Baby mali ste niekedy také obdobie že Vás všetko rozčuľovalo? Ja som neznesiteľná sama o sebe si to myslím ale ide o to že tento rok je náročný. Zomrel mi otecko, priateľovi mamka s odstupom 2.mesiacov. Stále kričím a naozaj všetko mi prekáža. Mám syna a neposlúcha ma iba priateľa. Prekáža mi keď mu musím opakovať jedno aj stokrát. Prekáža mi keď prídem večer unavená z práce a chce aby som ho hladkala na dobrú noc. (inokedy ho hladkám aj mu čítam rozprávky) ale ak som naozaj unavená vydobíja si to plačom a opakuje mamka hladkaj ma. Prekáža mi že priateľ robí taxi doslova kamarátom že mu vkuse vyvolávajú. Prekáža mi že si píše vo voľnom čase s kolegyňami súkromné správy a prekáža mi to preto lebo často sme riešili že si písal s inými ženami tak ako by si nemal písať zasnúbený chlap. Neviem čo so sebou ale sama pre seba som neznesiteľná a neviem čo s tým. Ďakujem.
Chyba ti doplnit tvoj tank lasky. Rodina,priatelia... Je to normalne. Potrebujes pomoct a laskaveho slova,ci skutok lasky,fyzicky dotyk ty...
B-komplex si kúp a Omega 3 ukludňuje nervy ak nezabere choď na odber krvi,možno máš nízke železo alebo draslík,proste vyčerpanosť,potrebuješ oddych a vysmútiť sa.A myslím objatie potrebuješ najmä ty a vyplakať sa z toho všetkého,objim si syna a vyrozprávaj mu čo ťa ťaží nekrič deti chápu viac než si myslíš...ináč sa ťa vlastné dieťa bude báť a brať to tak,že sa hneváš na neho.
TY si myslíš že niekto chce žiť s nervákom. Dokedy to priateľ vydrží a z nervov sú rôzne choroby cukrovka, epilepsia. Tvoj syn chce aby s ho hladkala a TY naňho kričíš lebo si unavená. Preboha kontroluj sa. TY si váž čo máš. A že ťa rozčuľuje priateľ že robí taxi však snád ma ústa a dokázal by povedať čo a ako. Takže skôr či neskôr pôjde tvoje rozčuľovanie priateľovi na nervy .A navyše nič moc ak tvoje dieťa nemá tvoju autoritu. Uvedom si že nikto nechce žiť s nervákom a ak si zdravá tak aby si nezostala z nervov chorá .Ja keby som mala muža nerváka tak už som dávno rozvedená. Asi zrejem aj to zohral faktor že nie si s otcom tvojho dieťaťa hlavne mohlo byť niečo iné ale nabaľovalo sa to bol len vrchol ľadovca.