poznas ti vola zo sukromneho cisla? Nezdvihnes 2, 3, 5x a ono ho to prestane bavit.
no evidentne to hlavne tusim chces riesit, keby mne vyvovalava sukromne cislo a mam podozrenie, ze je to ex, skor by som zistovala ako ho bloknut a nie co by asi tak potreboval 🙂 takze otazka znie, preco sa nad tym vobec pozastavujes?
ale pozor, aby to nebolo Radio Expres😂
Zablokovat si číslo je najlepší spôsob a najrýchlejší spôsob. Neviem, ako inak by som to riešil pokiaľ by mi niekto len tak vyvolával
@vollino5 no ale keď je to súkromné číslo tak to predsa nezablokujes keďže číslo ti neukáže, jedine v telefóne nastaviť blokovanie súkromných čísel, ale to zablokuje úplne vsetky
Na androide si zablokuješ volania z CLIR za par sekúnd. Pokiaľ nemáš 3310 tak si to vygoogli a nadstav.
Priprav si píšťalku, taku obyčajnú a fest mu zahraj na ušný bubienok.
Niekto v nevhodnom čase zavola, neozve sa, neposle sms ze nejaky technicky problem tak piskam. Myslim ze si rozmyslí...
@snob na noc vypinajnzvonenie, alebo telefón. Určite by som nezdvihalanuprostred noci súkromné čísla a cez deň ignoruj ak niekto niečo potrebuje napíše sms.
@maciatkolulu presne tak👍
@snob mne denno dene volaju kopec cisla Kodaň,Rozne zahranicne cisla zrusim 30sek a opat vola daju sa blokovat hovory.Operator nic nespravy iba povie blokovat hovory.Da sa blokovat iba to cislo ;)
A skym to chces riesit?