Všetko podľa snúbenca

xddddoxxxx
21. feb 2023

Čaute baby, píšem ohľadom môjho snubenca asi sa potrebujem iba vyrozprávať. Je problém taký že stále chce ísť pracovať do Holandska. Ja do Holandska sním nechcem ísť. Že vraj úver čo si zobral by mal zachvílu splatený že plat tam je okolo 2500 - 3000€. Ja chcem zostať tu na Slovensku pracovať buď na Slovensku alebo Česku či Rakúsku kedže rakúsko mám blízko. Proste nie ďaleko od domova a rodiny. On tam chce ísť na 5 možno že 10 rokov. Mňa to tam vôbec neťahá a stále si ide svoje že aj ja idem a hotovo. Už som mu jasne a rázne povedala že nejdem, že to nieje pre mňa taká diaľka. A chce tam ísť autom. A ideme kúpiť nový dom a nepraje si aby moja rodina chodila na návštevy. Keďže ja pracujem homeoffice tak najprv doma urobím čo treba a idem pracovať. Práca mi trvá nejaké cca 4 hodinky a potom sa už iba doma sama nudím, on je v práci a mama keď príde tak proste urobím kávu porozprávame sa o všeličom atď... Príde z prace domov, poviem mu pravdu veď nebudem predca klamať že bola u nás mama moja a on že a načo že nemusí sem chodiť stále a nemusela by vôbec. Toto mam rešpektovať? Rozmýšľam že sa odsťahujem. Je mi 19 v Auguste 20.

pribinak
21. feb 2023

@xddddoxxxx však sa rozidi, očividne máte uolne rozdielne životne štýly a životne ciele

jj298
21. feb 2023

@xddddoxxxx to tu je nejaky novy nesvar sa v 19 zasnubovat s clovek s ktorym mate spolocne maximalne telesne tekutiny sem tam?
3000eur v holandsku je velke prd a aby nebol este chudobnejsi ako tu…
Nemas to respektovat..mate sa dohodnut na kompromise

syslik81
21. feb 2023

mas snubenca co ta nerespektuje, nema rad tvoju rodinu a je panovacny debil ,co musi mat putku pod sebou kt bude rozkazovat ..aj keby sa rozhodol nikam neist a ostat s tebou na sk by som ho kopla do prdele... chlapa si najdes na kazdom rohu ale rodinu mas len jednu ... spis si na papier veci,kt robi pre teba , v ktorych ta spravil stastnou a kedy dal na tvoj nazor .. ak sa ti vobec podari daco spisat si uvedomis,ze ti je taky trulo na dve veci

bessie12
21. feb 2023

@xddddoxxxx kde v NL je taky plat ???

januska12323
21. feb 2023

Prečo sa zasnubuješ s človekom s ktorým nemáte žiadne spoločné hodnoty? A ešte v 19 kam sa ponáhľaš.

ropucha6
21. feb 2023

Mate uplne odlisne smerovanie a predstavy. Naco zasnuby? Rozidte sa a chodte si kazdy svojou cestou.

xddddoxxxx
autor
21. feb 2023

@ropucha6 on vždy len po svojom nechce ma opustiť ale stále si ide svoje a mňa vôbec v ničom nerešpektuje. Keď chcem urobit kompromis tak neexistuje žiadny aj keď áno tak najviac aby to vyhovovalo jemu. Ja chcem žiť doma pracovať blízko mať dobrý vzťah s rodinou a keď tak na dovolenku našetriť. Len on nie on chce do Holandska aby splatil čo najrýchlejšie dlh aj somnov.

number19
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gejb
21. feb 2023

@xddddoxxxx nechápem v com je problém, on tam chce ísť.ty nechces ísť. On nech ide. Ty zostaň doma. Alebo si nesvojpravna? Priviazana na reťazí? Prečo by si mala ísť niekam kam nechceš? ...nerozumiem

bessie12
21. feb 2023

@xddddoxxxx vrat mu prsten, zbal svoje veci a odid od neho. Takeho trkvasa ti netreba do zivota.
@number19 moj plat bol len okolo 2000 na cisto. A to som pracovala v jednej z najvacsich firiem v NL.

