Výrazne starší partner

2. jan 2022

Mate/mali ste niektora partnera/ manzela vyrazne starsieho? Tak 16-20 rokov? Funguje vam to? Co na to vasi rodicia?

adka176
2. jan 2022

Chvíľku to bude pekné a potom sa budeš cítiť ako dcéra a jej otec... čo poznám nevydržalo to dlho....

paciko9
2. jan 2022

Medzi nami je 13 ročný rozdiel a ostatných neriesim. Oni s nami nežijú. A klape nám to. A neriesim ani to kedy bude mat môj partner 60 a ja 47.Moja známa má rozdiel 18rokov a su do poho. Sú aj zosobašený

zanka777
2. jan 2022

@paciko9 ja presne tak isto 13 rokov rozdiel sme spolu 6 rokov a zatiaľ je to úžasné všetko takže klop klop 😊👌❤️🙏

dominidi
2. jan 2022

15 rokov rozdiel a spolu sme cca 10, bez problemov..rodicia nekomentovali a pritom je moja mama nazorovo fakt staromodna, bola rada a stale je ze je slusny, inteligentny clovek a nie pubertiak co nevie co od zivota chce🙂

casavina
2. jan 2022

Rozdiel 17 rokov, v júni bude 20 rokov čo sme spolu a v septembri 10 rokov manželia ❤️ najúžasnejší človek ❤️ rodičia prijali v pohode

annamivo
2. jan 2022

Mala som, stroskotal po vyše 3 r. Presne ako poznamenala
@adka176 Kôli tomu, že sa začal správať ako otec nie ako partner. Ale ešte väčší problém bol, že ja som chcela žiť a (on už mal v tej dobe po 40) jemu sa už chcelo skôr len kuknúť TV, občas prechádzať. Ja som aktívna, turistika, výlety, návštevy, kino.... Prvý rok a pol super a potom sa to bolo len horšie a horšie.

ladycat2021
2. jan 2022

Moj partner je odo mna starsi o 22 rokov. Pozname sa skoro 4,5 roka a spolu sme skoro 7 mesiacov. Funguje nam to skvele. Uz padla i tema svadba a deti. Moja mama s tym nema ziaden problem.

mishkamishka
2. jan 2022

Moj manžel je starší o 22 rokov. Sme spolu 11 rokov, dve deti, všetko je ok. Záleží na ľuďoch, nie na veku. Rodičia to asi na začiatku brali s rezervou, ale ked dostali dve vnúčatá, tak hned spokojnost.

sida447
2. jan 2022

v našej rodine je 36 ročná žena, 72 ročný muž, 4 roky sú manželia, majú spolu dve deti 5 a 1, ale ona pociťuje, že muž je o dosť starší, no počítala s tým, takže je pripravená prijať, čo život prinesie...

laska86
3. jan 2022

@sida447 to este ako 71rocny splodil dieta?ja mam za par dni 36 a uz si myslim ze som na dieta stara a to by priatel velmi chcel..

dusankomoj
3. jan 2022

Aj môj prvý muž bol výrazne starší a neľutujem ani jedinú sekundu,ktorú som s ním prežila. Rodičia na začiatku mali výhrady,ale skončilo to tak,že miestami ho mali radšej ako mňa😉

sykoroka_dizajn
3. jan 2022

Mám o 14r staršieho manžela. Ja mám 27 a on 41, momentálne vekový rozdiel nijako nepociťujem, vlastne to ani nie je na nás vidieť. Čo bude o 15-20r neriešim- verim ze to nebude problém ani potom, žijeme v prítomnosti a keď uz veď manželstva často stroskotajú aj s rovesníkmi odhliadnuc od veku.

