Stalo sa vám,že na vás chlap pri hádke vytiahol nôž?
čo ?????
Už by som ho v tom momente kopla do riti...
nie. nezijems idiotom
jedine ak by sa pocas hadky rozhodol, ze mi uvari veceru 🤷♀️ nie moj partner na mna teda pri hadke nezvykne vytahovat nic a uz vobec nie noz
@petamich podotýkam,ze nie je to moj partner ani manzel,iba otec mojej dcery
Nebývame spolu
Iba? ? ? Dcéra je viac ako sobášny papier
Trestne oznamenie si uz dufam podala
Nie a aj keby tak by to proste skúsil len raz. Len to ti k tomu môžem povedať
A dcera s nim travi cas aj bez Tvojho dozoru? To by som sa bala.
Ja som raz pri hadke vytiahla noz. Potrebovala som nakrajat zemiaky. Sme sa hadali ci budu opekane, alebo zemiakova kasa.
Bože, nie, nestalo. Psycho.
@dskjhfdlkdjhl nie netravi
@pribinak pre neho nie
prosim a co chces teraz autorka pocut? potrebujes poradit? alebo uistit, ze je to debil a nie je to normalne? lebo neviem uplne co by to malo byt 🙂
No koho si si za otca svojho dietata vybrala, toho mas. Ze je otec dietata, ktore s nim mas, je pre vas oboch ovela vacsi zavazok, ako keby si bola bezdetna a bol by to tvoj partner, dokonca ovela vacsi, ako keby bol manzel. Rozvodom manzelstvo zrusis a idete si kazdy svojou cestou, ale dieta vas bude spajat este roky.
nie a pokial by to spravil, uz by sme spolu nebyvali
Kedy na teba vytiahol noz? Ako mohlo prist k hadke, ked spolu nezijete? Na ulici? Policiu si volala?
Pozri, nepíšeš nič viac, ťažko ti poradiť, snáď len, že minimalizuj kontakt a všetko rieš cez SMS či maily.
Teraz ideš čo urobiť? Das trestne? Bolo to pred dcérou? Koľko má dcéra rokov?
@elizabet173 u nich doma
@pribinak ano pred dcerou,ma 4 roky
Som z toho jelen. To sa stalo kedy? Co si robila u nich doma?
Dúfam že pre dceru už riešiš psychológa
@elizabet173 chodila som tam s malou,stretavaju sa za mojej pritomnosti
@sunshine_18 ak ti môžem poradiť, v tom momente keď na teba niekto vyberie nôž, by som ja osobne radšej nerobil nič provokatívne... s kopnutím do riti odporúčam počkať na druhý deň 🙂
už rozumiem a dcéra bolo toho svedkom? Inak prečo chodíš k nemu? Možno by bolo lepšie, keby chodil k tebe, ja by som k nemu nešla a určite by som toto nenechala len tak
@elizabet173 on by k nám nešiel nikdy,byvam s rodicmi a nikdy by sem nesiel
Nie nestalo.