Vykašľat sa na to?

jana182929
23. mar 2022

Čaute baby ..idem si po radu mám s ex priateľom dcérku on odišiel ešte keď som bola tehotná nasiel si inú a žil s ňou..ozyval sa ,ale malo teraz odišla a on začal volať nám cez videohovory a že sa chce vrátiť, že je už rozhodnutý, že ju nechce..len ,že sa bojí o jej život, že si urobí ona mu píše také veci, že ho miluje a nechce bez neho žiť.. A on stále ,že snaží sa to ukončiť, zevraj jej povedal.,že je koniec zablokoval ju tak volala jejo otcovi, že si niečo spraví. Ma prísť domov k nám v apríli a už do posúval, že v máji ..ja som mu povedala ,že dávam poslednú šancu v apríli. Keď nepríde nič už. Ale je v tom aj môj bývalý a ktorým som bola, ale len mesiac ,lebo keď si on našiel polroka som čakala a keď nič chcela som skúsiť potom, lebo mi prišiel byť zlatý a dobrý..ale nevyšlo to ..on je stále taký, že chcel by byť so mnou.. No otec mojej dcérky o ňom vie .. neporadite mi ako ho dostat skôr ako ona snažím sa byť milá, dobrá pokecať a tak, ale už ma to prestáva baviť skôr by som už mu dala ultimátum..aby si uvedomil konečne ..kamarátky mi vkuse radia aby pozriarlil, že je dobre, že vie O bývalom a že sa mam chovať nedostupnejsie, lebo že skôr pôjde za mnou ako za ňou..ja neviem je mi hrozne prerevala som už toľké dni

jana182929
autor
23. mar 2022

Zabudla som ešte dopísať, že dohoda bola ,že zarobí mesiac marec vezme výplatu a ide domov ..tak rozmýšľam či mu nedať tak ultimátum buď príde po výplate ,alebo koniec už žiaden kontakt on je v zahraničí teraz

heni79
23. mar 2022

@jana182929 vykašľať sa na to. Chlap, ktorý ťa opustil, keď si čakala jeho dieťa, našiel si inú ... To hovorí za všetko. Prečo sa s ním vôbec ešte zapodievaš? Či očakávaš, že sa vráti, bude otec roka a vzorný partner? Veľmi naivná predstava.

asia83
23. mar 2022

@jana182929 Prosím vás, majte sa rada, majte hrdosť, sebaúctu. To vám naozaj za to stojí nejaký nevyzretý primitívny jedinec, aby ste sa takto ponižovali, hoci s ním čakáte dieťa? Dieťa potrebuje otca, ale normálneho, normálny vzorec rodiny, nie takto. Ach.

veronikaszabova
23. mar 2022

@jana182929 prosim ta, riesis to tu uz par dni 🤦 rady si dostala. Ci cakas ine odpovede? Ziadna normalna zena by ho nevzala spat.

littlefiona
23. mar 2022

@jana182929 po prvé muž, ktorý by ma opustil tehotnú a išiel za inou by už u mňa neexistoval. Po druhé, keď muž ženu chce, prevráti hore nohami aj pol sveta, aby s ňou bol okamžite, to, že príde vtedy a vtedy, posúvanie termínov sú len výhovorky. Po tretie žije v zahraničí, nemá sa len náhodou kam vrátiť na SK, tak chce prísť k tebe? Po štvrté, váž si samú seba, snažíš sa byť na neho milá, pokecáš s ním a pritom to v tebe už vrie. Vieš, čo by som ja urobila? Naložila mu koľko by sa do neho zmestilo, za to čo mi spravil a nech sa chlapec nad sebou zamyslí, a nie ešte, že ťuťu muťu, ale to som ja.

kitycat
23. mar 2022

Fascinuje ma, ze ste to niektore pochopili. Ja z tohonpisania vela nechapem.

Ale jedno ti poviem @jana182929, maj hrdost. Chlap co ta nechal pre inu, ked si cahala jeho dieta nie je chlap a spravi to zase. Nech sa hras na akokolvek nedostupnu

dskjhfdlkdjhl
23. mar 2022

@jana182929 naco Ti je taky "chlap"? Aby si s nim mala dalsie dieta a on opat zdrhol za nejakou dalsou? ked si raz kupis plesnivy chlieb, pojdes ho kupit znovu?

zuzana9393
23. mar 2022

Vies ako to dopadne? Zoberies ho spat, on bude za cas sekat dobrotu, dieta si na neho zvykne a ked neskor zacne behat kaderade, ty nebudes schpna ho poslat prec, lebo bude trpiet dieta. Alebo odide sam a budes malej vysvetlovat preco tatinko nie je uz s vami. Mebud hlupa, nechal ta tehotnu a teraz cakas ze bude iny?

veronikaszabova
23. mar 2022

@kitycat ona to tu uz pise asi 3x za par dni. 🙂 Preto som pochopila o co ide 😂😂😂 keby som citala len toto, nemala by som sajnu, co chce

dskjhfdlkdjhl
23. mar 2022

@veronikaszabova ja som dobra, ja som to pochopila na prvu dobru-ja som si uz tak zvykla na MK-hotentotstinu, ze v pohode uz pochopim snad vsetko😀 Tu skor prekvapi, ak niekto pise normalne.

moonlight1210
23. mar 2022

@jana182929 ja by som ti ho dopriala. Naozaj. So vsetkym, co ta pri nom caka. Nech sa este raz riadne popalis.
Potom ta tieto plane tuzby prejdu a budes vyliecena. Minimalne z tohto jedneho chlapa.

