Hladam cisto inšpiratívne Vase rodinne pravidla, co sa tyka aj domacnosti a co sa tyka rodinne zivota.
Som sama s detmi 17 a 7 rocnymi synmi a hlavne kvoli starsiemu by som rada nieco navrhla.
Chcela by som tak niekde napísať nech to je na ociach, lebo tak aj pre mna to je lepsie aj oni by to videli.
Máte nejaké doma?
Myslim si, ze vyvesene cokolvek sa po chvili stane tak beznym predmetom domacnosti, ze hoci to budu pravidla, bude na ne len padat prach. Je to skor o tom, aby ste si pravidla jasne odkomunikovali, urcili vyhody vyplyvajuce z ich respektovania a, samozrejme, aj pripadne "sakncie" za ich nedodrzanie.
Toto je gýč ako sviňa a mladý pán by ťa s takým nápadom len vysmial. Autoritu rodiča si musíš (resp. mala si na to dosť času doteraz) vybudovať inak.
Mám 16.5 r, nijaké pravidlá u nás nevisia.Potrebujem len jedno,aby som vždy vedela kde sa nachádza a kedy príde domov.Počúva ma ,pomáha doma,puberta mierna.Vie,že mu verím a ešte ma nesklamal. U nás platí niečo za niečo.Pôjdeš s kamošmi na výlet,ale očakávam dobré známky.Funguje to.