Zdravim. Mam taky problem s manzelom hadame sa a mame 4 mesacne babo. A stale ked sa hadame sa mi vyhraza ze dieta zostane snim, ze sudom to vyriesi. Bojim sa toho ze mu daju dieta. Ci davaju matke a su to len vyhrazky z jeho strany???
9 z 10 takych mudrych chlapov sklapne v momente, ked by naozaj hrozilo, ze by sa o dieta mali sami starat. Vsak sa o dieta nevedia postarat ani jeden cely den, nie to aby sa starali cele dni, tyzdne, mesiace, roky. Nenechaj sa zastrasovat a ak je to manzelstvo neudrzatelne, tak tohto sa naozaj bat nemusis
@thereisabear nie!! Na plno sa venujem malemu.
@tajnahostka manžel ho bude vedieť kojiť? Pôjde na materskú? Asi ťažko...
pozná ta a vie ze mu všetko uveris...
@tajnahostka chces od neho odist? Toto je psychicke tyranie.
@betulinka1 uz pomaly rozmyslam zeby som odisla. Vecne ked pride domov nevenuje sa malemu. Ja som snim nonstop
@tajnahostka Prečo sa vlastne stále hádate?
Zenske fakt ste take natvrdnute alebo sproste alebo neviem ako to nazvat ze verite tomu ze by niekto dal 4m dieta otcovi? Este povedz ze kojene.
Opytaj sa ako si to predstavuje. Ci pojde na matersku, alebo si ho bude brat do prace a ani nepipne. V noci mu povedz nech vstava, sak nech si zvyka ked si mysli ze mu ho daju. Atd atd
@mandarinka555 ked pride z robity domov nevenuje sa malemu. Stale si najde daco len aby nebol somnou a malym
@really8 neni kojene
@tajnahostka Už vidím chlapa, čo sa vôbec nevenuje dieťaťu, ako bojuje na súde o to, aby ho dostal do svojej starostlivosti. Rečičky! Vysmej sa mu do tváre, povedz: "Môžeš začať, hneď tu a teraz, ja idem von, postaraj sa o malého!"
@tajnahostka preco si teda myslis ze mu ho daju? Aky maju na to dovod?
@really8 ci si daco na mna nevymysli aby silou mocou ho mal on
@tajnahostka lebo vsetci na sude su padnuti na hlavu. Sak uvidia ze ho nevie ani chytit. Fakt trochu kritickeho myslenia treba zapojit.
Povedz mu že budeš trvať na striedavej starostlivosti a nech ti neskúsi počas svojho týždňa volat. Hneď sklapne 🙈
@tajnahostka také malé dieťa len tak otcovi nedajú. To by z tvojej strany museli byť veľmi veľké problémy, alkohol, drogy, duševné choroby..
Podľa mňa ťa len chce zastrašiť. Nedaj sa psychicky deptať, keď máte ozaj veľké problémy, tak radšej ísť od seba. Bábätko potrebuje mať doma kľud a spokojnú matku, ešte stále je na teba veľmi napojené a všetko vníma a bude zrkadliť.
Joj takých hrdinov ako je ten tvoj takých tu už bolo.Neverí iba ťa vydiera sprosto že TI vezem dieťa iste určite je kojení a súd mu ho prídeli neblázni.A take malo bábätko sa nedava do striedavej starostlivosti.A ak pôjde vycíš pán do roboty tak kde da maličke či do uschový batožin.Debil primitivný.Chudak ubohy.
@tajnahostka neboj sa, nikto ti dieta nezoberie. Hrdinovia su iba doma. Ale dam ti jednu riadu ak ti to hovori, nereaguj na to. Mykni plecom, neobhajuj sa, neargumentuj mu, ze nie sud ho da mne atd. . Lebo takéhoto debilka živí tvoj strach. Ked uvidi, ze sa budes bat o to viac to bude hovorit. A ty tomu casom uveríš a nebudes nevedieť odist. Strach je nástroj tyranov a obete tomu veria.
@tajnahostka Ešte som ti zabudla napísať, že on ti to nehovorí preto, že by dieťa chcel do svojej starostlivosti, ale preto, že vidí strach v tvojich očiach, keď ti to povie. Vidí, že toto je to, čo na teba zaberá, že týmto ťa môže ovládať. Zober mu túto zbraň, je to ľahké, stačí mu ukázať, že sa toho nebojíš. On reálne nemá šancu dostať dieťa do svojej starostlivosti, ani keby chcel. Ale on ani nechce, sú to len reči. Čo by s pár mesačným dieťaťom asi tak robil? Chlap, čo sa ho ani nechytí! Zostal by s ním na materskej?
To je jedina páka, ktoru na teba ma, ze ty zoberie vase dieta... Hodi do batohu a pojde s nim do prace asi... Ci ked sa teba zbavi, zapne sa v nom otcovsky pud, ked doteraz mu staci pozriez na krpca z dveri..
Veru, ked zas povie Beriem maleho, daj mu ho do narucia, ze Zacni hned, odid😅
Niekto klonuje tych drbov?
ktoru na teba ma, ze ti😅zoberie vase dieta......( Jezisi, taka hrubica🚀)
Nechaj mu ho na dve hodinky a hneď mu sklapne hrebienok.
Povedz ze pri rozvode ty navrhnem striedavku, aby si mohla ísť do roboty a aby vedel do čoho ide tak od dnes sa stará on, a nech sa nepokazí ti zavolať. Jedine v ohrození života, a ohrozenie života nie je že dieťa má plnú plienku. Ostatne nájde na nete.
Oprava neopovazi 😆
@tajnahostka Chlapov predsa také malé deti otravujú...Ono celkovo ich deti otravujú a chcú mať od nich pokoj, tak z domu utekajú...
@tajnahostka to je teraz nejaká nová móda vieš moja. Niektorí muži tu zisťujem, si akosi novými úpravami práv uvedomili, že dieťa je zaujímavý objekt na rukojemníka. Nie že by sa náhodou chceli starať a oželieť svoje full platy, ale aby mali v hrsti ženu. Vôbec sa tým nevzrušuj, s chladnou hlavou zakývaj bye bye a podaj si o výživné na teba a dieťa. Keď už teraz (v obdobi kedy ho najviac potrebujete), ťa takto zdeptáva, nemyslím že by sa vám s ním malo v budúcnosti dobre žiť.
@ahhola niekto klonuje tých drblov veru.
Teoretická otázka, čo ak by matka nemala vlastné bývanie ani možnosť si niečo prenajať (nevychádzalo by jej to z rodičáku ani výživného)?
@evka52 nuž, na toto matka musí myslieť predtým, ako sa matkou stane. Čo ak? Vložiť celý svoj život do rúk muža, nikdy nie je dobrý nápad. Aj v takýchto prípadoch sa nájdu riešenia, len nie tak komfortné.
@jakubrianka Toto mi jedine napadlo v prípade autorky, keď nemá problém s drogami/alkoholom, nemá žiadne diagnózy, nezanedbáva starostlivosť a výchovu dieťaťa, tak jedine ešte zostáva vlastné bývanie, či si to vie zariadiť, či je ich byt/dom spoločný alebo z nejakých dôvodov patrí len manželovi.
Piješ? Droguješ? Venuješ sa prostitúcii?