Vytáčajú ma svokrine reči

martinak22
6. mar 2023

Ako by ste reagovali na nasledovné reči? Mňa už to prestáva baviť. Som 6.mesiacov po pôrode.
1. Prečo nedáš malému cumeľ do cukru? Bude sa mu lepšie spať
2. Ako to , že kojíš s takými malými prsiami?
3. Fíha,také malé prsíčka a toľko mlieka..
4. Naša (dajme jej meno Hanka - neter) . Naša Hanka je 7. mesiacov po pôrode a je taká štíhla, na ňu by si ani nepovedala, že rodila, za to ty vyzeráš, že sa na pôrod len chystáš.
5. Nikdy nebudeš štíhla ako naša Hanka, ty máš taký robustný typ postavy, ktorý nemôže byť nikdy štíhly.
Nový nick mám len preto, aby ma tu z rodiny nespoznali... potrebujem sa vyžalovať.

aaadkaaa
6. mar 2023

Jednym ucho dnu, druhym von....a ked pohar pretecie, tak
1.taka stara a taka netaktna?
2.taka velka hlava a tak malo rozumu?
Nie som za take spravanie, ale na hrube vrece hruba zaplata...
Ale v prvom rade by mal zasiahnut tvoj muz

4stanka4
6. mar 2023

Kašli na ňu, jedným uchom dnu druhým von a keď nepomôže krátkou cestou poslať do ....

anna_maria1
6. mar 2023

No mne to nepride ako normalne spravanie. Ako tak pozeram, tak v dnesnej dobe je mat dobru a normalnu svokru fakt vyhra a rarita :D Ja neviem, preco niektore zeny cim su starsie, tym su neznesitelnejsie. :D Proste by som jej reci vytesnila a nebrala vobec na vedomie.

aliaray1
6. mar 2023

@martinak22 Minimalizovala by som kontakt a ak by som musela, odpovede typu: dakujem za nazor, zaujimave, nieco na tom bude, vy ste vsimava, zamyslim sa nad tym, no vy ste skusena dakujem.

A po zlozeni fonu by som si buchla po cele, 2x zatlieskala, zasmiala sa a poslala ju v myslienkach do prdele.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
puertorico
6. mar 2023

tiež by som na prostú otázku mala nachystané sprosté odpovede.
A hlavne moja najobľúbenejšia odpoveď "prepáčte že nie som dokonalá ako vy"

danyelia
6. mar 2023

Ahoj, ja by som sa s ňou vôbec nestretávala ani nekomunikovala, so zdvôvodnením, že je ,,taká stará a taká hlúpa,,...

aliaray1
6. mar 2023

@elizabet173 ides na to dobre podla mna. Len ja mam skusenost, ze argumentovat a vysvetlovat idiotom je hotova galiba a strata casu...neviem plavat v ich plytkych vodach.

deti95060810
6. mar 2023

so svokrou bývate pod jednou strechou? lebo ak nie, tak máš vyhraté... nechodila by som tam radšej vôbec a samozrejme v dobrej chvíli by som sa vyžalovala aj manželovi...ak manžel za niečo stojí tak s tým niečo spraví v tvoj prospech...
inak také reči by som si ja nedovolila nikdy, ani keby dotyčná mala prsia -3 a váhu mala 200 kg...

ahhola
6. mar 2023

Tie múdrosti trúsi u vás na návšteve, ci bývate u nej, ak u nej, nemáš asi možnosť úniku pred tými pindami.
Prečo nedáva dudel do cukru... Lebo dáva do rumu😁😅🙃

tykat
6. mar 2023

@martinak22
"tak vasa Hanka je dokonala, nechcete ju dat do telky? lebo urcite minimalne na slovensku nema paru, tak nech ludia vedia aka je vynimocna"

1mata
6. mar 2023

@elizabet173 perfektné odpovede 🙂 ty mas asi svokru v malicku 😉

martinak22
autor
6. mar 2023

manžel jej povedal, že pokial bude viest take sproste reci, vidi nas poslednykrat, na co ona povedala,ze to zle nemyslela, pred nim si nedovoli mi nic zle povedat, lebo ju sfukne ako sviecku, to len ked sme nedsjboze same. Vidime sa malo. CCa 2x mesacne, byvame nastastie vo svojom. Chodime hlavne kvoli svokrovi,to je dobry chlap. Dakujem za tipy,ako niekoho poslat do prdele ,pobavila som sa 🙂 ak tp bude nutne,vyuzijem to.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinak22
autor
6. mar 2023

To je pravda, že je to strata času. Raz som jej povedala, že ma to uráža nech s tým prestane a ona, že čo som ako malé decko, že či sa urážam na pravdu? Či sa mi pravda tazko pocuva?? No,, chapete...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mable123
6. mar 2023

