Nedávno sme to trošku prehnali s alkoholom........teda skôr môj priateľ.......po tom, ako som mu pomohla ísť do sprchy, pretože pozvracal posteľ a snažila som sa ho zobudiť no neúspešne a keď sa mi to podarilo v kúpeľni mi vynadal, že som p**a a že sa o neho vôbec nestarám......má totálne okno, vraj si to nepamätá.....stalo sa to prvýkrát......ospravedlňoval sa mi, keď som mu povedala, čo mi povedal, neveril vlastným ušiam.......verím že to bol len výplod jeho podnapitej mysle a hovoril za neho alkohol........vždy sa o neho starám, ľúbim ho, ale toto ma dostalo😔bojím sa, že sa to bude opakovať
@zazvorka87 starať ako že sa mu venujem, navarím napr......
@25tiger1 neries ak sa to stalo prvykrat ..ale raz mesacne ozrat sa do nemoty by som riesila... nieje pravda ze opity clovek vravi pravdu-blbost .. proste stalo sa... miesto pitia raz za mesiac chodte spolu na veceru,prejst sa do prirody spravte si doma romantiku etc.... alkohol je zradny z mesacneho popijania to moze byt 2x do mesiaca tyzdenne a ani sa nenazdas a je tu dalsia diskusia ...
Viem že toto nieje podstata diskusie.. ale ani si neviem a nechcem predstaviť ako ste museli byť ožratí keď sa dospelý chlap dokáže dogrcať v posteli. No hnoj 🤮🤮🤮
v prvom rade by som ho v tej ogrcanej posteli asi nechala, keby tu postel ovracal, lebo ma nejaku virozu alebo sa neciti dobre, tak by som mu aj tu misu pred ustami drzala aj cajik mu varila aj suchare sla kupit ale aby sa dospely chlap opil tak, ze ovracia postel a ja by som ho este ratovala, tak to asi nie a mozno som jedina, ktorej to pride divne ale to ste sa opili do takehoto stavu sami dvaja doma? ked by sa opil raz za rok niekde medzi ludmi na firemnej oslave alebo s chlapmi, ze ten posledny si uz nemal dat okej, stane sa, stalo sa aj mne aj mojmu partnerovi (ze sme sa o/pili, lebo posledny bol uz too much) ale co ti ja viem...a hlavne ty musis vediet, ci je na tom zrnko pravdy alebo proste nevie co nahovoril, ak sa to stalo prvy krat, tak by som z toho dramu nerobila ale ty si musis rozmysliet, ci je okej ak by sa ti takto ozral a spraval znovu, pre mna to okej nie je
a čo by si chcela od nás počuť? keď je triezvy v pohode, tak proste nepite... aspoň nie do nemoty, kedy už o sebe neviete... podľa jednej poznámky ťažko robiť závery, ako ju asi myslel
každý keď bol opitý tak že o sebe ani nevedel povedal aj to čo nechcel a to čo pravda nebola. Nemyslím že by o tebe mal takúto mienku a určite z toho netreba robiť drámu opitý človek je poväčšine agresívny a hovorí prvé čo mu príde na jazyk
@25tiger1 V akej rodine si vyrastala? Bil vas alebo tvoju mamu otec alebo bol alkoholik?
Z tvojho prispevku sa zda ze vsetko co chlap potrebuje robit aby bol dobry je nebit partnerku. Vies ta bitka je to posledne zlo. Kym sa tam chlap dopracuje, dokaze robit celu plejadu hroznych cinov. (nadavky, ponizovanie, ignoracia, alkoholizmus).
Prehodnot si svoj rebricek hodnot. Ak budes mat latku nastavenu takto velmi nizko, budes cely zivot s chlapmi co ti grcaju do postele a nadavaju ti.
No fuj, to je teda nechutná situácia.
Súhlasím s bennom, na Slovensku ľudia chlascú, aj keď je to ako sa aj hovorí metla ľudstva. Toľko rozvratenych vzťahov, zničených rodín a začínalo to pozvracanymi posteľami/bytmi.. , ľudia sú nepoucitelni.
Neviem si predstavit, zeby som mala zit s chlapom, co sa spije ako doga a vygrcia sa mi do postele. Fuj! Pre mna je to nieco neskutocne nechutne, spodina. A to, ze ta pocastoval tym, ze si pica, tak tym to len zaklincoval.
Ja som úplný abstinent cely život nikdy ani glg ... neviem pochopiť ľudí čo pijú a ešte takto že si nepamätajú ... v tom ti neporadím ... ale keď ste si to vydiskutovali a osp. Sa myslím že nemáš čo riešiť ďalej ... ak sa to stane znova vieš čo robiť ... ja mám asi latku niekde inde no z 1 nadavky by som drámu nerobila ...
vieš ako sa hovorí...
triezvy myslí - opitý povie
len opití a deti hovoria pravdu...