Vynadal mi a čuduje sa, že ho nechcem

simi9
13. nov 2022

Momentálne som bez práce keď sa mi darilo a platila som mu darčeky pozívala tak bolo všetko ok istú dobu uz nikam ma nezavolá že nemá čas a pri tom ten čas ma akonahle ja pozvem neni problem hneď sa ide vraj som nedočkava že on by niečo vymyslel čakám a nič serie ma to že pri prvom vzťahu bol iny vyčítala mu ze ju ma na výlety.
Akonahle je nejaký problém nikdy to nerieši vždy mi vynada útočí na mňa slovne nevie si povedat anj svoje chyby . Čo ja s tým problém nemám.Vcera som mu povedala ze ma hnevá ze nič nevymýšľa ze chcem vedieť len dvovod a uz to nechám tak .Nadaval mi az do večera ze ho chcem za peniaze😁 čo je smiešne keď ze ma odo mna tolko vecí značkových pozivala som ho toľko krát chystám mu z prace take prekvapenia nadava mi strašne za robotu rano mi napíše či môže prísť ja som mu napísala ze ktora by s nim pokračovala ked ma názor ze za peniaze a ze on mi napíše dnes pekne a ja zas začínam čo mám zahodiť za hlavu čo si o mne myslí a tváriť sa že nič unavuje ma ze nevie riesit problemy a na miesto toho ma vzdy obvinuje vadí mi že si nevie priznat chyby načo je somnou ked ma zly nazor na mňa keď somnou nechce nič zažiť a s ex chodil jedna veľká radosť teraz pôjdem do práce a co zrazu vylety zrazu budem pozivat mal ma chcieť aj ked sa mi nedarí ako by som mohla ísť s ním niekam keď ma ma na peniaze boli by ste s ním?na dalej ja sa snažím varím kupujem ale akonahle chcem s ním niečo zažiť už mi nadáva mi ked budeme mat problem tak sme skončili lebo on to nerieši on mi vynada aj teraz ja som plakala a on nič žiadne emócie vynadal mi zas

amalka147
13. nov 2022

@simi9 kopnúť do prdele takého chlapa. By som s nim nestrácala ani minútu..

nykkushka
13. nov 2022

Prosím ľudia, naučte sa používať čiarky 🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️ veď toto sa nedá čítať 🤷‍♀️🤦🏿‍♀️

thereisabear
13. nov 2022

Zabudla si napísať, že máte spolu 3 deti, či prečo si ešte s ním?

simi9
autor
13. nov 2022

@thereisabear nemáme vôbec deti

ladyblcha
13. nov 2022

Bodky, ciarky si predala? To sa neda citat.

modrykonik33
13. nov 2022

Dnešnénu chlapovi stačí, že zarobí ani nie 1000 € a hneď je vton, že iba zlatokopky sa na neho chytajú

skumavka
13. nov 2022

@simi9 neviem, v živote som chlapovi nekupovala vo fáze randenia darceky, nepozyvala na výlety a nekupovala mu značkové veci. Mozno aj preto mam vedľa seba uz 21 rokov Muža s veľkým M, a nie bábovku, ani zmrda ktorý by ma zneužíval alebo vydeĺoval z peňazí.

marca12
13. nov 2022

@simi9 naco ti je takyto chlap? Ved cas travis s clovekom,s ktorym ti je prijemne,robi ti radost,tesis sa nanho,si nanho hrda. Ale toto? Tento si nezasluzi ani gumenu ancu!

siska53
13. nov 2022

@simi9 pises dost matuco. Ale ak som pochopila, toto je za mna na rozchod.

zanka777
13. nov 2022

@simi9 skús sa naučiť dávať bodky na konci vety častejšie pretože tvoje vety potom majú v priemere 1300 slov a ani hlavu ani pätu... Niektoré vety ako by písal Tarzan.... No ja si neviem predstaviť sa s tebou hádať 😂😂😂

elam1234
15. nov 2022

@modrykonik33 😂😂😂😂 umerela som 😂😂😂