Vyhorenie zo života

4. apr 2024

Ahojte mám 24r male dieta.. a depku že toto je teraz moj zivot. Cely den sa starám o dieta, priatel chodí domov o 18 .. do toho upratovat, varit .. synček ma 10mesiacov a za dva mesiace sa vraciam do prace. Neviem ako to zvladnem psychicky že po práci ešte sa o všetko starat a žiadny oddych absolutne.. hnevam sa aj na seba že mám dieta s niekym pri kom nemozem byt aspoň 2 roky doma.. lebo malicky je fakt narocny.. nedavam to uz zhnusil sa mi aj priatel uplne

maranta_leuconeura
4. apr 2024

A priatel robi co doma? Stara sa o dieta? Stara sa tiez o domacnost? Ty mas sichtu doma, on ma sichtu v praci, ked sa vrati, mali by sme si to rovnomerne rozdelit. Ked nevladzes, uber. Nemusis kazdy den varit a upratovat, nechaj nech nieco robi aj priatel.

gribka1
4. apr 2024

Musíš ísť do práce?

autor
4. apr 2024

@gribka1 áno

gribka1
4. apr 2024

A kde bude dieťatko?

portret7
4. apr 2024

Cez tyzden nebudes upratovat a varit. Poohadzujes najnutnejsie, obed budete mat v praci predpokladam a dieta v jasliach, urbis rychlu veceru, ked budes velmi unavena, tak rozky snad dokaze pripravit aj muz. Neboj sa toho, staci si nastavit v hlave, ze vsetko nemusi byt tip-top. Da sa to v pohode zvladnut.

lenicka999
4. apr 2024

Je mi ľúto že sa takto cítiš. A rozprávali ste sa pred tehotenstvom kto ako dlho ostane doma a na ako dlho vám vydržia peniaze? Naplánovali ste si to nejak? Alebo sa plány zmenili, že si teraz z toho taká sklamaná že sa nevie finančne postarať?

megg1
4. apr 2024

Mozno si mala najskor zazit zivot sama so sebou, alebo len dvaja s priatelom...na druhu stranu mas celkom normalny zivot, materinsky, narocny, ale taky by chcela kazda zena, ktora taky nema...mas zodpovednost este za niekoho, ale k tomu kopec radosti, vsetko zvlasdnes. Ked dieta trochu podrastie, budete mat na seba s partnerom opat kusok viac casu.

hedan
4. apr 2024

Všetko je v hlave! Myšlienky zmeň! Prežijete, keď raz neporiadiš, bud rada, že máš čo a kde riadiť. Bud šťastná, že dieťa je zdravé, vyrastie ani sa nenazdáš, ver mi. Keď ťa postihne panika, zmeň uvedomele myšlienky na vďačnosť, za to, že máš čo máš. Viem, že sa ti to zdá smiešne, ale funguje to, všetko je v hlave. Držím palce! Ach, mať opäť tak 24 rokov... 😌

ivangeline
4. apr 2024

Je to v hlave. Začni s nejakými plánmi. Režimom. Zapojiť partnera viac.

domkakvet
4. apr 2024

Treba povedat partnerovi, ze ides do prace, budes mat menej casu a teda bude potrebna viac jeho pomoc.