Vyhovuje mu to takto?

mirkaaaaa23
25. dec 2024

S priateľom teda s ex/priateľ sme sa rozišli, každý išiel sám bývať.. po týždni ,,docupital,, naspäť ku mne, že aby sme spolu ,,len,, bývalí. Fungujeme takto už pol roka.
Spávame spolu, bývame spolu, pred jeho rodinou sme akože spolu ale akonáhle má nejakú možnosť- vyhodí mi na očí, veď my nie sme spolu, čo robíš. Co sa týka mňa, je extrémne žiarlivý, ale nemá byt prečo, veď nie sme spolu podľa jeho slov 😄..
Aj teraz máme ísť spolu na Silvester ale už dopredu dotyčného čo to usporadúva upozornil, že som neni jeho priateľka len spolu bývame ale keby sa tam niekto začal na mňa lepiť, to by bola konečná alebo keby sa začnem ja správať ako keď by sme neboli spolu. Viem je to na hlavu trafené .. len chcem vedieť Váš názor, čo si myslíte? Moj ex je prepatý alebo si tak zvykol na mňa že mu to takto vyhovuje alebo možno cíti ku mne stále niečo? Len si to jeho ego po rozchode nechce pripustiť?
Keď mu poviem že dajme za naspäť dokopy tak o tom ani počuť, že jemu to takto vyhovuje. Ale otázky typu kde ideš, kedy prídeš, sú na dennom poriadku. V januári má ísť von robiť ale už ma upodozrieva že ho budem ,,podjebávať,, .. ale veď to sa bije, veď nie sme spolu podľa jeho slov a samozrejme by som to nespravila. Je toto toxický vzťah alebo čo? Keď ho od seba pošlem preč, keď príde k hádke, to nie je možné..

colsami
25. dec 2024

No on je prepnuty ale prepac, asi aj Ty. Co si akoze o tomto moze mysliet normalny clovek? Ked sa tak pytas? A naco Tebe je toto dobre, Ti to takto lichoti? Zjavne to vyhovuje aj Tebe, ked s tym suhlasis. Byvate spolu, spavate spolu, riesite somariny, ale "nechodite spolu". No cele divne. Ak mate do 20r tak beriem, ale inak... Obaja ste divni.

oceanahory
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 Niee, je to uplne v poriadku, takto funguje vacsina zdravych vztahov. Kludne zacni uvazovat o zakladani rodiny, mas po boku chlapa, co je na to ako stvoreny 👍🤦.

petamich
25. dec 2024

No vsak ako male deti, tu mam macka v kute detskej izby, je tam, v zasade sa s nim nehram, nejako ma uz nebavi, ked sa vyskytne ina novsia, lepsia, krajsia hracka ani si ho nevsimnem ale zle je, ked sa s nim chce hrat niekto iny, ved to je moj macko. Tak nejako, dievca ty nemas ziadnu sebauctu? Alebo co presne ti tento vztah nevztah dava? Dufam, ze aspon dokonaly sex a polovicu nakladov na byvanie 🤷‍♀️ pre vonkajsi svet si zadana a pritom len stracas cas.

mirkaaaaa23
autor
25. dec 2024

@colsami tam je problém, že ja mám k nemu ešte city .. ale zisťujem ze mi toto celé začína vadiť a najlepšie bude to s tým seknúť..len som chcela vedieť názor tretej osoby, o jeho rozmýšľaní, že či sa má nevie vzdať alebo je to sila zvyku alebo chce pred inými vyzerať ze je single..

petamich
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 nie on chce mat kde byvat, pripadne co jest ak varis alebo aspon plnu chladnicku a este jednoduchy a isty sex, to je presne to co on chce a ty mu to poskytujes 🙂 nebud prosim naivna, ak by nasiel nieco lepsie, bez mihnutia oka sa ta vzda tomu ver

oceanahory
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 Ako "tretia osoba" ti este napisem, ze si mu dobra na sex a asi je celkom dobry, lebo mu stoji za to za tebou doliezat, ale to je asi vsetko...

zuzubb007
25. dec 2024

Prepnutí ste obaja, akože keď on terorizuje, tak ty sa spamätaj a nenechaj zo sebou zametať, dovidenia, nech ide bývať kde chce a nech si robí čo chce, ja to nechápem ako môže jedna žena mať takýto rozum

zuzanita1609
25. dec 2024

Obaja ste divní. Páči sa mi prirovnanie,jedna mamička to použila a je to veľmi výstižne 😁,že...
Pre jeden párok chovať celú svin(k)u 🤭😜

maxalla
25. dec 2024

lol.. doma full servis a sucasne volnost ist do inej, lebo ved nie ste vo vztahu... ten chlap si to vie teda zariadit :D

viestta
25. dec 2024

Spolu spavate, jedavate a "nie ste spolu"? Mam pocit, ze vy ste obidvaja nekompletni. Alebo este horsie. Jemu bohovsky vyhovuje, vsetok servis, ktory pri tebe ma a normalne ta zneuziva, lebo vie, ze si naivna a stale dufas, ze sa to da do poriadku. Nuz ano, si minimalne naivna ak nie nieco este horsie a on je vypocitavy zmrd, ktory s tebou manipuluje lebo so sebou manipulovat nechas. Ako s mojim nazorom nalozis je uz na tebe...

fidorka7
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 prepnuta si ty ze mu toto toleruješ a ešte sa pýtaš či to je OK

mantilka
25. dec 2024

On ťa využíva...ale to musíš vedieť aj sama. Vyhovuje mu táto hra a kým si on nenájde novú, tak ťa bude "strážiť". Nepociťuje k tebe žiadne city, inak by nemal tu drzosť plánovať sa pred tvojimi očami baviť s inou ženou.
Preber sa a skončí toto ponižovanie, ani na Silvestra by som za takýchto podmienok nešla. Veď tá verejné ponižuje.

