mam priatela uz 7 rokov. v poslednom case je to s nim na nevydrzanie. neustale je na facebooku. rano, prve co spravi, pozrie tam. vecer posledny pohlad na facebook. travi tam cely vecer, ja som unho, on si facebookuje. nezaujima ho, co som robila cez den, nedebatuje so mnou, kedysi sme sa rozpravali po veceroch, teraz sa bavi len na diskusiach na facebooku. ochladol voci mne, pusu mi da len tak letmo, nedotyka sa ma, vytratila sa neha, byva na mna nervozny. ja mu prejavujem lasku aj pozornost, ale od neho sa mi nedostava. pritom este nedavno bol ku mne mily a pozorny. alebo je to jednoducho tam, ze sme spolu uz tolko? nemala som este takyto dlhy vztah.
@miskabiska Bud sa vziat alebo rozist,mate taku rutinu a treba spravit razny krok vpred.
@tomasko27 svadba by to asi nevyriesila 😊
To je normálne na liečbu...myslím, že by mu ju bolo doporučiť, nech sa zamyslí. V niektorých psychiatrických liečebniach už sa tomuto druhu závislosti venujú. Bohužiaľ, tipujem, že minimálne 50% ľudí mladších ako 35 - 40 r. by v dnešnej on-line - fejsbúk - chat dobe spadalo pod takú liečbu.
Ukonči vzťah! Radšej po 7 rokoch ako sa trápiť ďalej.
@miskabiska
pošli mu na fb svoju foto ako ho čakáš v posteli a len dopíš text,,ak neprídeš ku mne do 5min,už ani nechod,,
@dominika6 a nahodou nepride 😀😀😀😀
poznam,a to mame už aj dieta. podla neho zavislý nie je,ale je....každí zavislak tvrdí že nieje,nepriznaju si to.
@miskabiska
tak čo...sa zbaľ a chod..ani to si nevšimne
@miskabiska asi by som sa mu vytratila zo zivota a cakala ci si to vsimne. Bud by o mna zabojoval, alebo s panom bohom. Takeho ti fakt netreba 🙂
Skus mu porozpravat o vsetkcm, ako sa citis, bez vycitiek a kriku a plaču. Skus to zhrnut do nie velmi dlhej debaty, chalan ti po case vypne zvuk 🙂). Ak sa citis na rochod, chod do toho, lebo toto bude tazky boj, ak nie, skus to s nim este. A chod viac von bez neho, mozno ziarlivost?? to je silny pud 🙂, drzim ti palce🙂
Moj muž bol stale počítač mobil hral sa hry, nepomáhal nestaral sa, nerozprávali sme sa celé zle a 1 dieta, rodina ho prosila aby sa zmenil a nič,ja som chodila von ked maly zaspal s kamarátom on nevedel vypisovali sme si vyvolávali a v tom ho osvietilo vďaka bohu 🙂 teraz je všetko super asi potreboval facku, asi si bol mnou istý ale dako sme to zvládli a sme štastný 🙂 (kamarát bol gay)
niekedy chlap nevie povedat, ze je koniec a nechava to zensku.... ja som tak nahodou raz nasla u byvaleho blbou nahodou nevhodne smsky v mobile. Skoncila som to, ani velmi nebojoval po 4,5 roku... Ten tvoj si asi uvedomuje, co sa deje, mozno nechava situaciu len tak, aby si to vyriesila ty za neho. Ja by som utekala, lebo je hrozne si predstavit, ze by si ho musela opustat s detmi. Teda pokial este ziadne nemate... sama si isto poradis, aj ked je to tazke po takom case. A on nech je radsej sam (alebo s Facebookom).
@miskabiska Ak je uz FB na urok teba, hovor o tom s nim. Viac robte nejaku outdoor aktivitu, veceru, prechadzku, kino atd. nech nemysli na FB furt. Ale tak zaklad je komunikacia.
@miskabiska a co na tom FB robi? mozno uz nema zaujem teda.. ved mu napis cez FB ze sedis za nim a cakas :D mozno sa uz pri tolkych socialnych sietach a forach zabudol aj rozpravat a je mu kontakt s realnou osobou cudzi :D a napise ti to skor.. moj drahy ked ma PC maniu, to u ans ale znamena ze pracuje/programue alebo telefonuje s mamickou tak mu napisem cez skype ze ho cakame dole na veceru :D a teda bolo mu to uz aj trapne tak sa snazi komunikovat :D
Ak nebude reagovat tak odid.. vsimne si mozno ked odides, ak nie, tak aj tak dobre :D pre teba dokonca najlepsie :D
@miskabiska ja si pamatám že tu raz jedna kočka písala že manželovi jednoducho prestrihla kábel od internetu , lebo bol non stop na PC. 😀.
Nervozita ak nie je na Facebooku je prejavom začínajúcej závislosti . Možno by mu takáto lekcia nezaškodila, rátaj však s vedľajšími nákladmi . Ja mám centrálnu wifi v mojej kancelárii a ked sa mi zdá že je môj syn ( 16 ročný ) dlho na Facebooku , tak jednoducho potiahnem knoflík doľava na routri , manžel ak pracuje sa pripojí na kábel a zamknem kanceláriu . No a myš vylezie zo svoje diery 😀.
@maminuska aj ja som za prestrihnutie kábla :D :D
@maminuska
@luciferkax lenze kabel sa lahko vymeni a este budu mat ohen na streche.. to moze fungovat na pubertiaka, ktoremu ten kabel kupujete a internet platite.. mne keby ktokolvek prestrihol moj kabel od cohokolvek tak dostane po pysku a teda na dovod by som sa ani nepytala.
@simca06022011 no len kým ho vymení ... alebo jednoducho nech schová zariadenie. Dostane po pysku ..tak aj ja by som zurila keby mi niekto zobral kabel ked musím pracovať ale keby mi niekto takto nevyberavým spôsobom ukázal čo robím , tak možno by som sa aj zamyslela.
Otazne je, aj co na tom Facebooku robi....
@maminuska ale myslim ze on vie co robi ;)
@simca06022011 lenže on sa správa ako pubertiak. A na počítači nepracuje alebo sa zabáva
@miskabiska nestrácaj s ním čas, on si ani nevšimne, keď odídeš 😒 😒 😒 😒 😒
Dakujem vam vsetkym, dodali ste mi odvahu. Tak som to spravila. Poslala som mu cez face foto z postele 🙂)) a potom sme sa porozpravali. dohodli sme sa, ze bude na webe vtedy, ked bude sam, alebo ked budem aj ja. Som zvedava, kolko to vydrzi. A navaril mi super veceru ;)
@luciferkax to je jeho vec;) moze si robit co len chce... A preco ignoruje lartnerku vie len on a ak sa nechce bavit tak nie je o com :D
Bude na webe, len keď bude sam? Tak to som zvedavý, o koľko obmedzí návštevy u teba...
Aj môj ex namiesto toho, aby sa mi venoval (a myslím tým aj obyčajný rozhovor, nie iba sex), radšej komentoval statusy a inštaloval si programy do PC. A naivne som sa za neho vydala, lebo som dúfala v jeho zmenu. Ale našťastie je už po vztahu 🙂 🙂
Boli sme spolu cez 9 rokov a vždy, ked som chcela odísť, sa rozplakal, myslím si, že to bolo z vypočítavosti, lebo iná by ho asi nechcela - IQ mal vysoké dosť.
@miskabiska a ako pokracujete?
Tak keď bude chcieť sex, podaj mu telefón.