Momentálne som bez práce keď sa mi darilo a platila som mu darčeky pozívala tak bolo všetko ok istú dobu uz nikam ma nezavolá že nemá čas a pri tom ten čas ma akonahle ja pozvem neni problem hneď sa ide vraj som nedočkava že on by niečo vymyslel čakám a nič serie ma to že pri prvom vzťahu bol iny vyčítala mu ze ju ma na výlety.
Akonahle je nejaký problém nikdy to nerieši vždy mi vynada útočí na mňa slovne nevie si povedat anj svoje chyby . Čo ja s tým problém nemám.Vcera som mu povedala ze ma hnevá ze nič nevymýšľa ze chcem vedieť len dvovod a uz to nechám tak .Nadaval mi az do večera ze ho chcem za peniaze😁 čo je smiešne keď ze ma odo mna tolko vecí značkových pozivala som ho toľko krát chystám mu z prace take prekvapenia nadava mi strašne za robotu rano mi napíše či môže prísť ja som mu napísala ze ktora by s nim pokračovala ked ma názor ze za peniaze a ze on mi napíše dnes pekne a ja zas začínam čo mám zahodiť za hlavu čo si o mne myslí a tváriť sa že nič unavuje ma ze nevie riesit problemy a na miesto toho ma vzdy obvinuje vadí mi že si nevie priznat chyby načo je somnou ked ma zly nazor na mňa keď somnou nechce nič zažiť a s ex chodil jedna veľká radosť teraz pôjdem do práce a co zrazu vylety zrazu budem pozivat mal ma chcieť aj ked sa mi nedarí ako by som mohla ísť s ním niekam keď ma ma na peniaze boli by ste s ním?na dalej ja sa snažím varím kupujem ale akonahle chcem s ním niečo zažiť už mi nadáva mi ked budeme mat problem tak sme skončili lebo on to nerieši on mi vynada aj teraz ja som plakala a on nič žiadne emócie vynadal mi zas
Prosím ľudia, naučte sa používať čiarky 🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️ veď toto sa nedá čítať 🤷♀️🤦🏿♀️
Zabudla si napísať, že máte spolu 3 deti, či prečo si ešte s ním?
@thereisabear nemáme vôbec deti
Bodky, ciarky si predala? To sa neda citat.
Dnešnénu chlapovi stačí, že zarobí ani nie 1000 € a hneď je vton, že iba zlatokopky sa na neho chytajú
@modrykonik33 😂😂😂😂 umerela som 😂😂😂
@simi9 kopnúť do prdele takého chlapa. By som s nim nestrácala ani minútu..