marca12
3. jan 2022

To sa neda zovseobecnovat. Su pary,ktore trpia pre velky vekovy rozdiel a pary,ktore su na rovnakej vlne. Je to velmi individualne. Mam kamosku,ktora velmi trpi,ona je mlada,akcna a jej o 12 rokov starsi muz uz chce svoj klud,nechce sa mu nikam chodit,je kludnejsi. Su spolu vyse 20 rokov a rozdiely zacala citit po muzovej 50tke. Prve roky to nejako nevnimas az vekom sa ukazu tie rozdiely.

jami33
3. jan 2022

Ja a manžel 16 rokov rozdiel, 2 deti a zatiaľ v pohode. Občas musím uznať že má iné názory ako ja, ale to by sa mohlo stať aj s mladším. Ako otec sa zatiaľ ku mne nesprava, skôr sa dopĺňame on ma učí pokoju a kľudu vždy mi pripomenie že keď bol mladší tiež bol ako ja ( toto neznášam 🤣🤣🤣). A keď vezmeme do úvahy aktivity on je aktívnejší ako ja. Pravidelne cvičí, dokonca súťažne, rád chodí s deťmi von, vytiahne von aj mňa. Takže asi záleží od človeka a od povahy. Za mňa môžem povedať,že práve to že bol starší mi ukázalo aký je. Už keď bol slobodný zabezpečil si budúcnosť bez ohľadu na to či bude mať rodinu alebo nie. Takže bolo vidno, že je zodpovedný a mám v ňom veľkú oporu. (a nie nie sme bohatý, obyčajná stredná trieda 😀)
A rodičia? No zo začiatku mali trošku problém, ale teraz je to už v poriadku.

pa_tricia19
3. jan 2022

Ja 23, priateľ o chvíľu 40 🙂 sme spolu 4,5roka.. po 4 mesiacoch sme spolu začali bývať 🙂 máme 1,5 ročného syna a 3m dcéru 🙂 lepšieho partnera som nemala...naši malí zo začiatku blbé reči, ale keď ho spoznali, tak zistili, že je to fajn človek a dôležité je, že ja som šťastná... Veď s ním budeš žiť ty, nie tvoji rodičia 😀

babulkomale
3. jan 2022

Nemala som, lebo som bola vzdy na mladsich. Ale moja byvala kamaratka mala o skoro tridsat rokov starsieho manzela.
Raz som jej predstavila mojho mladsieho priatela, to bolo reci ako bobkov o vekovom rozdiele 😃 ( ona bola odo mna starsia o asi devat rokov)
O par rokov som jej predstavila mojho rovesnika, noveho priatela. Ona si vzala jeho cislo a vypisovala mu, zamestnala sa v rovnakej firme a doliezala za nim. Po dvoch mesiacoch som sa s nim rozisla lebo som zistila ze je blbec. Tato kamoska po nom skocila ako po udenom, hoci bol mladsi od nej o devat rokov 😃 vtedy jej to uz nevadilo!
Velmi som sa zabavala... Vlacili sa spolu, neviem co urobila s tym starym manzelom.
Vzdy sa mi stazovala ze jej vlastna mama jej povedala ze je k...va. Po rokoch som pochopila, ze veru mamy maju v tychto veciach vacsinou pravdu.
Ten stary manzel bol jej treti manzel v poradi 😁

zanka777
3. jan 2022

@babulkomale no žena roka 😂👎👌👌super charakter

sida447
3. jan 2022

@laska86 no bolo to všeliaké, ale splodili :D

babulkomale
3. jan 2022

@zanka777 vyfarbila sa, hviezda 🤦😃

laska86
3. jan 2022

@babulkomale ktovie kolko ich este bude😂..a ze kamoska..hnusoba zavistliva..ale karma je zdarma😉

mobydik
4. jan 2022

Mám staršieho o 13r, sme spolu 7r a klape nám to. Možno záleží na povahe ľudí. 🙂

kikinka123456
14. júl 2023

Tak aj som mala manžela o 16r staršieho, ale nevydržalo nám to.. prvý polrok skvele všetko ale potom sme sa už nemali o čom baviť, žiadne spoločne témy ani nič.. ja mám 22 on 38.