Ved si mu na smiech. Nevidis to? Ides mu davat ultimata. Ale iba take trosicku.
Aby sa zlakol, ale nevzal to vazne. A aby si ich nemusela splnit.
Jasne, ze si pre neho zaloznicka na lavicke. Uz vyssiu uctu ma u neho ta druha labilna exka.

A ty sa radis s kamoskami, ako vzbudit u neho ziarlivost. Zvysit svoju hodnotu. Robit nedostupnu.
Aku hodnotu? Ved uz si u neho opáčená. Uz ta mal, i opustil. To on uz urcuje, aku mas u neho hodnotu, nie ty.
A ked uz by si chcela, tak rozhodne nie cez poziarlenie si. Len co sa ti vrati a ty zacnes sekat dobrotu, uz budes len jeho, dovidenia takto ziskana hodnota.
A ked robit nedostupnu, tak preto, ze realne pre neho nedostupna chces byt. Nemas zaujem. Nie hrat mu divadlo a kutikom oka cez plece sledovat, ci to zabralo a uz za tebou bezi.

Taky “skvely” chlap, len co je pravda. A ty sa o neho este chces pobit, len aby bol tvoj.

opuska
23. mar 2022

aby som chlapovi davala ultimatum ze pokial chce byt so mnou nech pride do vtedy alebo do vtedy? ale no tak na to hadam odkazana nie si, evidentne to sam nema zrovnane v hlavne a pokial sa necha hentak vidierat od druhej zeny tak je to co za chlapa? len same vyhovorky.

moonlight1210
23. mar 2022

@kitycat da sa to pochopit, i ked moj prvotny predpoklad na zaciatku textu bol, ze on ju otravuje s navratom a ona ho nechce.
A z textu vyplynulo, ze ona prosika o jeho navrat a on vaha, ci sa mu chce.

syslik81
23. mar 2022

este napis asi tak 5 tych istych tem a dozvieme sa oooovela vic kedze v kazdej prihodis daco nove n v podstate z toho aj tak vychadza ze je to debila ty hus co ho aj tak vezme nazad... on bude mat obe a ty ? dalsiu temu na novy prispevok na Mk ..

hyta
23. mar 2022

Chlap ťa zradil, keď si čakala jeho dieťa a potrebovala si ho. Čo teraz od neho čakáš? Že sa ku tebe vráti, urobí ti druhé dieťa a zasa zuteká? Nebuď naivná, po svete behá dosť mužov a aj charakternejších než je tvoj ex. Ten za dáky boj určite nestojí.

petamich
23. mar 2022

kolko mate rokov aj s kamoskami, lebo ziadna dospela zena, matka, by neradila druhej "aby trosku poziarlil" a nie urcite by som ho nezobrala naspat, vlastne s takymto typom by som velmi pravdepodobe ani dieta nemala 🤷‍♀️

oli18
23. mar 2022

Ty si tu uz pisala. Tieto tvoje vylevy su akoby pisala pubertiacka. Ani som to nepochopila, kto s kym, ale asi kazdy a kazdym. Nie ste este zreli na vazny vztah.

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
slniecko_12
23. mar 2022

@brembo lepšie by som to nenapísala 🙂 👍 👍 👍

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nelina1
23. mar 2022

@jana182929 Len raz v živote som dala šancu chlapovi, ktorý odo mňa odišiel. Teda odišiel odo mňa a aj vtedy malej dcérky. Šancu som mu dala v mene našej rodiny, kvôli malej, aby neprišla o otca.
Bola to chyba. Pretože, keby nás mal rád, nikdy by neodišiel, neriskoval by, že o nás príde.
Tvoj priateľ od teba a malej odišiel keď si ho najviac potrebovala a bola najviac zraniteľná. Je to slaboch a nekvalitný kus. Aj teraz si necháva otvorené zadné vrátka. On sa v tomto nezmení. Je rád, že má plnú pozornosť dvoch žien.
Nikdy nedávaj druhú šancu chlapovi, ktorý od teba raz odišiel.

zuzina25
23. mar 2022

@jana182929 chlap, ktorý je ozajstný zrelý chlap, ktorý vie čo chce a miluje ženu a svoje dieťa by ta po prvé nikdy neopustil, práve naopak aj keby máte problémy urobil by všetko preto, aby ich vyriešil a po druhé išiel by aj cez pól zemegule aby bol s tebou a svojim dieťaťom. Toto je obyčajne nevyzreté zakomplexované decko, ktoré nevie čo chce. má s tebou dieta a on váha? 🙈 preboha maj svoju hrdosť, ponizujes sama seba keď toto robíš. Raz odišiel ešte aj keď si s ním čakala dieta tak ta opustí zas .. človek sa nezmení ani za týždeň ani za rok. Ak sa niekto chce zmeniť v takýchto prípadoch je to ťažká a celozivotna práca na sebe samom. Buď rada že to urobil takto a teraz a nie keby s ním máš 3 deti a zabijes s ním 20 rokov života.
Máš dcérku- polož si otázku, ak by sa toto stalo mojej dcére a urobil jej to nejaký ,,chlap” chcela by som aby sa k takému vrátila ona sama? Radila by som jej ako ho nalákať? Aby mu dávala ultimáta?

juliavioleta
23. mar 2022

@jana182929 myslím si že keďže má s tebou dieťa tak si myslí že to je dôvod pobudnúť so s bojím potomkom možno do chvíle kým tebe nedôjde s ním trpezlivosť a pošleš ho kade ľahšie