xddddoxxxx
autor
21. feb 2023

@syslik81 a ešte k tomu chce ísť niekde do skladu pracovať so zeleninou a tulipánmi atď...

xddddoxxxx
autor
21. feb 2023

@gejb povedala som ze nejdem je to hore napísané. Rázne Nie

gejb
21. feb 2023

@xddddoxxxx a tak by to malo ostat. Si dospelý človek. Nema ti co kto diktovať...

ropucha6
21. feb 2023

@xddddoxxxx ved ty nepotrebujes jeho suhlas na rozchod.

syslik81
21. feb 2023

@xddddoxxxx tolko tam ale nezarobi.. kamaratka byva v holandsku a poz aplateni uctov etc jej vela neostava .. a zdaleka nema taky plat ... si to ten tvoj predstavuje jak hurvinek valku a vydrzat 5-10 rokov niekde v komunite v jednej izbe aby usetril? utekaj od neho

number19
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
xddddoxxxx
autor
21. feb 2023

@syslik81 Jj presne on sám nevie čo chce mame dom a zase chce do Holandska a že po Holandsku niekam sa odsťahovať do Švajčiarska... A moja rodina čo akože

xddddoxxxx
autor
21. feb 2023

@syslik81 a má prácu na SK 25km z domu a zarobí tam 1100e v čistom a chce do Holandska

sense
21. feb 2023

@xddddoxxxx snúbenec ma koľko rokov?

gejb
21. feb 2023

@xddddoxxxx a načo vam je dom keď chce odist prec? Zbytocne zavazky

xddddoxxxx
autor
21. feb 2023

@sense 25

bessie12
21. feb 2023

@syslik81 prave preto som sa pytala, kde v NL je taky plat.
@number19 tak ja tu zijem uz niekolko rokov a vela ludi co poznam ma len minimalku. Vsetko zalezi od odpracovanych hodin. Dostat zmluvu priamo od firmy je teraz dost velky problem.

gejb
21. feb 2023

@xddddoxxxx ved mu popraj vela šťastia a nech sa ozve kéd príde...zatiaľ čauko kakauko

heni79
21. feb 2023

@xddddoxxxx Máš 19 rokov. Už si zmaturovala?

sense
21. feb 2023

@xddddoxxxx ty máš 20 on 25, ako dlho ste spolu keď ste už zasnúbeni, pritom mate úplne odlišné názory na život

xddddoxxxx
autor
21. feb 2023
cacianka
21. feb 2023

Koho je dom ?
Preboha kam sa ponáhľaš so zasnubami ?! mladučká baba, máš riešiť vzdelanie, cestovanie s kamarátkami, nastaviť si pracovnú cestu, a nie sa zahadzovat s takýmto bulom, či nerešpektuje tvoje názory..
Manipulátor ako vyšitý, nerešpektuje tvoje nie.

number19
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bessie12
21. feb 2023

@number19 rozumiem. Vsetko sa meni. Dokonca sa NL chce zbavit plynu a vsetci obyvatelia by mali mat len elektricke auta do neviem, ktoreho roku. Co je podla mna nerealne, ale budis..
@xddddoxxxx naco sa zenies do svadby tak skoro ?? Si este velmi mlada, tak si radsej uzivaj zivot. Na vydavanie sa mas este viac nez dost casu a urcite nie s takym trkvasom, akym je tvoj snubenec.

xddddoxxxx
autor
21. feb 2023

@cacianka jeho je dom nechcel ma tam napísať ani nechce pretože povedal, že som tam nič nevrazila, žiadne peniaze takže je všetko jeho... ale nábytku atď... kto platil? Ja a kto mu pomáha so splátkami? Ja
Na toto mi odpovedal že nič nieje moje

januska12323
21. feb 2023

Vráť sa pekne k rodičom a nech si ide kam chce.