niki35
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 ak sa chces niekedy vydať a mať deti, tak choď preč od toho chlapa..Pardon .. chlapca 🙂
S ním normálny a šťastný vzťah nebudeš mať lebo keby chcel tak by ste boli oficiálne spolu ako pár. Toto vyzerá ako nejaký voľný vzťah so všetkým čo k tomu patrí ale zároveň nie je zaviazaný a za nič zodpovedný. Čo je najhoršie na tom je aj to, že nie ste oficiálne pár a on ti vlastne zakazuje slobodne žiť a ešte sa aj obáva či ho akože nebudeš podvádzať pričom si kľudne môžeš nájsť iného muža na vzťah lebo si slobodná

ibatanecnica
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 ani som to nedocitala. Vy ste obaja dobre prepnuti. Ale kto chce kam pomozme mu tam

aeruginosa
25. dec 2024

Chce, aby si mu robila handru, pokým si nenájde inú. To je celé. Viac za tým nehľadaj.

janinah
25. dec 2024

Si hlúpa,ak takto žiješ.

gribka1
25. dec 2024

Si jeho šľapka? Necitiš sa ponížená?

danica2711
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 prepáč, ale prepnutá si predovšetkým ty. Jemu to vyhovuje, má všetko, čo potrebuje, bývanie, servis, pravidelný sex, a keďže zjavne dobre vie, že ty k nemu ešte niečo cítiš, využíva to do krajnosti. Jasné, že si ťa stráži pred inými chlapmi, veď kde by našiel druhú takú hlúpu? Urobil z teba handru a ty sa zamýšľaš nad tým, či k tebe ešte niečo cíti? Dievča, spamätaj sa, ale rýchle!

brrunetkaa
25. dec 2024

Však má z teba úplnú handru 😀 Kks….niekedy mi totalne rozum zastane. Pobal sa a chod si po svojom za iným partnerom, ktorý ta nebude mat len na sex a varenie, kým si nenájde inú….a nie že ta lubi toto nie je láska

jumama
25. dec 2024

Kladies si nespravnu otazku. Patras po tom, co si mysli tvoj spolubyvajuci, co citi tvoj spolubyvajuci...

Postav sa pred zrkadlo a hlboko sa samej sebe pozri do oci a spytaj sa samej seba: Preco dovolim, aby sa ku mne niekto takto spraval? Co ma drzi v takomto vztahu? Coho sa bojim, keby v takom vztahu nie som? Co by mi chybalo, keby v takom vztahu nie som? Ako si predstavujem dobry vztah? Moze tento vztah byt niekedy dobry? Co by sa muselo stat, aby bol tento vztah dobry?

Este sa odporuca parove cvicenie. Predstav si, ze vztah je nejaka bytost - posad si ju vedla seba a zadivaj sa na nu, ako s nou zaobchadzas ty a ako s nou zaobchadza tvoj spolubyvajuci. Ma ta bytost moznost niekedy sa rozvinut, prekvitat, byt stastna? Robis vsetko pre jej stastie len ty a spolubyvajuci ma v pazi a ublizuje tej bytosti?

martinka13
25. dec 2024

Podľa toho si nevážiš sama seba. Určite by som takto nefungovala. Buď pár, alebo od seba.

rozovykon
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 obaja ste nezreli, a neboj vymenil by ťa len čo by sa naskytla lepsia "voľba", takto má aspoň teba v zálohe.

taktotedanie
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 on je prepnuty a ty si daleko neusla, ty si vobec samu seba nevazis? Co si nejaka chudera?
Sa spamataj, naco si ho brala spat, odstrihnut sa od takeho toxickeho cloveka navzdy

simona20201309
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 poviem ti to otvorene ako to tu na MK zvyknem... pomahas mu prečkať čas kým nájde niečo lepšie.
Pri prvej príležitosti ta kopne do zadku a k tomu so vztycenou hlavou- ved ste spolu neboli.
Ako aj ja som bola zamilovaná ale nikdy v živote som nenechala zo seba robiť handru.
Ako sa dá mat city k človeku pre ktorého som len naivná sliepka o ktorú si vyklepava vtáka?????
Dokázala som naozaj bojovať o vzťah, ktorý má zmysel. Naozaj som dokázala veľa odpustiť, tolerovať, ale aby ma muž verejne zneužíval na sex a pritom sa obhliadal po iných?
V akomkoľvek vzťahu ma vždy cenu ostat a bojovať len ak je tam úcta a laska OBOJSTRANNÁ

trgypadl
25. dec 2024

Zbalit kufre,a vylozit pred dvere

janababana
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 nepises, ze ho mas rada ani to ze by on teba mal rad - teda, inak ako spolubyvajucu. Ja by som v takomto comsi pofidernom neostavala, keby som naozaj naozaj nemusela…

mirkaaaaa23
autor
25. dec 2024

@trgypadl a to aj spravím. Byt je môj, čiže mám nato plne právo.

sense
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 sa čudujem že to polroka znasas ..jemu sa nečudujem. Má kde spať, sex kedy chce, de facto Full Service....bodaj by mu to nevyhovovalo. On nechce teba ako osobu na ktorej mu záleží, len nechce prísť o tento Full Service...
Ja by som s ním ani na Silvestra nikam nešla....
Byt je tvoj tak zajtra by mal zabalené kufre s nech sa páči....dúfam že nebýva u teba ešte aj zadarmo

rorino
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 prepája,dievča,preč od neho.Ved je to totálny manipulátor,má sex zadarmo bez záväzkov🤦🤦🤦

jozeffezoj
25. dec 2024

Máš nejakú sebauctu?