V živote by som si nepomyslela, že môžu byť vzťahy pri bývaní so svokrovcami až také vyhrotené.
https://www.youtube.com/watch?v=i9o8jLHtThwRadšej v stane pod stromom ako vo vile so svokrou.😉..a to som mala celkom dobrú svokru a ani sme tam nebývali,ale....
Byvanie so svokrovcami nemusi byt zle ale povedala by som, ze sa tak na veky fungovat neda a po case isto pride chvila, ked si poviete dost a bude chiet co najrychlesie zo spolocneho byvania odist. Jednoducho nikdy by to nebolo vase byvanie a zvlast svokri to vedia dat poriadne pocitit
Ojoooooj, o tom by sa dalo hovoriť hodiny...
Pôvodne sme mali byť u svokrovcov tak jeden rok, ale boli sme takmer tri roky a postupne to gradovalo až do tej miery, že sme sa behom týždňa odsťahovali do podnájmu... a bolo všetkým hneď lepšie, okrem môjho muža, ten trpel, lebo sme zrazu mali vyššie výdavky, ja doma na materskej... A on až vo veku 32 rokov vyletel z rodičovského hniezda :D :D :D.
Potom už bolo lepšie, aj vzťahy.
Myslím si, že dlhodobé spolužitie s rodičmi / svokrovcami pod jednou strechou nerobí dobrú krv, nech už sú akokoľvek dobrosrdeční.
Vždy si kladiem otázku, aká budem ja, keď by k tomu prišlo... A úprimne? Ľutujem moje deti, lebo to asi ľahké nebude. A preto viem, že im radšej pomôžem finančne, nech si žijú samé v garzónke, ako ich mať pod jednou strechou a trápiť ich mojou gestapáckou náturou (čo sa môže ľahko stať).
Držím palce, nech to rýchlo pominie, treba zhlboka dýchať a predýchavať ako pôrod. Len pozor na vlastnú psychiku!