Ahojte, svokra odkedy sa malý narodil ho pomenúva naozaj nechutnými výrazmi.. ja už som zúfalá, mužovi to príde vtipné, oni sú takí.."vtipkari" všetci. Mne to neskutočne vadí, som z toho na nervy a nenávidím to. Podľa mňa to nie je normálne. Ako jej dohovorit? Ani po dobrom, ani po zlom to nešlo, dokonca som tam prestala chodiť, ale ona k nám nie. Proste to nedávam, jedna hnusná osoba.
@minenkak rôzne pre mňa nadávky, malý zmrd, parchant, keď mu niečo spadne, alebo rozleje napr tak mala sračka. Mne je z toho už zle, oni sa smejú, že to je ich taký interný druh humoru, že to z lásky a pod. somariny mi rozpráva
Preboha, by sa s tým “malým zmrdom” už nestrela.. je nechutné, aké zvyky sú v niektorých rodinách. A áno, sú to nadávky! Veď jej povedz, že ty stará žumpa, a riadne sa na tom pobav 🙄
@autorka toto by som nezniesla
Zmrd? Sracka? Parchant?
Raz by take povedala môjmu dieťaťu a Otvorila by som dvere a svokra by letela von !!!!
A skúsil by muž niečo pivedat ! Na tu hádku by do smeti nezabudol
Dúfam, že toto je vymyslená téma a neexistuje žiadna babka čo povie vnúčaťu zmrd
Mne by to tiež vadilo. Povedz,že si neprajes, aby sa tak vyjadrovali.
@denisa_deniska ver mi že mám sto chutí, ale ja nie som ten typ človeka. Akože nie som puritanka, zanadavam si a rada ale nie bezdôvodne a na niekoho. Ťažko mi je z toho normálne
Vsak jej zo zartu povedz stara krava, svokrovi stary dement...
To bude srandy kopec🤣internej
@modrykolibrik ja to nenávidím , zhnusili sa mi nejak
@pribinak bohužiaľ. Ja som sa v živote ešte s niečím takým nestretla. S takou rodinou..
@anos18 povedala som, asi 57839x
Ja by som teda nechcela, aby si môje dieťa ďalej zobralo tieto návyky, že niekomu len tak zo srandy povie niečo takéto, normálne odstrihnuť sa.. budu s tým len problémy
A ešte to hovorí takým "milým" hlaskom, viete ako sa ľudia prihovárajú deťom. Ja prichádzam o zdravý rozum, keď toto vidim
Vôbec by má ich názor nezaujímal. Môjmu dieťaťu nikto zmrd hovoriť nebude !!!!
Však keď chce nech tak povie niekomu na ulici
@pribinak ani medzi sebou si tak nehovoria, to len ona na deti. Jej to príde reálne vtipné, rozkošné zrejme, alebo čo
Tak ich dôrazne žiadaj, nech to rešpektujú. Alebo sa nebudete stretávať
Jedine sa ozvat. Nic ine ti nezostava. Raz a naporiadok ze si to svokra uvedomi. Proste sa musis zastat dietata kym to same nedokaze.
A ze sa muz na tom smeje…. Zvlastny zmysel pre humor.
@denisa_deniska veď ani ja nie. Desím sa dňa, keď bude drobec vedieť opakovať slová po druhých
Musí sa s ňou vnúčik stretávať? Fakt, raz by povedala takto príjmu dieťaťu, v momente sa sviham a odchádzam a dieťaťom, ak by bila u nás, v momente odchdza ona
@ahhola presne presne. Toto treba pouzit. Ten vyraz tvare by som potom chcela vidiet.
Nepuštala by som ju k synovi. Nie je tvoja povinnosť jej otvoriť dvere, keď sa bude pýtať tak jednoducho preto, lebo má nevhodný slovník a nechceš aby sa tvoje dieťa naučilo rozpravat akoby vyliezlo z 3.cenovej.
Mužovi by som tiež vyčistila žalúdok, on ho tak tiez oslovuje?
Ja vám tiež nehovorím stará pi*a tak Vás prosím aby ste vy nenadávali môjmu dieťaťu!Nech sa páči tam sú dvere!
@anos18 žiadala som...už som si pripadala, že to ja som tá divná zrejme. Ale nemôžem zobrať dieťa a odsťahovať sa na druhý koniec sveta
@lienka.7 ja neviem, nepýtala som sa. Možno
Clovek by sa mal nejak sebaregulovat a spatne hodnotit, co komu vypotil.
(neznal cizi vyrazy, ale s radosti je pouzival) 🤣
Raz ma pobavilo, ako velkemu babovi😅povedali Otesanek. Po vygoogleni mi bolo zle.
Pán a pani Horákovci túžia po dieťati. Jedného dňa pán Horák vykope na záhrade peň, čo vyzerá celkom ako malé dieťa. Stačí ho len dlátom v dielni dotvoriť. Pani Horáková potom svojou túžbou a láskou peň oživí. Dieťa, ktorému dali meno Otík, je neustále hladné – keď ho jeho rodičia nedokážu nasýtiť, zje najprv domáceho kocúra a potom sa pustí do ľudí z okolia. Ale susedova dcéra, malá Alžbetka, sa rozhodne o Otíka postarať. Kradne doma jedlo z chladničky, obetuje všetky úspory na jedlo pre Otesánka, ale stále je to málo. V zúfalstve mu napokon navrhne, aby zjedol svojich rodičov. Starý mýtus prebudený k životu neodvratne speje k naplneniu…😡
@pribinak ale čo ju mám za vlasy vytiahnuť ? Chápeš
@gejb on nie, ani svokor, ale ignorujú to obaja, alebo sa tvária, že je to v pohode. Ja už neviem čo toto ma byť akože
Otvorím dvere a poviem a von !!! Al ak nie, tak by išla aj za vlasy
Ona si toľko dovolí, koľko jej ty dovolíš
A ako mu hovorí