Výčitky svedomia

19. okt 2022

Mám priatela, sme spolu 5 rokov. Rozišli sme sa kvôli tomu, že sme nemali rovnaké plany do buducna. Ja som si nasla v čase keď sme boli rozideni priatela - mali sme rovnaké plany do buducna, videla som v tom veľký potenciál, veľmi sa o mna snažil a svoju zaľúbenosť mi ukazoval nádhernými gestami, ako nikto doposiaľ. No moj priateľ chcel odo mna ešte jednu šancu, vraj si to uvedomil a nedokáže byt bezo mna. V tom čase krasne prežite no nenaplnené roky boli pre mna viac ako ten krátky románik a tak som sa vrátila k bývalému, už teraz súčasnému. No problem je v tom, že aj keď je od toho návratu už 4 mesiace, ja stále myslim na ten románik, resp na toho muza. Dokonca som mu aj napisala, viem nemala som to robiť. Teraz mám strasne vycitky voči môjmu priateľovi, ktorý ma naozaj lubi a zalezi mu na mne. Neviem ako sa tých myšlienok zbaviť. Zienky poraďte mi prosím. 😔

janinah
19. okt 2022

ide o to,koho ľúbiš ty....tak sa rozhodni....ak má človek výčitky,tak sú zvyčajne namieste ....

mimzy123
19. okt 2022

Dva krát nevstupuj do tej istej rieky.

marianarem
19. okt 2022

A zmenil sa priatel od toho navratu? Dava ti viac toho, co potrebujes? Tazko povedat, ten druhy sa moze k tebe hodit viac, no tiez ste boli spolu len kratko a vtedy sa este tazko hovori, ci by z toho bol lepsi dlhodoby vztah. Ak si odmyslis romanticke gesta a reci, tak co ti hovori tvoje vnutro? Pri kom mas vacsi pocit dusevnej blizkosti? Ja napriklad toro viem rozoznat velmi rychlo. U svojho sucasneho manzela som to citila skoro hnef a uz som vedela, ze mi nie je pomoci 🙂 Ale nemusi to tak mat kazdy ako ja.

nini1978
19. okt 2022

Nedá sa nijak poradiť,pretože nikto z nás nevie,čo naozaj cítiš.
A podľa všetkého tomu nerozumieš ani ty sama.
Proste keď si videla,že človek nemá podobne videnie budúcnosti,odišla si a našla si to,čo si hľadala...
Ale podľa všetkého si to nemala úplne uzatvorené s minulosťou,keď si sa vrátila k človeku,ktorý nebol taký,akéhosi chcela
Ľudia sa len tak nezmenia,ja som sa nikdy nevrátila k ex,presne ako bolo spomenuté vyššie - nikdy nevstupuj do tej istej rieky,voda ,ktorú si nechala už pretiekla ..
A vyzerá to tak,že si to pochopila, kedze si sa po návrate k bývalému ozvala predošlému...
Je v tom proste veľa EX ...
Musíš definitívne uzavrieť jedno a až potom začať druhé, je aj otázkou času,kedy sa ti dotyční unavia z tvojej nerozhodnosti,veď je to ponizujuce pre všetkých.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam11
19. okt 2022

Hlavne začni riešiť,co nechceš a potom ries to,co chces. Raz, keď ste sa rozišli tak nejaký dôvod na to musel byť. Tie dôvody nezmizli, tak myslí aj na to a rozhodni sa rozumne.

deti95060810
19. okt 2022

vrátiť sa k ex bola fatálna chyba...

niksiy
19. okt 2022

Vrátiť sa k EX nie je chyba, ak sa ten vzťah naozaj zmení, veľa ľuďom rozchod otvori oči, začnu si vážiť to čo si predtým nevážili a veľa vecí si uvedomia, takže ak sa váš vzťah zlepšil to musíš vedieť ty, ale ak ho už neľúbiš a si s ním len pre tie roky čo ste boli spolu, tak to asi nemá veľký zmysel, budete sa trápiť obaja.

janickacrazy
19. okt 2022

Skús si predstaviť jedného aj druhého v pozícii tvojho manžela a otca tvojich detí. Ktorý by to bol?

mandzula
19. okt 2022

@autor A teraz uz mate rovnake plany do buducna, ked si sa k nemu vratila? Cim ta ukecal?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariejenka
19. okt 2022

No, 4 mesiace uz si opäť s byvalym c.1, a velmi ta miluje, uz ma aj rovnaké plány do budúcnosti ako ty, co to znamená? Chcela si uz deti? Svadbu? On ti slubil,a teraz drží slovo.
Ty si sa rýchlo zamilovala do bývalého c.2, myslis na neho, napises mu, nás výčitky voči c.1, ... Kde vlastne si v tomto trojuholníku ty?

nini1978
19. okt 2022

@niksiy tak keď píše tomu,ktorého nechala,aby sa vrátila k ex...podľa všetkého si asi neváži to,čo mala a nechala tak.

deti95060810
19. okt 2022

@zoro9836 asi málo poznáš ženy... emócie u väčšiny hrajú prim...