Prosím vás čo mam robit keď mi byvaly s ktorým mam dieta vravi že prisaha že všetkým už dá pokoj a dnes ho vidíme posledný krát… mieri tým presne na to, že si nieco urobí. A ja mam fakt strach pretože tentokrat je naozaj zúfalý, vidim že je fakt na dne. Mam o neho strach a neviem čo mam robit. Čo keď si naozaj nieco spraví? Ja viem, že toto je typické u chlapov po rozchode atd ale ako vravím, teraz naozaj vyzera že to mysli vazne.
a co akoze chce dosiahnut, ked prislubi, ze sa nezabije?
Moj ex sa takto zabijal pravidelne, uz ma 49 a vcelku sa mu aj dari
@pribinak ja viem že nenesiem ale ak by sa to naozaj náhodou udialo, jeho rodina by mi to 100% vycitala a boli by sme všetci zničený. Neviem ako mu mam povedat aby sa unormalnil a rozmýšľal
tiež som mala tú česť stretnúť takýchto pakov... A - Žijú si veselo ďálej....Neboj, nič si nespraví ten ťa ešte aj prežije...
@tenerifka Ano, vravím že viem že taketo reci sú úplne bežne zúfalých ľudí po rozchode. Lenze on je v naozaj ťažkej situacii, nema poriadne kde byvat, ma strasne dlhy, mna opustil kvôli milenke, ja som si nasla už ineho a exa nechcem prijať naspäť. Syn ho odmieta, kvôli tomu čo urobil. Takze teraz naozaj nevidí zmysel v zivote
Jeho rodina tá nemusí zaujímať. To je ich pohľad.
Ty chranis seba a dieťa. Fakt ešte raz začne, že sa ide zabiť, volaj 155 a 158
Vybavila by som si zákaz styku k dieťaťu. Evidentne je psychicky labilny. Človek so zdravou psychikou toto nerobí
ak ti to pomoze, chod na policiu, ukaz spravy, kde pise, ze sa chce odpatat. Zavolaju mu zachranku a mozno ho hospitalizuju na psychiatrii. Bud rada, ze si sa takeho chuja zbavila
Skús mu niečo pekné napísať. Možno práve to potrebuje. Cítiť podporu a, že niekomu na ňom záleží.
Citovo ťa vydiera, vie ako na teba... Je to jeho život, co si s ním spraví je jeho vec. Ak ťa takto manipuluje, vaša konverzácia či komunikácia má byť len ohladom dieťaťa.
Ten, kto sa vyhráža samovraždou, väčšinu pri vyhrážkach aj ostane. Drží tá v šachu.
@hipuska dufam v to ale ako ho z toho “prebrať” neviem ako s nim mam teraz rozpravat a ako k nemu pristupovať. Bojim sa byt nejaka odmerana ale mam pocit že inak mu oci neotvorim. Dokonca som mu povedala že ak s tým neprestane že už fakt vybuchnem a dam mu facku (čo som nemyslela vazne) a on povedal že či chcem aby toto bola posledna vec ktorú mu urobim
Nekontaktuj sa s ním.
Vôbec sa s ním nebav okrem info o synovi. Ak naozaj myslíš, že si niečo urobí povedz to jeho rodine.
@winki13 bohužiaľ to nejde, pretože sme teraz casto spolu v byte. Keďže ja so synom byvam v jeho byte pretože zatiaľ nemame kam ist.
Ja budem za svinu, po prve s jeho rozhodnutim nemas nic spolocne, a po druhe bude po probleme. Jeho rodina moze tak maximalne vycitat sebe akeho debila vychovali.
Pises,ze nema poriadne kde byvat a teraz puses,ze byvas unho v byte? Nenesies ziadnu zodpovednost za jeho zivot a keby si ho vzal,nemas na tom ziadnu vinu. On si narobil dlhy,on si nesiel milenku a co cakal? Ze budes s nim z lutosti? Nech ide vyplakavat milenke na plece. On ta len vydiera a ak mas o neho strach,kontaktuj jeho rodinu.
Nič si neurobí. Nereaguj na neho a vôbec ho nerieš. Ja som toto zažila, pomohla som a teraz som najväčšia piiip😁
@eeffka lenze oni vedia že ma prosil o odpustenie a že sa chce vratit a “zachrániť rodinu” a vedia že som ho odmietla. Už to mi vycitaju. A keby si naozaj nieco spraví, brali by to, že je to kvôli tomu, že som mu nedala druhu šancu
S takýmto človekom by som nebývala, to radšej útulok pre matky s deťmi
Tak sa čím skôr odstahuj, ak bude toto vykrikovať volaj políciu alebo záchranku.
Opakujem on sa rozhodol, nikto ho nenutil mat frajerku, tak ako sa rozhodol tak musi znasat aj dosledky. Koniec diskusie.
Zájdite za psychológom. Treba sa rozprávať, komunikovať, ale nenechať sa vydierať. Nie je to ľahká situácia. Treba sa ozaj poradiť s odborníkmi, lebo doma prevládajú kadejaké emócie.
Nerieš ani jeho rodinu. Rázne im povedz "A dosť!" Takých "odpusteni" ešte bude ak to neskončíš. On je zodpovedný sám za seba. Ak nevie riešiť problémy, nech vyhľadá odbornú pomoc
Moja kamaratka odisla po 23 r od muza, lebo bral kokain.Uz 2 r sa vyhraza, ze sa zabije, pokym sa nevrati a iba ona ho moze zachranit.Uz mu raz zavolala sanitku za 2 dni odisiel z Pezinka na reverz.Jeho 73r mama jej vyvolava, ze mu ma odpustit a vratit sa pritom su uz rozvedeni.ty nie si povinna niekomu davat druhu sancu.Len Ta psychicky vydieraju.Ked sa citi zle povedz, ze si ochotna ist s nim k psychiatrovi
Musis byt s nim co najmenej, nech Ta nevidi, nech nema sancu vydierat, neodpisovat....komunikovat iba ohladne dietata, vecne...
No a este aby boli veci na poriadku, nema kde byvat a ma byt? Sa vystahuj ked teda zacinas novy zivot a ma on o problem menej. Toto je dost pod uroven byt v exovom byte a obhanat noveho frajera. Nebudete sa vidat ani dieta nebude denne v strese
Prečo si sa rozhodla od neho odist? To povedz aj jeho rodine a bodka.
Ježiš takých tu bolo čo mali takéto silácke kecy...a kde sú dnes?Darí sa im dobre.
Zavolaj mu záchranku, že sa vyhráža smrťou
Ty nenesies ŽIADNU zodpovednosť za jeho činy a rozhodnutia. Je dospelý, svojprávny a al sa rozhodne pre takýto cin, tak je zodpovedný len a len on
Ideálne by bolo ho zablokovať si ho a komunikovat len cez právnika