@martinak22 Tam sú dvere a vypadni :DDD

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinak22
autor
6. mar 2023

@elizabet173 no,preto som jej nikdy nič sprosté nepovedala, vždy som si vravela, že neklesnem na jej úroveň.

cawes
6. mar 2023

@martinak22 isla by som nato s ineho konca, ak by povedala neaku narazku s tychto hore uvedenych alebo dalsich tak by som jej povedala: ano mila svokra viem, som tucna ako kebyze sa chystam rodit protom nemam zadne prsia a na pocudovanie vela mlieka. Maly nespi lebo este stale mu nedavam cumel do cukra a ano nezabudla som Hanka je stihla a dokonala, kazde rano sa budim s tym ze chcem byt ako Hanka eate nieco o com neviem?

gabika0825
6. mar 2023

@martinak22 ja by som ju normálne poslala do p… 😀😀

ttonicum
6. mar 2023

@martinak22 Zastav ju, hned este len zacne s tymi poznamkami. To co je? Preco sa neozves, ze je to nevhodne a neprijemne? A tvoj muz je spokojny s tym ako sa jeho matka bavi s tebou? Ozvi sa, zastav to...

ttonicum
6. mar 2023

@martinak22 Nepouzi nadavky, ale povedz jej to tak, aby hned z prvej vedela, ze jej vies dat stopku. Naozaj mienis pocuvat blbe poznamky na svoju osobu?
Kebyze mne takto niekto komentuje prsia a stale mi vyhadzuje na oci, ze nie som pre nu dostatocne dobra, tak by som povedala nieco, co by ju velmi rychlo upratalo.

negymama
6. mar 2023

treba mat pohotove priamo neurazacie odpovede. A hlavne klud, usmev a spokojnost,...to taketo vrtaky, co sa vyzivaju v ponizovani druhych najviac neznasaju.

priklad. Mas male prsia... "no vzdy lepsie nez mat maly mozog"

kritika tvojej postavy... "svojmu Jozkoviy(jankovi, stevkovi/ sa pacim najviac na svete."
akoze mas malo mlieka "malemu chuti a dobre prospieva"
cukor na cumel a neskorsie vynukovanie sladkosti "dam mu, ale zubara bude platit babicka"

vzdy bud vysmiata, na konci navstevy podakuj, pozdrav, popraj zdravie stastie atd... ja t ak robim cele roky na negativnych svokrovcov, vzdy im tym vyrazim dekel. Ked som plakala, stazovala sa, vynucovala som si ich sucit a pochopenie, len boli radi, kde ma mozu zasiahnut.

a teraz? uz by sa mi aj do riti vopchali, svokra ma dokonca zacala mat aj svojim bsposobom rada...ale ja uz som v klude, zostavam na mode oficialnej zdvorilosti, nic blizsie si k nim nepestujem a nase deti detto. Lebo aj do nich vyryvali, manipulovali ich...deti ich stopli este ovela skor a asertivnejsie nez ja. A teraz na starobu mozno by chceli nieco spatne zmenit, hlavne svokra ale co uz. To co si vyrobili, to maju.

fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
6. mar 2023

Wtf? To ludia uz nevedia filtrovat,co ide z hlavy na jazyk? By som tolko s nimi nekomunikovala. Akoze naco?

janinah
6. mar 2023

Mam vnukov 16 mes a 8 mes...x krát sa mi nepáčia novoty co s nimi robia,ale zakusnem si do jazyka. Ten väčší neznáša rukavice,včera došiel zvonku s ladovymi rukami,uz sopli a nemusel by....je mi ho ľúto,ale môj problém to nie je.
Ak chceš so svokrou vychádzať tak si do toho jazyka zákusni aj ty,myslím,že tu platí,že múdrejší ustúpi....prikyvni,hod neutralnu odpoved a rob si po svojom.Ale zas nemysli,že keby raz svokra mu ten cukrový cumel dala,že by sa zrútil svet a dieťa by skončilo v nemocnici....nezrutil.

zdena1990
6. mar 2023

@janinah tu vôbec nejde asi o ten cukrový cumel ... Aj ja mám vnúčatá ale takéto sprosté narážky na postavu prsia by som si nikdy Nedovolila ... Čo je to 80+ dementna osoba veď aj takým sa páčia také fajin pri tele ženy...

katka700
6. mar 2023

@martinak22 Podľa psychickeho rozpolozenia by som ju bud ignorovala alebo poslala tam kde slnko nesvieti 😂
J**nutost niektorých žien nemá hraníc 😭