Ako by ste reagovali keby vám povie manžel pri hádke že ste špina vyj.bana a nasledne aj p.ca z mojej stránky urážka nebola
vzťah je vždy o dvoch ľuďoch, každá minca ma dve strany, nevieme čo sa stalo čo ho nútilo takéto slová povedať, nevieme, či to povedal prvý krát alebo je vo Vašom vzťahu normálne sa takto rozprávať. Každý vzťah má iný slovník. Musíš vedieť sama, či je to OK. Za mňa je úcta k človeku základ dobrého vzťahu, ak sa takto chová normálne v triezvom stave určite by som spozornela a ak nemáte deti určite by bol už môj ex, treba si vážiť samú seba. Ver, že ak niečo sa stane prvý krát a ty ukážeš, že si to necháš sa to bude časom len opakovať :(
No musis mu dat za pravdu, lebo len taka by si takeho vzala ;)
Nereagovala by som, hovoril by s ním už len rozvodovy právnik.
Vypisala by som rozvodove papiere.
Nevedela by som si predstavit byt s nim dalej, ale to pisem ja co mi manzel za 30r ani raz nic vulgarne nepovedal a ani ja jemu.
Môj manžel taký slovník nemá, v živote som ho nepočula zahresit. To skôr zahresim ja keď sa zľaknem,... takže co ti poviem? Nikdy by som to netolerovala, nikdy.
Je to vol, ale to uz vies davno, nemusela si cakat prave na tuto hadku aby si to zistila. Volom ostane, to nezmenis akokolvek sa budes snazit, pretoze ziadny skutok nikoho neopravnuje k invektivam ani v tom najvacsom zatemneni mysle z emocii. Tak mas dve moznosti, stat sa "poslusnou a neprovokovat", lebo panko nevie vecne a slusne diskutovat o problemoch alebo sa zariadis inac.
Založím si hneď tému na MK, aby o tom každý vedel? Čo sa hovorí v amoku, tomu neprikladám žiadnu váhu. Proste si ho poriadne vytočila. Hádka ešte nie je vojna. je to len oheň na streche, ktorú treba uhasiť. Deti zvyknú vrátiť a prilejú ešte olej do ohňa a povedia: Tvoja mama. Treba byť vyspelým diskutujúcim a nevyhrotiť dialóg do nepríčetnosti druhého.
Ignorovala a vratila sa k problemu...
Ja by som sa asi nezmohla ani na slovo,lebo moj mi nenadava a neviem si predstavit,ze by mi nieco take povedal ani v tej najvacsej hadke. A ked by som sa uz prebrala z toho soku,tak by som mu to dala poriadne vyzrat. Toto sa viac nesmie opakovat
Nikdy pri hádke ani jeden z nás sa neznížil k tomu, tvrdiť druhému, že ty si to a to. Vždy sme sa hádali kvôli tomu čo sme spravili, povedali, atď. Čiže - toto by som si s ním vyjasnila hneď ako vychladnem. Že nie, NIE SOM piča, ani kurva a ak nevie, čo tieto pojmy znamenajú, nech ich nepoužíva. Lebo taká piča mu večeru určite neuvarí, tá v podstate nespraví nič, akurát sa do nej dá zasunúť penis a raz za čas vie tade vyliezť nejaký novorodenec. Takisto nie som kurva, lebo kurva určite nebude s jedným mužíčkom po večeroch sedieť pri telke, či kde, kurva má totiž vtedy čosi úplne iné na robote. A s veľkou pravdepodobnosťou nemá žiadneho manžela. A ešte raz mi také čosi pri hádke povie, tak jednoducho odídem. Nech si nájde takú, ktorú môže pri hádke takto titulovať. Finito. A je už na ňom, ako sa pri ďalšej hádke zachová a čo vypustí z úst.
tak ano, existuju aj taketo jednoduche exemplere s vyberanym slovnikom, najma ak maju plne gule a nevedia sa ovladat...neviem, ako by som reagovala
A mna by (mozno ako jedinu) zaujimalo, co sa vlastne stalo a preco ta takto pomenoval… lebo ak si ho fakt v niecom podrazila, tak je to mozno aj pravda a je cas sa rozviest. Ak sa jednalo o nejaku banalitu, tak je tiez nacase prehodnotit vyznam manzelstva. My napr ani jeden nemame problem bezne pouzit vulgarizmy, ale NIKDY nie su adresovane tomu druhemu, ani mierene voci blizkym. To asi ani v najvacsom amoku by sa nestalo, jednoducho funguje vzdy vzajomny respekt a ucta, aj ked sa v niecom nezhodneme.
Len raz by to povedal a hneď by som vedela že pre neho neznamenal uplne nič a som pre neho nula .... Takže utekaj čím skôr lebo to sa nezlepší ..nikdy nebudeš pre neho viac iba to čo ti povedal...
V afekte sa povedia veci, ktore sa nemyslia vazne, urcite by som vypla zvuk, cakala ospravedlnenie, raz by som to pravdepodobne nejako prežila, ale ak ma taký slovník, je možné, že sa to bude opakovať, znamená to, že si Ta az tak neváži, my sa doma takto nerozprávame, pre mna by to bol dôvod na rozchod, ale ak máte deti a nemáš svoje financie, je to zložité….
Opýtala som sa, prečo sa tak ponižuje. (Neponizuje tým mňa, ale seba) Nastali aj iné veci, už je ex.
neviem si predstavit vziat si za muza takeho debila, ale uz keby, asi by som mu pobalila spodne pradlo a vysmarila pred dvere, dovidenia. Len zase taky debil by asi v klude neodisiel na par dni prec rozmyslat nad sebou, takze neviem :D