Vytratila sa láska?

18. feb 2021

Sme manzelia 5 rokov, mame 2 male deti do 2 rokov. Mam pocit ze uz medzi nami nieje laska. Ja som doma s deťmi manzel pracuje a všetko co sme spolu sa toci okolo deti nakupit navarit popratat prebalit nakrmit uspat prebalit nakrmit. Casto sme unaveni nemáme ani energiu sa hadat alebo nieco si vysvetlovat. Kym som dnes uspavaala deti videla som v tv nejaku telenovelu alebo film nwm kde sa dvaja mali radi objímali. A došlo mi ze si ani nepamätám kedy smr sa objali pobozkali nic. Chyba mi to. Stalo sa aj vam ze sa z vasho zivota vytratil ten vztah? Bolo to docasne? Chyba mi ta zaľúbená faza....

ckocka
18. feb 2021

Láska a zalúbená fáza sú dve rozdielne veci, zalúbenosť nebude trvať celý život. A láska na rozdiel od zalúbenosti nepríde len tak sama od seba, treba sa snažiť.

ivca88
18. feb 2021

Ty si zničená z deti, a on je isto osamelý.
Skúste si to po večeroch vynahradiť, poprípade aspoň pekné slovo si cez deň povedať. Niekedy stačí obyčajne ,, ďakujem ze ťa mám, veľmi si mi chýbal" ... A pomôže to.
Aj na to objatie si isto nájdeš čas aj počas dňa.
Nedovol, aby sa tvoj svet točil len okolo detí. Spomen si, že toho muža si si brala z lásky.. nezaslúži si byt ,, odstrceny"..
Hneď ako sa budete snazit, tak to bude lepšie ❤️

karhu
18. feb 2021

objat muza mozes kedy chces, aj vecerne vinko a chlebicky nachystat...co vam v LASKE brani? ..na vztahu treba pracovat😘

pininka1
18. feb 2021

Bezna vec pri malych detoch. Myslim ze je dolezite si to uvedomit a hovorit o tom s partnerom a skusit to zmenit

jana_eyre_2
18. feb 2021

Sú to sinusoidy vo vzťahu.. so svojím mužom som čoskoro 16r a pri deťoch sme si prešli aj odsudzenim, aj len kamarátstvom a dokonca sa stalo aj niečo ako druhý dych, znovu zaľúbenie.. obaja sa ale musia snažiť, rozprávať...

juliet86
18. feb 2021

stiahnite si appku in l9ve while parenting objatie je par sekund najdite si ich. co vas sexualny zivot?

vlasta1818
18. feb 2021

zaľúbenosť ustane, tiež aj u nás, ale pusa, objatie to musí byť, ono chybou je často, že toho druhého začneme brať ako samozrejmosť.

autor
18. feb 2021

Sexuálny zivot zatial ziaden som 3mesiace po pôrode...nejak nemam naladu ani chut...

andreatytler
18. feb 2021

Joj, to je Jasne Ze mas taketo pocity 3 mesiace Po porode a s dalsim malym dietatom. Dolezite je Ze Ste s muzom zohraty tym. Zatial Len udrzujte objatia a bozky a mile poznamky jeden druhemu... AJ Keby si to robila nasilu... bude to lepsie casom.

gilian
18. feb 2021

Bez toho, ze si cielene vyhradite cas pre vas dvoch, to nikdy samo nepride.

juliet86
18. feb 2021

a co tak postarat sa onho inak? nic. proste objatia si davat kazdy den ako zavazok. si kratko po porode. ledva si dokoncila 4ty trimester ak je dovry clovek partner otec to sa postupne vrati. ved asi po prvej sa to vratilo ked ste si vyrobilo druhu nie?

babydesire
18. feb 2021

Ide o to ci to nerobite preto ze ste nato akosi "zabudli" zovsedneli vo vztahu,ci to chcete obaja,ci to obom chyba..ak ano, par sekund na spontanne objatie,pohladenie,bozk..sa najdu vzdy aj v zhone 🙂

babydesire
18. feb 2021

My mame dve male deti a niekedy to par sekundove objatie je so zavesenym prckom na nohe pricom druhe prave a zas pre neco vresti...minule sme sa pobozkali v aute,cakala som ze nas deti prerusia,ale boli ticho,pozrela som na nasho skoro 5rocneho syna ktory sa potmehudsky usmieval 😍...a asi pred polrokom mi povedal: mami neze sa zas budes s tatinom bozkavat a rozpravat...nevedel sa ho dockat az prijde z prace a bude sa mu venovat 😍 ... Obcas je to narocne ale nesmie sa zabudat na malickosti ktore su pre lasku tak dolezite