Vyčerpáva ma plánovanie spoločného času

28. jún 2024

Vyčerpáva ma plánovanie spoločného času. Tým že spolu nebývame nedávam to vecne sa zamýšľať čo cez víkend. Ako ste to riešili vy ktorí ste spolu nebývali?

januska12323
28. jún 2024

Čo také strašne ťažké plánuješ? On neplánuje nič?

zojazoja
28. jún 2024

Náhodou. Pre mňa to bola jedna z najkrajsich a najromantickejsich veci takto plánovať a potom sa sa tešiť na takéto stretnutia. To bolo to čaro radndenia. Dnes sa to už asi fakt vytráca. Kazdy chce všetko a hneď, nevedia si počkať....

sissy27
28. jún 2024

Co ja viem, ved jeden vikend ty k nemu, druhy vikend on k tebe a uz sa nejak spontanne rozhodnete co chcete robit, kam ist, co vidiet… alebo je problem v tom, ze vzdy len ty vymyslas?

autor
28. jún 2024

@zojazoja čo ja viem po 2 rokoch je to take že je piatok poobede a začneme riešiť že veď čo ideme… väčšinou chodím ja k nemu ..a už má nebaví to balenie na 100 spôsobov lebo neviem akým smerom sa víkend uberie ..

zojazoja
28. jún 2024

@autor no ved to je to pekné na tom😁

januska12323
28. jún 2024

Veď sa ešte pred balením dohodnite čo budete robiť, čo je na tom ťažké?

dzejny656
28. jún 2024

A čo je na tom vyčerpávajúce? Veď plánovať víkendový program - výlety, akcie atď je super. A dá sa to aj skôr plánovať ako v piatok poobede.

zojazoja
28. jún 2024

@autor ale viem asi ako to myslíš. Že piatok sa dohodnete ze prídeš k nemu a dajme tomu v sobotu ráno si zamyslite, že pôjdete niekam na turistiku. Takže ty si v piatok už radšej vezmeš aj veci slušne, napríklad večer do mesta ale aj veci športové do prírody. Takto ci ako?

lakebabe
29. jún 2024

Chápem čo chceš povedať, my sme spolu začali strašne skoro bývať , dva roky prevlacat tašky by ma drblo.
Jedine co ti poradím plánovať víkendy popredu a nechať si u neho nejaké veci. Ja som mala u muža po mesiaci nasťahovany pol šatníka a všetku kozmetiku som mala dvojmo až mam toho co najmenej nosit, ale tiež ma zaskočilo počasie niekedy alebo zmena plánu miesto mesta bicykle a podobne
Do asi štyroch mesiacov vztahu som si doriesila prácu a definitívne sa presťahovala.
Skus čo najviac veci nechať u neho a pokúpiť si také základné veci dvojmo

purple_wolf
29. jún 2024

tak neplanuj .. sed pred telkou ... nemusis byt vecne niekde a fakt netusim co je na tom vycerpavajuce???

babulkomale
30. jún 2024

😃😃😃 to ako ked mi slobodna kolegyna povedala, ze nestiha, lebo ma poobede este pranie 😁😁😁
Ja mam troch aktivnych chlapov, asi kupim dalsiu pracku.

babulkomale
30. jún 2024

@lakebabe ja som prevlacala 5 rokov, nevadilo mi to, brala som to ako vylety, chodili sme na ich chatu stale, boli sme mladi. Akurat ked nebola vola pohnut sa dalej, tak som mu zamavala na rozlucku.

lakebabe
30. jún 2024

@babulkomale my sme chodili vždy niekde inde a ta logistika bola náročná. Môj muž je taky, že si zmysli v sekunde ideme na wellnes alebo do Prahy alebo na chatu, bicykel , tatry , diskoteku a veľa krát som nemala so sebou veci vhodne, ale my sme spolu začali žiť tak tyzden u mňa, tyzden u neho hned a keď som odišla z prace už som sa sťahovala úplne. Ale dva roky by som za nikým nedochádzala to je pre mňa strata času

mantilka
30. jún 2024

Víkend treba plánovať dopredu, veď nie si vysadkar. 🤓 V stredu pozrite na nete čo bude cez víkend zaujímavé alebo nejaké miesto a balíš podľa toho. To je čudné, stále nevedieť čo bude. Aj prekvapia sem-tam sú dobré, ale toto je mimo.

babulkomale
30. jún 2024

@lakebabe fuuuu, tak toto by som nedavala 😃

mantilka
30. jún 2024

Mne osobne by to pripadalo, že ten chlap nie je seriózny...lebo ja mám byť pripravená na spagatiku. Také trochu manipulatorske prvky. Keby mi povedal, že sa mu páči aká som flexibilná...mala by som z toho obavu. Páči sa mu ako so mnou môže manipulovať. Možno je dobrodruh, ale čo je koreňom toho? Je to zdravé?
Tiež to môžu byť prvky vnútornej nespokojnosti...stále sa hýbať, vymýšľať, špekulovať, meniť. Všetko na poslednú chvíľu.

lakebabe
30. jún 2024

@babulkomale my tak žijeme stále roky rokuce 😄 v piatok povedal nech nás pobalim ideme na dva mesiace preč prídeme v septembri 😄 u nás je normálna vec v stredu sa zobudiť obliecť sadnúť do auta a ísť kam nás napadne. Nikdy neviem ci skončíme v Tatrách alebo na Šírave 😄 ale ja sa nesťažujem sme obidvaja úplne časovo flexibilní a takéto povahy, takže môžeme ísť hocikedy hocikde. Nikdy sme neboli domasedi
Minule som nechápala keď tu jedna dávala tému, že jej muž sedí už desať rokov na gauči a všade chodí sama 😄 to by môjho urvalo po jednom dni keby mal sedieť na riti 😀