Všetko ma rozčuľuje

21. nov 2023

Baby mali ste niekedy také obdobie že Vás všetko rozčuľovalo? Ja som neznesiteľná sama o sebe si to myslím ale ide o to že tento rok je náročný. Zomrel mi otecko, priateľovi mamka s odstupom 2.mesiacov. Stále kričím a naozaj všetko mi prekáža. Mám syna a neposlúcha ma iba priateľa. Prekáža mi keď mu musím opakovať jedno aj stokrát. Prekáža mi keď prídem večer unavená z práce a chce aby som ho hladkala na dobrú noc. (inokedy ho hladkám aj mu čítam rozprávky) ale ak som naozaj unavená vydobíja si to plačom a opakuje mamka hladkaj ma. Prekáža mi že priateľ robí taxi doslova kamarátom že mu vkuse vyvolávajú. Prekáža mi že si píše vo voľnom čase s kolegyňami súkromné správy a prekáža mi to preto lebo často sme riešili že si písal s inými ženami tak ako by si nemal písať zasnúbený chlap. Neviem čo so sebou ale sama pre seba som neznesiteľná a neviem čo s tým. Ďakujem.

alickapusinka
21. nov 2023

TY si myslíš že niekto chce žiť s nervákom. Dokedy to priateľ vydrží a z nervov sú rôzne choroby cukrovka, epilepsia. Tvoj syn chce aby s ho hladkala a TY naňho kričíš lebo si unavená. Preboha kontroluj sa. TY si váž čo máš. A že ťa rozčuľuje priateľ že robí taxi však snád ma ústa a dokázal by povedať čo a ako. Takže skôr či neskôr pôjde tvoje rozčuľovanie priateľovi na nervy .A navyše nič moc ak tvoje dieťa nemá tvoju autoritu. Uvedom si že nikto nechce žiť s nervákom a ak si zdravá tak aby si nezostala z nervov chorá .Ja keby som mala muža nerváka tak už som dávno rozvedená. Asi zrejem aj to zohral faktor že nie si s otcom tvojho dieťaťa hlavne mohlo byť niečo iné ale nabaľovalo sa to bol len vrchol ľadovca.

ivangeline
21. nov 2023

Chyba ti doplnit tvoj tank lasky. Rodina,priatelia... Je to normalne. Potrebujes pomoct a laskaveho slova,ci skutok lasky,fyzicky dotyk ty...

alison11
21. nov 2023

B-komplex si kúp a Omega 3 ukludňuje nervy ak nezabere choď na odber krvi,možno máš nízke železo alebo draslík,proste vyčerpanosť,potrebuješ oddych a vysmútiť sa.A myslím objatie potrebuješ najmä ty a vyplakať sa z toho všetkého,objim si syna a vyrozprávaj mu čo ťa ťaží nekrič deti chápu viac než si myslíš...ináč sa ťa vlastné dieťa bude báť a brať to tak,že sa hneváš na neho.